Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.03.2009, 11:47.19

Kaon 570

Mám kaon 570 multifeed A1,A2,A3,Hot bird zlúčené doprepínača GI 1-4 a poslednú dobu teda od včera sledujem očas zamrzne obraz, kvalita a sila signálu o.k., dokonca včera na prima tv zamrzol obraz a vypísalo mi kodovaný signál, v čítačke mám GITAL, v šachte modulEurocam cryptoworksIRDETO, a v nom skylink, opakujem doteraz všetko šlapalo o.k. neviem či je chyba, neviete niekto niečo o tom?Rozmýšlal som reštart a znovu načítanie, pameť nie je plná mám iba free programy.
uživatel
Tami
28.03.2009, 12:12.12

No..

No, také je možné že ti odešel pulsní zdroj.Jedná se o vyschlé kondenzátory. Napřed vyzkoušej jiný přijímač na to samé zapojení.
uživatel
HiFiOK
28.03.2009, 14:24.52

RE: Kaon 570

Zdravím, mám Kaon KSC-S660HD, který se mi nějakým způsobem sám zresetoval, po zapnutí začal nabíhat úplně od začátku-volba jazyka apod. žádné programy naladěné. Po opětovném naladění, ale pozoruji snížení kvality a síly signálu. Dříve 90-100%, nyní 73-83%. Pozoruji i horší kvalitu obrazu SD programů, HD Nova a německé free HD se jeví jako dobré. Mám kartu skylink. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi
uživatel
kratas