| 02.04.2009, 09:50.38 | |
Téma bylo uzamčeno adminem fóra...kde jsou ty doby kdy býval internet svobodným médiem..viz můj včerejší příspěvek |
![]() test1 |
| 02.04.2009, 10:02.17 | |
RE: Téma bylo uzamčeno adminem fóra...Ber to tak, že ani admin si nechce dělat problémy. Tady se diskutuje o satelitním vysílání a jestli tě nebaví přispívat k tématům satelitního vysílání, tak sem nechoď. Založ si jinde své fórum a tam si užívej svobodu slova na internetu. |
![]() Oskarek1 |
| 02.04.2009, 10:36.33 | |
ještě totoklid, jen se bavím nad tím jak musí admini plnit úlohu cenzorů. Internet takový nebýval (a to jsem uživatelem od roku 1993)...ted je to mor..banány, poviné registrace s uvedení bydliště (viz novinky), schvalování příspěvků, mazání příspěvků, blokování providery..atdno..ono se to snad požere časem samo ..doufám aby zas lidi nemuseli zvonit časem klíčema kvůli něčemu jinému.eh |
![]() test1 |
| 02.04.2009, 10:38.21 | |
a problémy se sata problémy se sat. přimem jsem řešil i v době kdy www.parabola ještě neexistovala..asi tak |
![]() test1 |
| 02.04.2009, 10:55.12 | |
@test1no a co my s tym tu akoze pepo.. si zaloz svoje forum a bud otoreny svetu, ale uz tu nevyplakavaj jak 5 rocne dite (nevhodne slovo). |
![]() Vlado Fogo |
| 02.04.2009, 11:13.04 | |
RE: Téma bylo uzamčeno adminem fóra...VF: R^ R^ R^ ... jenze ono by to chtelo svobodu, toz az prijede Obama, tak mu to vysvetli, on to zaridi .... jo a ja problemy se sat. prijmem taky resil, kdy internet u nas jeste nebyl, ale to byla jina doba, dnes mame 21. stoleti a nepratele cekaji na nase zakolisani :-))) |
![]() 007 |
| 02.04.2009, 11:42.21 | |
jistě, nepřátelé mezi námiprosím admina smazat vulgární a urážlivý příspěvek od Vlado Fogo..když už jsme u těch podmínek příspěvků že.uvidíme..co na to admin for vlado...hele neměl jsi náhodou svoje forum ty ? |
![]() test1 |
| 02.04.2009, 11:44.05 | |
čekám užuž jen čekám až to vše všemocný cenzor smázne a nastane TMA |
![]() test1 |
| 02.04.2009, 11:55.07 | |
@test1Upravil jsem "vulgární a urážlivý" příspěvek od VF, budiž."klid, jen se bavím nad tím jak musí admini plnit úlohu cenzorů"... ... "už jen čekám až to vše všemocný cenzor smázne a nastane TMA" Proč tu zbytečně provokuješ spamuješ? To je sice pěkné, že se (tím) bavíš, ale nemusíš nám zbytečně přidělávat práci... Rv |
![]() D2MAC |
| 02.04.2009, 11:58.18 | |
@test1vole nie je vulgarna nadavka, je to sucast prahajzlovskeho slovnika, tak ako blavackovia pouzivaju ty br´do, ty koky, pripadne moravaci slovko "cip"BTW: moje forum nechaj na pokoji, provokatery tvojho rangu sa tam nikdy nedostanu |
![]() Vlado Fogo |
| 02.04.2009, 12:00.15 | |
RE: Téma bylo uzamčeno adminem fóra...sorry za tu tvrdku .. provokateri je samozrejme z makkym i podla vzoru chlap všakááno :)) |
![]() Vlado Fogo |
| 02.04.2009, 12:00.16 | |
007No co se tady resi posledni tri dni je fak docela sila k sat prijmu to ma hodne daleko mozna ze by bylo dobre kdybys hodil jeste jednu sponku pod ty dve aby to bylo trochu prehlednejsi takhe s tu vubec neda nic hledat.Zachvili to tu bude vice zeleny nez normalni prispevku.Kdyby se to dalo sloucit do jednoho tematu tak by tam ten tvuj funclub mohl psat. :8) .Jinak nic ve zlem kazdy ma pravo na svuj nazor.Lukas |
![]() lak |
| 02.04.2009, 12:06.31 | |
nic..jde jen o topro vlado..aha jak má někdo na něco názor tak je hned provokatér že. chtěl jsme upozornit že míra zenzury je v tomto množství až škodlivá a nic pozitivního nepřináší práce jak vidíte naopak. Chudákovi adminovi se za přidělávání práce omlouvám ale jinak to nejde.sat příjmu zdar. |
![]() test1 |
| 02.04.2009, 12:22.02 | |
@VFna Ostravsku cyp |
![]() miku |
| 02.04.2009, 12:57.39 | |
toto se vážně nedá číst!!!neustálé oslovování pepo a přitakávání R^ R^ R^ a oblíbené "Lépe bych to nenapsal ani já" ...fakt pohár přetekl.Nebudu dělat kamikadze (Fusak-Antonín), ale slušně se odhlásím a diskuse jako taková mě nezajímá. Titulní strana tohoto supr webu mě k životu bohatě stačí...tečka :fuming: |
![]() Babui |
| 02.04.2009, 13:30.46 | |
BabuiNechapu tve rozhorceni. Ale to osloveni pepo neni nadavka tak jako cip/cyp, je to jenom o dialektu. Tyhle vlakna nezaklada ani VF ani ja, ale priznivci tech vyhozenych, takze tem nadavej.Ja to do vecera vsechno promazu a doufam, ze nejaky cip/cyp zase nezalozi to same vlakno. lak: prispendlit to chteli ctenari ne ja, protoze je to vyznamna udalost, takze to zase sundam ... |
![]() 007 |
| 02.04.2009, 13:42.47 | |
007děkuji za odpověď :8) R^all čtenáři mohou tuto významou událost najít v TOPech... |
![]() Babui |
| 02.04.2009, 19:53.20 | |
RE: Téma bylo uzamčeno adminem fóra...Ani tak mi nevadilo ze tam byly ty dve spony myslel jsem pridat tam jeste jednu aby kazdej nezakladal vlakna o Antoninovi a psali to do jednoho urcite by to bylo rozumejsi nez tech 20 temat co tady o nem je-bylo ;P Jinak me osobne Antonin nevadil sice mel trochu radikalnejsi pohled na politiku nez ja ale jeho znalosti sem urcite patri.Osobne si myslim ze zde bylo kolikrat napsano vice veci co se netikalo sat tech.Jeste dodam ze kazdy muze mit pravo nekdy nemit uplne svuj den tak proc ho hned zatracovat.Ps:i007 psal ze obcas nema sve dny a reaguje prehnane.Lukas |
![]() lak |
| 02.04.2009, 20:56.21 | |
RE: Téma bylo uzamčeno adminem fóra...Ale ja o jednom trumberovi tady nebu zakladat vlakno a jeste ho prispendlovat. A to slovicko, ktere jsem ted pouzil, je ze slovniku toho pana. Proste je to moje definitivni a nezmenitelne rozhodnuti, takze ho budete muset vsichni akceptovat. Jo a ze nekdy nema clovek svuj den, to snad kazdy, nejsme roboti, ale je treba si na ferovku rici, tak ted jsem to prehnal, sorry, ale to dokaze malokdo. |
![]() 007 |