18.04.2009, 08:18.19 | |
Opticum 4050 CXVčera som kúpil digitálny prímač Opticum 4050 CX v Polsku za 160 zlotých,pri súčasnom kurze ma to vyšlo 37,8 eur. Máte niekto s týmto prímačom skúsenosti, hlavne v spolupráci s SkyLink kartou? Pre upgrade softu mi bude stačiť kábel PC - STB, ktorý používam pre Fergusona? |
![]() Citron |
18.04.2009, 10:44.26 | |
RE: Opticum 4050 CXkabel ti bude stacit skilink ide ma trosku posunuti zvuk pri stv1 momentalne nanom ide aj au pre digi asi tretikrat nebolo treba zadavat kody.je to najlacnejsi sat na trhu us aj na slovensku som ho vydel maloobchodne za 1500sk v nitre neni to ziaden zazrak alle staci mam aj openboxa ten je samozrejme lepsi aj ked bez au |
![]() jopo166 |
19.04.2009, 21:29.58 | |
Opticum - moje postrehyTrošku som sa s týmto prímačom pohral a zatiaľ som objavil iba dva mínusy - dlhšia doba nábehu prímača po zapnutí a absencia slovenského, či českého menu. A klady - jednoduché nahratie firmware, autoupdate kľúča, slušná spolupráca s Sky Link kartou, jednoduchosť obsluhy a hlavne cena. Bye!p.s. s tým posunom zvuku na STV programoch som si poradil nastevením audio stopy na slovenčinu. |
![]() Citron |