Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.03.2009, 20:59.56

6. zápas čtvrtfinále VIT-SLA

mám radost, že odepisovaná slávie srovnala vítězství s vítkama! jestli nemáte slavii rádi, mrzí mě, že zrovna vy, chytrý kluci

* změněn název tématu
uživatel
knawi
14.03.2009, 21:02.58

RE: Saxon, Poky a určitě další

A co to má společného s tímto forem.
uživatel
Ji.sat
14.03.2009, 21:33.09

No, já jako dlouholetý fanoušek Vítkovic mám z dnešního zápasu poněkud jiné pocity...ale každopádně uznávám kvalitu soupeře, dneska potrestal kažkou chybu vítkovické obrany, včetně obou nejistých golmanů. Tak hloupé góly (Pinc u tyčky nebo jak Krstev namazal Červenkovi do jízdy, ale i jiné situace...), jaké si dneska nechali dát, jsem už dlouho neviděl.
Nepovevedený zápas ze strany Vítkovic, doufám, že na to hráči co nejrychleji zapomenou a v sedmém utkání opět předvedou zodpovědnou obrannou práci, tak jako v předkole play off proti Liberci či ve čtvrtfinálových zápasech proti Slavii do stavu 2:3 (z pohledu Slavie).
Vítkovicím se lépe hraje, pokud jsou spíše podceňovány a vítězství se od nich nečeká, role "favorita" jim moc nejde.
uživatel
D2MAC
14.03.2009, 21:35.08

poslednú dobu sa tu vyskytujú dobre blbosti čo s problematikou sat. príjmu nemá nič ani od riti páru! Rv :dead:
uživatel
Tami
14.03.2009, 21:41.40

Píší se tu i horší věci.
Malý rozbor dnešního zápasu čtvrtfinále play off hokejové extraligy toto fórum snad ustojí...
Pokud se tu nevyskytnou nějaké zbytečné výlevy, nadávky a podobně, nebudu tento thread mazat.
uživatel
D2MAC
14.03.2009, 21:49.36

Tami

a zase kecáš,že!!! dávají to na sat.příjmech????? ano dávají,tak nevím chytráku proč na to reaguješ,jestli chceš být důležitý tak mi vypiš klíče v AU pro příjem ASTRA119 E
na NL příjem a dám Ti možná za to korunu,že jsi to buď sehnal,nebo někde vyšmelil,jinak radší sklidni hormon a koukej na DIGI tv a čuž!!!a buď rád že provider nemění klíče každý den třikrát,jinak bys nic jiného nedělal,a neměl čas na to abys ses věnoval blbostem. :8) :8) :))) ,já bych to nejradší zařídil 3x denně,nebo alespoň 5x a byl tady klid.
uživatel
hery
14.03.2009, 21:55.19

hery

ty chudák, o čom točíš? platím si digi ked už sme u toho poctivo a vieš ako sa hovorí ty lajno" trafená hus zagága" ! tak žer digi ešte pokiaľ ide, ja som za to aby to menili 100 krát denne.Chod spať potíš blbosti! ;P
uživatel
Tami
14.03.2009, 22:01.41

Tami

tak když jsi tak chytrý,vypiš mi to AU bambulo,na příjem NL ASTRA 1,19E a pošli mi to na email,tvou iniciativu přivítám,zkontroluji tI TO OPRAVÍM A MOŽNÁ BUDEŠ KOUKAT I holanďany,
I KDYŽ SI TO NEZASLOUŽÍŠ,,,,, :laughing: :laughing:
uživatel
hery
14.03.2009, 22:09.40

Ono je to jedno

na vedlejším fóru se zase už druhý den tlachá o kódech digi :)
uživatel
smscz
14.03.2009, 22:12.33

RE: 6. zápas čtvrtfinále VIT-SLA

Nepoznám Astru 1,19E BAMBULO!Neviem čo má máš s tými Holandanmi, nakladajú ťa do ritného venca alebo čo? Zaberáme miesto k........i, ser na to! ;P
uživatel
Tami
14.03.2009, 22:13.00

ano, vy pobouření a netolerantní, máte pravdu, a promiňte.
@D2MAC: děkuju za slušnou reakci, která mě připomíná moje nekritické a nenávistné fandění. Zato, ve chvíli klidu, prosím o odpuštění Boha a rodinné okolí, nemáš ponětí, jak dokážu být protivný jen proto, že na př. v biatlonu nevyhraje můj favorit, prostě jako vůl, ale, volovi křivdím!!
Abych nehovořil parabolálně úplně mimo: v poslednich dnech, kdy se snažím zachytit ten "zářez do pažby" tj, astru 2d, jsem si s povděkem vzpomněl, na tvoje vysvětlení nutnosti náprav odchylek USALS zeměpisných délek motoru sg2100. Oprava je potřeba i tehdy, kdy utáhnu regulační šrouby chudáka motoru tak, že kladou odpor stejně, jako silný vítr u tebe v Beskydech. Děkuju znovu za chytrý vysvětlení,
uživatel
knawi
14.03.2009, 22:17.19

smscz

kolego: NÁS TADY nějaký digi nezajímá,mě jen zajímá jestli kolega co tady dnes zbytečně vyskočil splní když je tak chytrý to co jsem ho žádal Caids 622,NL ASTRA1,19 E v AU doložit soubor keys.
To mě zajímá,nic víc,když né,ať už tady radší nepíše blbosti a stráhne krovky.A ptá se jenom na blbosti. :8) :8) :8) :8) :8)
uživatel
hery
14.03.2009, 22:21.34

6. zápas čtvrtfinále VIT-SLA

nemá to cenu,budem radší koukat na to co nás baví,čau a mějte se!!!!
uživatel
hery
14.03.2009, 22:22.16

áno všetci nemáte s digi nič spoločné len sa trasete ked príde ku zmene kľúčikov pravda? Kašlem na teba!
uživatel
Tami
14.03.2009, 22:27.53

Tami

Tak zrovna na tuhle platformu se zrovna třesu :laughing: :laughing: :laughing: ,nekvalitní obraz a ve srovnání s CANÁL nordic úplný břídil,tak si to užij!!!!!!! R^ hlavně,že to mluví česky,nebo slovensky :laughing: :laughing: :laughing: ale kvalita obrazu mínus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uživatel
hery
14.03.2009, 22:28.31

hery, hery , hery

nechci aby se tady úplně na(nevhodné slovo) udělala, navíc mnou zaviněná, bouřka! kdybys věděl, hery a další kamarádi, jak se těším, až vás budu otravovat otázkami na diabolo! Ostatně hery, jaký máš počasí, pořád je tam zima, viď?
uživatel
knawi
14.03.2009, 22:33.41

hery

vyhral si, hambím sa si káder zostáva mi len digi čo mluví česky alebo slovensky, hlavne zone romantika.Bože odpusť mi. :( :crying: :crying: :crying:
uživatel
Tami
14.03.2009, 22:34.50

knawi

Už tady je také velké tání,ještě se dnes lyžovalo,ale to bylo možná naposled,jinak,jak bude trochu solidně ,dám vědět a půjdem na to!!!!pokecáme,i o jiných solidních příjmech,chce to malinko se sejít,vyměnit zkušenosti,každý má trochu jiné,víš jak to je!!!! :8)
uživatel
hery
14.03.2009, 22:38.47

Tami

Vždyť jde o nic,napiš mi na email HERY120@email.cz hodíme solidní pokec po emailu a je vše ok,pomůžem si ,jak se říká v nouzi!!!!!!!!!! :8) :8) :8) :8)
uživatel
hery
15.03.2009, 07:09.33

Také jsem to sledoval, bylo to hodně zajímavé utkání a opět se ukázalo, jak důležitou roli v ledním hokeji hrajou výkony brankářů.Do teď Slavie na výkon brankářů doplácela, ale včera to byl naopak případ Vítkovic.Pro Slávii bylo také důležité střelecké probuzení jejich dvou hlavních opor/Bednář,Červenka/.Při svém včerejším kurýrování se z nachlazení, jsem nejvíc ocenil zápas Premier League Manchester United - FC Liverpool, to byl zážitek.
Nejvíc se ale těšim na nějaký famózní satelitní příspěvek od Tamiho...
uživatel
Saxon
15.03.2009, 10:57.26

Já to taky shlédl, což asi není nic divného, od pátku ležím a když vstanu a někam jdu (tak jen wc). Dost mě překvapili reakce zde a další už vydeletované vlákno, co to je a kde jsme. Rv
Jako vždy, když nehraje můj klub tak jsem fandil outsaiderům, nasazení Pince byla asi největší chyba. Sešívaný nemám rád, ale koho to překvapí, když fandím pánům z Holešovic. ;)
uživatel
poky1
15.03.2009, 11:07.10

saxon

ten pocit ktorý si zažil pri sledovaní MU-Liverpool mám ja ešte hlbší v tom že som čakal na výhru Liverpoolu a po nej vyhra 200 euro, neni to moc ale myslím si že by to aj mohol byť"famózní satelitní příspěvek od Tamiho...". pozdravujem ťa. :8)
uživatel
Tami
15.03.2009, 11:32.51

poky

Lojza ho vyndal dost necitlivě, stejně jako v Turíně Vokouna, vzpomínáš na tu kravinu s Hniličkou?
uživatel
Saxon
15.03.2009, 11:37.35

no jo, hlavní je že se pak na střídačce smál, byl to vážně divnej tah :-/ Tahle série je zralá na postup sešívanejch. :lookaround:
uživatel
poky1
15.03.2009, 11:50.07

Joooooo M UTD-Liverpool to byl mazec...
Na hokeji jsme živě naposled byl když hrál Pouzar,Dvořák,Machač,Pospíšil,Holeček atd....
Na mě je ten led dnes strašně zmalovanje reklamama..
:))) :)))
uživatel
pat
15.03.2009, 11:57.14

pat

nebylo to v Holešovicích na MS v roce 1978?
uživatel
Saxon
15.03.2009, 12:06.03

Tam sem byl taky si pamtuju !!! jinač na Kladně týden co týden pak my to pustilo...a na zimáku zima..ten zimák máme studnej dodnes Jágr nechce investovat
uživatel
pat
15.03.2009, 12:22.52

Pat

Jágr dostal včera jedenáctku, tak třeba něco pustí. :)))
Já mám v Budějkách, kabince příjmených 26°C, ale klidně se může stát, že tam budou za dva roky prodávát Vietnamci čepice Adihas.
uživatel
Saxon
15.03.2009, 12:33.07

Saxon

V tv jsem viděl záběry z odhalování pamětní desky zavřeným hokejistům na domě s hospodou v Pštrossově ul., kde je fízlovali a zašili. Byl tam m.j. Španninger, nejen, že žije ale vypadá moc dobře.
@poky1: no jo, škoda, být sparťanem je ale charakterová vada :laughing:
Ať vám oběma je brzo dobře!!
uživatel
knawi
15.03.2009, 14:35.38

knawi

Diky.Je to protivny, ale zase mam alespon cas si zkouknout DVD o vzniku Lipenskeho jezera, prehrady a elektrarny.
uživatel
Saxon