27.02.2009, 02:03.22 | |
Kde koupitzmrazky ze střechy mi pomlátily parabolu, už jsem to zase zprovoznil, ale trochu se štěstím, že jsem splašil podobnou tyčku k LNB a starší objímku k LNB.Koupit se to asi nikde nedá? Tyčka s objímkou. Každej obchodník mi cpal celou parabolu... |
![]() mlíka |
27.02.2009, 03:51.04 | |
RE: Kde koupitco řešíš,za 300 nová parabola,jak dlouho jsi scháněl tyčku?,to máš na hodinu tak málo?,naco kupovat novější auto za 30000,když oprava tohoto starého přijde na 35000,taky možnost |
![]() pierrepetr |
27.02.2009, 08:41.53 | |
RE: Kde koupitNáhradné diely na parabolu?Kde to žiješ.Za tých 20 rokov čo sa s tým zaoberám nikde nič podobné nedržali.To sa ani nedá pri tých rôzných druhoch to ani nejde iba ak si niečo doma vyrobiť,lebo dávať niečo také vyrábať niekomu to radšej kúpiť novú parabolu,lebo to vyjde lacnejšie-viď pierrepetr. |
![]() letas |
27.02.2009, 09:04.18 | |
RE: Kde koupitnic nahradne nekupis musis si to vyrobyt éopripade zohnat nieco v zeleziarstve na uchit konvektora no len neviem ci presne nastavys ohniskovu vzdialenost konvektora od paraboly skor by som isiel do tej novej paraboly. |
![]() jopo166 |
27.02.2009, 12:46.25 | |
RE: Kde koupitPokud máš na mysli parabolu Mascom 80 FE nebo podobnou s držákem konvertoru na hliníkové trubce, tak tam pasuje přesně vodovodní 1/2" pozinkovaná trubka. Uříznout správnou délku a vyvrtat 2 otvory už musíš zvládnout sám. Příští sníh Ti ovšem vylomí plastový nosník, pokud parabolu před pádem zmrazků nezabezpečíš. |
![]() grupen |
27.02.2009, 21:31.13 | |
Kde koupitjasně, že se spíš nedá koupit, protože kdyby jo to by dovozci musleli brát náhradní díly do šroubku, protože by začali chodit lidi s prosíkama na nesmysly......padne-li sníh ze střechy (nebo led) řeší to pojistka, za A pojištění domácnosti, za B pojištění majitele domu (družstva), za C není-li pojištění, si připravte 400 až 900 na jinou parabolu, nebo social edition (když jste bez peněz) sveďte to na firmu, která instalaci zajišťovala (taktéž navrhla) a nepočítala s padajícím sněhem, je to smutné, ale je to tak. |
![]() veris |