Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.03.2009, 12:59.09

Plná pamať

Zdravím Vás priatelia.Poradí niekto prosím s plnou pamatou na dm 7000S softwer gemini 0460,mgcamd 1,31.Pc pripojenie s Dm a keys zadávam pomocou Tot.comander.V softwere sú nainštalované skíny ktoré su mi nepotrebné a chcel by som ich vymazať no nedajú sa.Chcel by som to riešiť pomocou Usb kľúča,alebo Hdd.Môže mi niekto poradiľ ako by sa to dalo riešiť týmto spôsobom?Tie skíny ktoré tam sú chcem nahradiť inými a keď nejdu zmazať tak by som ich ťahal z Hdd,alebo Usb.Tak isto tam nemôžem dostať drtič a titulky.Poraďťe prosím.Môžte písať aj na email prjo@post.sk.Len ma prosím nekamenujte ak to tu nepatrí.Vo fórach niečo píšu,ale nie je to to čo by som ja potreboval.Ďakujem
uživatel
prjo
28.03.2009, 13:07.14

RE: Plná pamať

za prvé : máš plnú pamäť tak s tým nespravíš nič.
za druhé: prehraj znova image a naskenuj si len družice.
za tretie: ten usb klúč je najlepšia alternativa.
za štvrté: tam sa ti toho zmestí na tri pi...možno aj na štyri
za piate: konečne to budeš mať tak ,aby si s tým mohol laborovať.
za šieste:Máš ešte niečo na srdci.?
uživatel
oneeeee
28.03.2009, 13:30.21

Plná pamať

Ďakujem za radu,ale ak by si mohol poradiť ako a čo musim kde prepisať,keď budem používať ten Usb ako to popripade zkonfigurovať proste ako to urobiť?Nemám žiadné skusenosti
uživatel
prjo
28.03.2009, 13:42.00

tak to je vážny problém. Do usb kluča môžeš dať viacej image, Ja som ich mal až 8 . Nabilo 08 má aj drtič titulkovač. Odkiaľ si ? to nemáš niekoho v okolí čo by ti to nakonfiguroval ?
uživatel
oneeeee
28.03.2009, 13:48.11

No stadiaľto mi to nemá kto pomôcť som od Senice a ti ktorý niečo do toho majú sa z niečím takýmto nestretli,alebo niečo otom počuly ale nemajú skusenosti.Ale som rád,že sa mi niekto ozval.Ďakujem ešte raz,budem zhanať ešte niečo na fórach.Ahoj
uživatel
prjo
28.03.2009, 13:51.29

Je tu ešte jedna možnosť. Resetnuť dreambox, všetky tri tlačidla na panely naraz a potom podržať iba vrchné tlačidlo asi 15 sekund. vtedy sa ti vymaže preplnená pamäť, ale zostane ti iba holý image. budeš musieť začínať od začiatku, to znamená, od nastavenia motora,družíc,skenovania programov, vkladania emu a oládacieho jazyka. Nenapísal si ani či ho máš pripojený priamo na internet ,alebo len cez počítač.
uživatel
oneeeee
28.03.2009, 14:01.08

Mám ho pripojený na Pc tak to znamená že mi to nesťahuje dm,ale všetko robím manuálne.To čo si mi napísal znamená,že dm mám urobiť flash?
uživatel
prjo
28.03.2009, 14:14.13

ano. V prípade že ti spojenie ide cez počítač , stlač na dreame modré tlačidlo ,vyber addons a download /gemini server/ a cam(24 údajov) vybereš si emu ktoré potrebuješ . Po nainštalovaní ,ten istý postup a dáš si cam-configs a k tomu emu čo si si nainštaloval si nainštaluješ config. Takto aj zistíš či ti ide dream na sieť. Ak nie , Tak (sieťové pripojenia a nastavíš si sieť. V tomto prípade nesmieš mať DHCP zafajknuté. Brána firewal to aj tak blokuje , dáš odblokovať.
uživatel
oneeeee
28.03.2009, 14:17.32

Ďakujem za radu idem maturovať.Ahoj a ešte raz ďakujem
uživatel
prjo
28.03.2009, 14:18.48

skús ešte obrázkové písmo. Snáď ti to pomôže .
http://oneeeee1.webovastranka.sk/image/index/next_18677.0.2008_09_06_18_29_16
uživatel
oneeeee