Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.03.2009, 12:17.16

Sdílení v domácí síti.

Prosím někoho kdo má přij. TECHNISAT HD a má tu skušenost, zda lze sdílet pomocí LAN s druhým přij. který je např. linux DM7000?Předem dík za případné info.
uživatel
MONY
01.03.2009, 17:07.00

RE: Sdílení v domácí síti.

Čau, LAN lze použít pouze na přesun souborů do PC nebo z PC do Technisatu a to pomocí programu Mediaport. Kartu sdílím pomocí zařízení SmartWi (http://shop.olmi.cz/zbozi/755-wireless-card-spliter-smartwi)
uživatel
cvrcek92
01.03.2009, 17:38.26

sdílení v domácí síti to cvrcek92

Díky za odpověd ,koukám že je to poměrně drahej špás. Bohužel není mě jasné jak to funguje tzn. pokud použiji ten wir. card spliter tak vložím orig kartu do něj a pak musím ještě vzláŠt koupit 2 karty které k tomu nabízejí a ty vložit do modulů v obou přijímačích????
uživatel
MONY
01.03.2009, 21:04.46

RE: Sdílení v domácí síti.

Originál karta se vloží do spliteru a do STB se vloží vifi karta, dodávají se tři, tak jak je u zboží uvedeno: balení : master
klientská karta - 3x
napájecí zdroj.
U Technisatu je pořeba použít modul Cryptoworks, nejlépe opět Technisat, karta Smartwi s ním bez problému funguje. U druhého přísttroje je potřeba zjistit jestli tam bude karta Smartwi fungovat, nebo použít opět modul. Mám vyzkoušen Openbox a Topfiel, tam mi to fungovalo i bez modulu.
uživatel
cvrcek92