14.03.2009, 20:59.56 | |
6. zápas čtvrtfinále VIT-SLAmám radost, že odepisovaná slávie srovnala vítězství s vítkama! jestli nemáte slavii rádi, mrzí mě, že zrovna vy, chytrý kluci* změněn název tématu |
![]() knawi |
14.03.2009, 21:02.58 | |
RE: Saxon, Poky a určitě dalšíA co to má společného s tímto forem. |
![]() Ji.sat |
14.03.2009, 21:33.09 | |
RE: Saxon, Poky a určitě dalšíNo, já jako dlouholetý fanoušek Vítkovic mám z dnešního zápasu poněkud jiné pocity...ale každopádně uznávám kvalitu soupeře, dneska potrestal kažkou chybu vítkovické obrany, včetně obou nejistých golmanů. Tak hloupé góly (Pinc u tyčky nebo jak Krstev namazal Červenkovi do jízdy, ale i jiné situace...), jaké si dneska nechali dát, jsem už dlouho neviděl.Nepovevedený zápas ze strany Vítkovic, doufám, že na to hráči co nejrychleji zapomenou a v sedmém utkání opět předvedou zodpovědnou obrannou práci, tak jako v předkole play off proti Liberci či ve čtvrtfinálových zápasech proti Slavii do stavu 2:3 (z pohledu Slavie). Vítkovicím se lépe hraje, pokud jsou spíše podceňovány a vítězství se od nich nečeká, role "favorita" jim moc nejde. |
![]() D2MAC |
14.03.2009, 21:35.08 | |
RE: Saxon, Poky a určitě dalšíposlednú dobu sa tu vyskytujú dobre blbosti čo s problematikou sat. príjmu nemá nič ani od riti páru! Rv :dead: |
![]() Tami |
14.03.2009, 21:41.40 | |
RE: Saxon, Poky a určitě dalšíPíší se tu i horší věci.Malý rozbor dnešního zápasu čtvrtfinále play off hokejové extraligy toto fórum snad ustojí... Pokud se tu nevyskytnou nějaké zbytečné výlevy, nadávky a podobně, nebudu tento thread mazat. |
![]() D2MAC |
14.03.2009, 21:49.36 | |
Tamia zase kecáš,že!!! dávají to na sat.příjmech????? ano dávají,tak nevím chytráku proč na to reaguješ,jestli chceš být důležitý tak mi vypiš klíče v AU pro příjem ASTRA119 Ena NL příjem a dám Ti možná za to korunu,že jsi to buď sehnal,nebo někde vyšmelil,jinak radší sklidni hormon a koukej na DIGI tv a čuž!!!a buď rád že provider nemění klíče každý den třikrát,jinak bys nic jiného nedělal,a neměl čas na to abys ses věnoval blbostem. :8) :8) :))) ,já bych to nejradší zařídil 3x denně,nebo alespoň 5x a byl tady klid. |
![]() hery |
14.03.2009, 21:55.19 | |
heryty chudák, o čom točíš? platím si digi ked už sme u toho poctivo a vieš ako sa hovorí ty lajno" trafená hus zagága" ! tak žer digi ešte pokiaľ ide, ja som za to aby to menili 100 krát denne.Chod spať potíš blbosti! ;P |
![]() Tami |
14.03.2009, 22:01.41 | |
Tamitak když jsi tak chytrý,vypiš mi to AU bambulo,na příjem NL ASTRA 1,19E a pošli mi to na email,tvou iniciativu přivítám,zkontroluji tI TO OPRAVÍM A MOŽNÁ BUDEŠ KOUKAT I holanďany,I KDYŽ SI TO NEZASLOUŽÍŠ,,,,, :laughing: :laughing: |
![]() hery |
14.03.2009, 22:09.40 | |
Ono je to jednona vedlejším fóru se zase už druhý den tlachá o kódech digi :) |
![]() smscz |
14.03.2009, 22:12.33 | |
RE: 6. zápas čtvrtfinále VIT-SLANepoznám Astru 1,19E BAMBULO!Neviem čo má máš s tými Holandanmi, nakladajú ťa do ritného venca alebo čo? Zaberáme miesto k........i, ser na to! ;P |
![]() Tami |
14.03.2009, 22:13.00 | |
RE: 6. zápas čtvrtfinále VIT-SLAano, vy pobouření a netolerantní, máte pravdu, a promiňte.@D2MAC: děkuju za slušnou reakci, která mě připomíná moje nekritické a nenávistné fandění. Zato, ve chvíli klidu, prosím o odpuštění Boha a rodinné okolí, nemáš ponětí, jak dokážu být protivný jen proto, že na př. v biatlonu nevyhraje můj favorit, prostě jako vůl, ale, volovi křivdím!! Abych nehovořil parabolálně úplně mimo: v poslednich dnech, kdy se snažím zachytit ten "zářez do pažby" tj, astru 2d, jsem si s povděkem vzpomněl, na tvoje vysvětlení nutnosti náprav odchylek USALS zeměpisných délek motoru sg2100. Oprava je potřeba i tehdy, kdy utáhnu regulační šrouby chudáka motoru tak, že kladou odpor stejně, jako silný vítr u tebe v Beskydech. Děkuju znovu za chytrý vysvětlení, |
![]() knawi |
14.03.2009, 22:17.19 | |
smsczkolego: NÁS TADY nějaký digi nezajímá,mě jen zajímá jestli kolega co tady dnes zbytečně vyskočil splní když je tak chytrý to co jsem ho žádal Caids 622,NL ASTRA1,19 E v AU doložit soubor keys.To mě zajímá,nic víc,když né,ať už tady radší nepíše blbosti a stráhne krovky.A ptá se jenom na blbosti. :8) :8) :8) :8) :8) |
![]() hery |
14.03.2009, 22:21.34 | |
6. zápas čtvrtfinále VIT-SLAnemá to cenu,budem radší koukat na to co nás baví,čau a mějte se!!!! |
![]() hery |
14.03.2009, 22:22.16 | |
RE: 6. zápas čtvrtfinále VIT-SLAáno všetci nemáte s digi nič spoločné len sa trasete ked príde ku zmene kľúčikov pravda? Kašlem na teba! |
![]() Tami |
14.03.2009, 22:27.53 | |
TamiTak zrovna na tuhle platformu se zrovna třesu :laughing: :laughing: :laughing: ,nekvalitní obraz a ve srovnání s CANÁL nordic úplný břídil,tak si to užij!!!!!!! R^ hlavně,že to mluví česky,nebo slovensky :laughing: :laughing: :laughing: ale kvalita obrazu mínus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() hery |
14.03.2009, 22:28.31 | |
hery, hery , herynechci aby se tady úplně na(nevhodné slovo) udělala, navíc mnou zaviněná, bouřka! kdybys věděl, hery a další kamarádi, jak se těším, až vás budu otravovat otázkami na diabolo! Ostatně hery, jaký máš počasí, pořád je tam zima, viď? |
![]() knawi |
14.03.2009, 22:33.41 | |
heryvyhral si, hambím sa si káder zostáva mi len digi čo mluví česky alebo slovensky, hlavne zone romantika.Bože odpusť mi. :( :crying: :crying: :crying: |
![]() Tami |
14.03.2009, 22:34.50 | |
knawiUž tady je také velké tání,ještě se dnes lyžovalo,ale to bylo možná naposled,jinak,jak bude trochu solidně ,dám vědět a půjdem na to!!!!pokecáme,i o jiných solidních příjmech,chce to malinko se sejít,vyměnit zkušenosti,každý má trochu jiné,víš jak to je!!!! :8) |
![]() hery |
14.03.2009, 22:38.47 | |
TamiVždyť jde o nic,napiš mi na email HERY120@email.cz hodíme solidní pokec po emailu a je vše ok,pomůžem si ,jak se říká v nouzi!!!!!!!!!! :8) :8) :8) :8) |
![]() hery |
15.03.2009, 07:09.33 | |
RE: 6. zápas čtvrtfinále VIT-SLATaké jsem to sledoval, bylo to hodně zajímavé utkání a opět se ukázalo, jak důležitou roli v ledním hokeji hrajou výkony brankářů.Do teď Slavie na výkon brankářů doplácela, ale včera to byl naopak případ Vítkovic.Pro Slávii bylo také důležité střelecké probuzení jejich dvou hlavních opor/Bednář,Červenka/.Při svém včerejším kurýrování se z nachlazení, jsem nejvíc ocenil zápas Premier League Manchester United - FC Liverpool, to byl zážitek.Nejvíc se ale těšim na nějaký famózní satelitní příspěvek od Tamiho... |
![]() Saxon |
15.03.2009, 10:57.26 | |
RE: 6. zápas čtvrtfinále VIT-SLAJá to taky shlédl, což asi není nic divného, od pátku ležím a když vstanu a někam jdu (tak jen wc). Dost mě překvapili reakce zde a další už vydeletované vlákno, co to je a kde jsme. RvJako vždy, když nehraje můj klub tak jsem fandil outsaiderům, nasazení Pince byla asi největší chyba. Sešívaný nemám rád, ale koho to překvapí, když fandím pánům z Holešovic. ;) |
![]() poky1 |
15.03.2009, 11:07.10 | |
saxonten pocit ktorý si zažil pri sledovaní MU-Liverpool mám ja ešte hlbší v tom že som čakal na výhru Liverpoolu a po nej vyhra 200 euro, neni to moc ale myslím si že by to aj mohol byť"famózní satelitní příspěvek od Tamiho...". pozdravujem ťa. :8) |
![]() Tami |
15.03.2009, 11:32.51 | |
pokyLojza ho vyndal dost necitlivě, stejně jako v Turíně Vokouna, vzpomínáš na tu kravinu s Hniličkou? |
![]() Saxon |
15.03.2009, 11:37.35 | |
RE: 6. zápas čtvrtfinále VIT-SLAno jo, hlavní je že se pak na střídačce smál, byl to vážně divnej tah :-/ Tahle série je zralá na postup sešívanejch. :lookaround: |
![]() poky1 |
15.03.2009, 11:50.07 | |
RE: 6. zápas čtvrtfinále VIT-SLAJoooooo M UTD-Liverpool to byl mazec...Na hokeji jsme živě naposled byl když hrál Pouzar,Dvořák,Machač,Pospíšil,Holeček atd.... Na mě je ten led dnes strašně zmalovanje reklamama.. :))) :))) |
![]() pat |
15.03.2009, 11:57.14 | |
patnebylo to v Holešovicích na MS v roce 1978? |
![]() Saxon |
15.03.2009, 12:06.03 | |
RE: 6. zápas čtvrtfinále VIT-SLATam sem byl taky si pamtuju !!! jinač na Kladně týden co týden pak my to pustilo...a na zimáku zima..ten zimák máme studnej dodnes Jágr nechce investovat |
![]() pat |
15.03.2009, 12:22.52 | |
PatJágr dostal včera jedenáctku, tak třeba něco pustí. :)))Já mám v Budějkách, kabince příjmených 26°C, ale klidně se může stát, že tam budou za dva roky prodávát Vietnamci čepice Adihas. |
![]() Saxon |
15.03.2009, 12:33.07 | |
SaxonV tv jsem viděl záběry z odhalování pamětní desky zavřeným hokejistům na domě s hospodou v Pštrossově ul., kde je fízlovali a zašili. Byl tam m.j. Španninger, nejen, že žije ale vypadá moc dobře.@poky1: no jo, škoda, být sparťanem je ale charakterová vada :laughing: Ať vám oběma je brzo dobře!! |
![]() knawi |
15.03.2009, 14:35.38 | |
knawiDiky.Je to protivny, ale zase mam alespon cas si zkouknout DVD o vzniku Lipenskeho jezera, prehrady a elektrarny. |
![]() Saxon |