01.03.2009, 11:07.17 | |
Mimo mísu - LCD TVKoupil jsem LCD TV 42LG6100.Naprostá spokojenost,jen jedna věc mi trochu vadí.Na spodním kraji obrazovky (uprostřed a napravo) mi svítí 2 ,,pásy" bílého světla.Jako by zespodu někdo svítil baterkou :).I když mám nastveno podsvícení na 0 je to hodně rušivé zvláště v tmavých scénách a při širokoúhlém vysílání.Jsou tyto ,,paprsky" normální nebo je to chyba?Díky za radu. |
![]() kolumb |
01.03.2009, 11:10.51 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVJe to chyba.Ovšem je možné, že je to prostě u LG normální. Nejsou to špičkové televize. Asi nejlíp kouknout do obchodu, jestli to dělají všechny, když ne, tak reklamovat. |
![]() Antonín |
01.03.2009, 11:28.32 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVI u LG to není normální,mám tuto typu doma,jen na okraj,nemít domácí kino,letěla by z baráku,ten zvuk co vydává..hnus |
![]() jurasek1 |
01.03.2009, 11:29.46 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVŽádná televize na světě nevydává nic, než šustění. Ty opravdu kvalitní reproduktory vůbec nemají. |
![]() Antonín |
01.03.2009, 11:42.56 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVCitace ze stránek výrobce:.....špičkovou kvalitu zvuku, o kterou se osobně postaral Mark Levinson, světově uznávaný odborník na zvukovou techniku. Nečekal jsem zázrak,ale tady se něco silně nepovedlo. |
![]() jurasek1 |
01.03.2009, 11:47.47 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVSouhlasím s tím dom. kinem.Mám plazmu Panas.,ta by měla mít dokonce bambusové repro,zvuk nic moc.Na dom.kině i když je to jen Tesla,tak zvuk je úplně někde jinde.To co tam pouští moje dcery,to by asi televize spadla ze stolíku. |
![]() Liska |
01.03.2009, 11:58.04 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVAhoj mam od LG plasmu netvrdim ze je to zazracna znacka ale jsem zpokojen zadne bile pruhy tam nemam. ;) Ale jak pise Antonin bez kina bych to ani nezkousel.Ale co jde hlavne o obraz :))) .Lukas |
![]() lak |
01.03.2009, 12:02.36 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVMám od LG LCD TV a taky jsem celkem spokojen (až na hroznej zvuk, což jsem čekal, protože TV s kvalitním zvukem je celkově nesmysl). Není to zázračná značka, ale určitě to není ani značka patřící někam do kategorie těch různejch GoGenů, Sencorů, Orav, Tesel atd. :)) jak se zřejmě domnívá Antonín. |
![]() vortimond |
01.03.2009, 12:10.40 | |
Mimo mísu-lcdMám taky LG ale předešlý model a tam po stránce zvuku není problém. |
![]() MONY |
01.03.2009, 12:23.31 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVNení špičková znamená, že není v kategorii Kuro, Bravia X, Sharp XS, nic dalšího. Nevkládejte mi prosím do klávesnice věci, které jsem nenapsal. Jestli si něco myslíte, pište to za sebe, a ne za mne.Zvuk žádné televize není použitelný (a nemůže být, technicky je to vyloučené). Na druhé straně: každý má svoje měřítka a lepší, než dráťák, jsou současné televize asi všechny. |
![]() Antonín |
01.03.2009, 12:34.36 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVco se jim (LG) hodně povedlo, je software. ten jejich XD-engine opravdu obraz zlepšuje. velice účinně odstraňuje jemný obrazový šum při sledování SD programů. a vůbec celkově ovládání je pohodlný a logický a TV si pamatuje podrobný individuální nastavení u všech předvoleb. možností jak si hrát s podrobným nastavením obrazu, je velká spousta. |
![]() vortimond |
01.03.2009, 12:38.56 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVJa mam model 42/6000 LCD LG od vanoc a jsem absolutně spokojenej.Zvuk je v pohodě obraz take.LG děla solidni vyrobky jak ostatni jen jde o to kdyz zakaznik trefi na špatny kus.A chybu udělala vystupni kontrola.A to je cele. ;) |
![]() Hetfild |
01.03.2009, 12:44.33 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVmam lg42 6000 ale je to plazma naprosta spokojenost jak se zvukem tak s obrazem. R^ |
![]() image |
01.03.2009, 13:17.22 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVoprava: XD engine je prý čip (obrazový procesor). není to softwarová rutina. což je logický, protože softwarový vylepšováky v HD rozlišení si může dovolit tak maximálně playstation 3 se svým osmijádrovým procesorem na frekvenci 3 GHz (a taky to dělá) |
![]() vortimond |
01.03.2009, 13:28.38 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVBambusový repráky, taky zdařilí hit, a co takhle repro s javorovýho listí nebo skořápek od vořechů :)))Jinak ty repráky v tý televizi jsou až moc kvalitní na to aby dokázaly reprodukovat tu zkreslenou a přebuzenou muziku co ty hudební stanice občas vysílají a na mluvený slovo je to fuk jaký repro ... |
![]() TDB |
01.03.2009, 13:35.09 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVcelkově asi jakýkoliv PC repráčky v ceně kolem 500-1000 Kč hravě strčí do kapsy to nejlepší, co kdy z naprostý většiny TV vylezlo. je to úděs. takový chrastítka, to nemá se zvukem vůbec nic společnýho. |
![]() vortimond |
01.03.2009, 13:51.51 | |
@kolumbdočetl jsem se na jiném fóru (i když nevím u jakého přístroje ti to dělá)::: použijte k propojení s TV kvalitnější stíněný kabel Scart, dále záleží na TV, pokud má vstup RGB, zvolte u digipalu výstup RGB a pruh většinou zmizí i při propojení nekvalitními kabely. |
![]() netace |
01.03.2009, 18:16.01 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVmoje zkušenost s LGTV - plazma 42PC1RR 2,2 roky stará - před koncem záruky výměna obrazovky a po záruce výměna zdroje 4,500 Kč. DVD/VHS Rekordér LG - stáří 5 let bez problému Domácí kino LG - 2,2 roky stará bez problému DVD mechanika do PC LG4120B - po čtyřech letech kaput Pračka LG, sušička LG a mražák LG - 1 rok zatím bez problému |
![]() pakusi |
02.03.2009, 05:58.34 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVI když tam budou reproduktory třeba Dynaudio, tak to věrně reprodukovat nebude. Nebudu to rozvádět, ví to tady z těch co napsali asi jen Antonín. |
![]() Tomik535 |
02.03.2009, 13:01.21 | |
Reklamace TVTakže dnes stejný typ televize zkontrolován na prodejně a tato chyba se nevyskytuje.Po zapnutí mé reklamované televize prodejce jasně naznal že se jedná o závadu.S centrálního skladu objednají jinou a do týdne výměna kus za kus.Takže snad bude vše OK jen ty starosti.Díky všem. |
![]() kolumb |
02.03.2009, 13:13.48 | |
RE: Mimo mísu - LCD TVTak si potom poriadne skontroluj ten nový kus, známy ho prednedávnom kupoval, tá istá závada, výmena, a zas výmena...Tretí kúsok mu už ide O.K. |
![]() Ferrari |
02.03.2009, 15:15.31 | |
Naprostá spokojenost.....Ale jak může mít TV nějaké pruhy?? |
![]() Janik |