Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.03.2009, 18:22.07

filmbox hd na skylinku

Zdravim,prosim poradte jestli je mozne sledovat filmbox hd na skylinku a za jakych podminek??
Diky
uživatel
konva30
11.03.2009, 18:28.37

RE: filmbox hd na skylinku

zatial neni možné
uživatel
Jupi
11.03.2009, 18:38.25

snad za měsíc se Ti dostane jiné a příznivější odpovědi
uživatel
poky1
11.03.2009, 19:03.55

uz se dockas, konecne jeden z tech chytrejsich tazatelu R^
uživatel
image
11.03.2009, 20:17.42

možná už za 14 dní. koukám dávají tam výborný starší filmy a podle toho, co jsem viděl kdysi na polácích, tak všechno vesměs v nativním HD.
www.spi-film.sk/filmbox-hd/program/
uživatel
vortimond
11.03.2009, 20:38.05

dovolim si nesouhlasit co se tyka programove nabidky, nebot ta je opravdu otresna, ale mozna je to muj subjektivni dojem
uživatel
rj45
11.03.2009, 20:39.52

ne možná, ale určitě :))) jakýkoliv hodnocení filmový tvorby je vždycky subjektivní
uživatel
vortimond
11.03.2009, 21:02.07

zvlášť když se nenapíše, co přesně je tak otřesnýho na filmech jako Good Will Hunting, Duplex, Robinson Crusoe nebo Below. tu hlubinu jsem neviděl, ale rád bych, prý je to povedený béčko
uživatel
vortimond
12.03.2009, 07:57.31

Programová nabídka(myslím tím obsahovou kvalitu filmů) není otřesná,obrazová kvalita si troufám říct je vynikající ale!!
Má to jeden háček !! Tech filmů je v nabídce velmi málo a točí se neustále dokola a dokola..
Takže vlastně je skouknete během týdne a hotovo !! nic dalšího Vás nepřekvapí přidání nějakého nového filmu trvá dlouho opradu jednou za čas.
Shrnuto : diky slabé filmové nabídce a obnově filmů nuda a za čas si uvědomíte že nemá cenu ani na filmbox HD přepínat..
Jako když máte pořád k obědu koprovku,sekanou,guláš,flíčky,smažený sýr...a další týden to samé a další to samé a jen občas vám na talíř šoupnou Smažený řízek..tak do měsíce toho budete mít plný zuby..
ZDAR
uživatel
pat
12.03.2009, 08:29.53

jasně, to může leckoho naprosto odradit. mě osobně odradí spíš ten dabing jako jediná volba, protože filmy, který se mi líbí, tak sleduju vždycky víckrát. a filmy, který se mi líbily hodně (třeba Truman Show, Ed Wood, Witches of Eastwick, Ninth Gate, The Game, 12 Monkeys, Eyes Wide Shut, Flesh and Blood, Flatliners... a spoustu dalších) tak jsem viděl na DVD tolikrát, že to ani nevím a i kdybych věděl, tak to radši nebudu ani psát :laughing:
uživatel
vortimond
12.03.2009, 10:17.48

jsou to tak notoricky známé filmy, že také nevím jak to dopadne...
Pokud SPI konečně začíná nebo bude řádně vysílat přes platformu skylink, měl by řádně zvážit, co opravdu bude nabízet, tedy úplně předělat programové schéma.
Měl jsem možnost několik měsíců sledovat, ale jak píše pat po obrazové stránce supr, ale za týden byl kolovrátek a to v jakoukoliv dobu...
uživatel
Babui
12.03.2009, 10:28.49

dopadne to celý nejspíš určitě blbě. ale skylink si zaslouží respekt za snahu a odvahu.
uživatel
vortimond
12.03.2009, 10:38.24

sdílím s tebou stejný názor
uživatel
Babui
12.03.2009, 16:57.27

a to jak to bude,jestli placene nebo volne to je asi brzo se ptat ze???
Ale predpokladam ze to bude placene :((
uživatel
konva30