| 24.03.2009, 16:59.21 | |
problem s HUMAXOM 5500Zdravim. Mam HUMAX 5500 + karty skylink SK a CZ. Potreboval by som pomoct s nasledovymi problemami (prestudoval som rozne fora ale nikde som sa nestretol s podobymi problemami):1.) Pri kazdnom prepnuti na MARKIZU pyta stvormiestny kod. Zadam styri 0000 a naskoci Markiza. Pri programoch STV mi to nerobi (nepyta si kod). Da sa to nejako odstranit aby nepytalo ten kod? je to otravne stale zadavat pri kazdom prepnuti na Markizu kod. 2.) Dal som vyhladat program NOVA. Naslo mi ju spolu s inymi programami (NOVA, NOVA CINEMA, NOSTALGIA, FILMBOX,...) ale ked si ju chcem ulozit vypise mi hlasenie "LIMIT VYSILANI DOSAZEN" a neulozi mi ju. Opakoval som to niekolko krat ale stale mi pise tu istu hlasku. Doteraz som sa nikde s tym nestretol. Stale mi to ukladalo programy bez problemov. 3.) Kazdy den o 10.02 hod mi sa automaticky zapne satelitny prijimac na prog. 2 napriek tomu ze nemam urobeny program na zapnutie. Neviem to zrusit aby to nerobilo. Dakujem vopred za Vase rady. Lasto. |
![]() Lasto641 |
| 24.03.2009, 17:53.21 | |
RE: problem s HUMAXOM 5500ad 1/ nemáš na té pozici zapnutý rodičovský zámek?Koukni se do menuad 2/ vymaž z paměti nepotřebné providery a programy ad 3/ zkus Nastavení systému - nastavení času - zatrhnout časovač neumožněn |
![]() ivan v |
| 24.03.2009, 18:04.05 | |
RE: problem s HUMAXOM 5500No zajímavé.Pokud by nepomohla předchozí rada, zkusil bych přehrát FW. |
![]() Ajap |