05.05.2009, 12:20.48 | |
Prejavila sa kríza aj u vás?Zaujíma ma či klesol dopyt aj u vás čo predávate a montujete satelitné komplety ? U mňa áno. |
![]() lukas127 |
05.05.2009, 12:24.34 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?A máš 100% istotu, že je to kríza a nieje to len sezóna? Je trošku priskoro bilancovať. |
![]() PEPE8989 |
05.05.2009, 12:34.59 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?ne, s blížícím se koncem analogu, lidi blbnou čím dál více, ikdyž první pokus s digitálním příjmem mají s vynikajícími komplety za superceny a po prodeji těch krámů se přijdou poradit a objednat něco rozumného :8) |
![]() poky1 |
05.05.2009, 13:10.55 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?ta krize se rozhodně projevila. už dlouho žádný zajímavý nový stanice na orbitu. a to platí celoevropsky. není o čem psát. |
![]() vortimond |
05.05.2009, 13:36.01 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?My robíme rozvody v bytovkách, hoteloch a tak. Minulý rok sme predali aj systém s prevodom z qpsk do ofdm (dvb-s do dvb-t). No teraz akosi všetci chcejú šetriť, tlačia na zľavy a berú menej kvalitné riešenia. A to sa netýka len slaboprúdu, ale ako tak pozorujem aj stavebných prác a pod. Asi by som si nový byt teraz postavený nekúpil. |
![]() disdzo |
05.05.2009, 13:47.06 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?Také potvrzuji min.o 50% snížení poptávky po mém zboží (TV, SAT, STB atd.). Není to jen sezonou, je to dobou. Lidi mají strach co bude a raději kupují "chleba". Kdo přežije tento rok (z podnikatelů), posílí ho to do budoucna. :lookaround: |
![]() Dejf |
05.05.2009, 13:52.55 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?chce to slevy na to česi slyši :) |
![]() tompr |
05.05.2009, 14:10.21 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?Samozřejmě, že se krize projevila, není to o tolik, ale projevila. Jen někteří lžou a stydí se to přiznat. |
![]() kuba |
05.05.2009, 14:22.55 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?to zase tak moc není pravda. Řeknu Vám, že mnoho lidí se pro nákup nějakého zboží rozhodne až v prodejně. Kolikrát dají i pár set korun navíc. Důležité je hlavně lidi do obchodu vůbec dostat. Pak už je ukecám :8) |
![]() Dejf |
05.05.2009, 14:35.45 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?nejhorší satelitní krize bude přes léto. to budou zprávy a novinky přímo surrealistický. M1 testuje na Skylinku... Platforma Skylink rozšířila nabídku o Duna TV... :laughing: |
![]() vortimond |
05.05.2009, 15:38.44 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?U digi - cígi se krize neprojevuje, přidávají 4 nové sportovní kanály :bigeyes: :))) ;P |
![]() drobeček |
05.05.2009, 16:33.05 | |
Prejavila sa kríza aj u vás?Ďakujem za vaše názory.A len tak na okraj ešte som sa nestretol ako sa chová DIGI TV k dealerom je to banda špinavých cigáňov,kvôli tomu že faktúry platia po troch mesiacoch a vôbec ich nezaujíma že sedem ľudí čaká na výmenu zariadenia a tovaru nikde.Digi už držím len kvôli tomu aby sa moji známi mali na koho obrátiť s reklamáciou.Samozrejme montujem už iba slovenskú a českú platformu. |
![]() lukas127 |
05.05.2009, 17:19.15 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?Banda spinavejch cikanu neplati faktury vubec a ne po trech mesicich.Ja tu krizi moc nepocituji, obchodaky se zradlem jsou plny k prasknuti, prace mam taky dost.Akorat se o krizi furt mele v mediich a skovavaji se za ni ruzne prusery atd.Jako vzdy... :) |
![]() Saxon |
05.05.2009, 17:23.19 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?Mohu potvrdit také menší zájem a nižší obrat v posledních měsících. Samozřejmě se najdou zákazníci, kteří na korunu nehledí, těch je cca stejně, ale řada "věrných" zákazníků, kteří v minulosti cenu neřešili, tak náhle upozorňuje, že stačí něco obyčejného a pod. Lidé jsou poplašení, myslím, že víc, než finance je děsí negativní přístup médií:-( |
![]() Bloud |
05.05.2009, 18:03.01 | |
@vortimondMňa síce z osobného hľadiska tiež neteší, že skylink pridáva maďarské stanice, no z profesionálneho hľadiska to bude v mojej oblasti,keďže tu je maďarov až až, zaujímavá alternatíva. Ešte keby tak Digi prešlo na N3, tak makám celé mesiace od rána do večera. Aj keď sa nemôžem sťažovať ani teraz, síce veľa prístrojov nepredám, lebo si ich ľudia nosia za lacný peniaz z Ukrajiny no montáží mám pomerne dosť. Na to, že som na východe slovenska sa na krízu viac menej nemôžem sťažovať. Tu aj tak skoro nič neskrachovalo, lebo tu nič nebolo. |
![]() silverosbd |
05.05.2009, 18:08.11 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?to je hrozný ale, vždyť ty maďarský stanice jsou všude. všude je jich plno, spousta vysílá dokonce free. M2 dokonce v HD. co z toho proboha může skylink mít. taky už určitě spousta karet z maďarska se běžně používá na slovensku. |
![]() vortimond |
05.05.2009, 19:34.34 | |
teprve přijdeKrize je na počátku. Zeptek se tak v říjnu až listopadu to bude krize cítit všude. Zatím ještě podniky přežívají z minulosti. Dojdou zdroje - dojde krize. Z čeho se bude platit ta plejáda státních úředníků, navíc když si právě přidávají? |
![]() juzek |
05.05.2009, 20:41.50 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?Ja jsem krizi pocitil jen na tom, ze nam stavebni firmy dluzi vic jak 250tiskc a to i vice jak 5 mesicu po splatnosti.Vzhledem k tomu, ze jsem to zatim ustal a prace na posr.. tak jinak krizi nepocituji. |
![]() J a |
05.05.2009, 21:00.24 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?Před krizí jsem měl sto litrů měs., teď 90. Až to bude 20, tak se půjdu oběsit! Ku.wa to je téma :scared: |
![]() Tomik535 |
05.05.2009, 22:48.07 | |
Tomik535Kuwa nemas tam volnej flek budu ti za 50 kazde rano varit kafe a budu ti rikat pane vedouci nebo tovarniku jak si budes prat :8) :))) .Jinak prace je dost jen se musi trochu vice delat.Lukas |
![]() lak |
05.05.2009, 22:54.30 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?Na kafe mám své lidi, ale za pade na hod. nám můžeš rozdávat karty při mariáši..Za podávání míčků na tenisu dáme i víc. :laughing: |
![]() Tomik535 |
05.05.2009, 23:01.22 | |
Tomik535Skoda ze to mam tak daleko jinak bych to vzdal.Jinak marias jsem se snazil pochopit je to proste na me moc i kdyz bych rad ,jednou za dva mesice jsem loni u me v provozovne poradal turnaje ale bohuzel jsem nehral :-/ Lukas |
![]() lak |
05.05.2009, 23:13.27 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?Každej máme něco.Pro mě už je mariáš skoro nuda, stejně jako třeba škoda koktavia. :-/ |
![]() Tomik535 |
05.05.2009, 23:38.36 | |
RE: Prejavila sa kríza aj u vás?Jo krize to je,opravuji více starých tv,lidi už nový nekupují tolik,u mě asi stejný zisky,normál R^ |
![]() pierrepetr |