| 18.05.2009, 22:46.59 | |
nagra 2chtěl sem se zeptat za doby d+ když měnili každy den kliče do jeke revize se dopracovali před změnou kodovaní na víší. :8) |
![]() tv1000 |
| 18.05.2009, 22:57.01 | |
RE: nagra 2Výši. :))Ac158 |
![]() Tomik535 |
| 18.05.2009, 23:22.34 | |
RE: nagra 2oni (D+) je měnili jeden čas i dvakrát denně. dobře si na to pamatuju. myslím, že občas i třikrát, ale to už si nejsem tak jistej. každopádně není to nejmenší problém. digi-tv by to mohla dělat taky, kdyby chtěla. |
![]() vortimond |
| 18.05.2009, 23:27.22 | |
RE: nagra 2Že by přijali druhou uklízečku na 24h obdenky? :-/ |
![]() Tomik535 |
| 19.05.2009, 06:17.26 | |
Tomiku535Když už opravuji gramatiku a ještě přidávám smajlíka, tak to alespoň napíši správně. Jestli jsem já správně pochopil smysl celé věty, tak správně mělo být....kódování na VYŠŠÍ. |
![]() joscer |
| 19.05.2009, 06:36.55 | |
RE: nagra 2Digi by mohlo měnit každou hodinu, kdyby chtělo... |
![]() kacenkin |
| 19.05.2009, 07:09.05 | |
RE: nagra 2Tak proc to nemeni ? Meli by to snad levnejsi nez prechod na N3. |
![]() bob |
| 19.05.2009, 08:22.03 | |
RE: nagra 2Pane bože to jsou zase kecy na koledu kam na to chodíte.."digi by mohlo měnit každou hodinu" "muže menit 3x za den není to problém" A já se ptám ??? Proč to tedy neměmní ? proč se tak už dávno neděje ?Proč už to běží XXX let v emu ? Nebo má digi takové techniky kteří to neumí a umí to jen lidé z paraboly.cz.. Ještě tu schází taky oblíbené kecy typu: "digi nekoduje schválně a pouští to jako promo a dělá si reklamu" nebo: "digi nekoduje schválně aby potrápilo a ničilo konkurenci a lidé se mužou dívat na prémiové programy".... Ufffff to jsou šoky a tlaky po ránu ale lidská fantazie nemá konce...jak vidím Jen my opravdu zajímá kdy digi začně měnit každou hodinu denně když to není problém !! už se na to připravuji skoro 3 roky... :) |
![]() pat |
| 19.05.2009, 08:25.36 | |
RE: nagra 2protože jsou zlomyslný. oni průběžně odhadujou rozšířenost těch emu receiverů, která pochopitelně neustále roste geometrickou řadou. někdo poradí známému, ten má zase X dalších známých ... atd. a potom, až to bude mít dostatečný počet lidí, tak to teprve začnou měnit třikrát za den. |
![]() vortimond |
| 19.05.2009, 08:29.55 | |
RE: nagra 2Ano to je chytré vysvětlení a má to hlavu a patu a dává to smysl.Jaká bude další pohádka ted ?? O hloupém Honzovi ? |
![]() pat |
| 19.05.2009, 08:40.17 | |
RE: nagra 2jo třeba. a když už jsme zase u tý odrovnávání konkurence, tak skylink multi má pouhých 70.000 abonentů v ČR+SK dohromady, což rozhodně není žádný vysoký číslo a je to asi nejmíň ze všech sat platforem u nás (jak je na tom gital nemám tušení). upc direct za poslední kvartál taky hlásí výrazný ztráty, ale satelitní servery při změně digi keys přestávají fungovat i když je venku perfektní počasí, což bylo před rokem nemyslitelný. |
![]() vortimond |
| 19.05.2009, 08:45.03 | |
RE: nagra 2Jasně to je pravda.Takže digi to pouští už 3 roky zadarmo !! proto aby odrovnala všechnu konkurenci v CZ...Tak tahle pohádka je nejlepší tu neznám vůbec. Vortimonde při vší uctě předpokládám že si děláš legraci pokud ne tak začni používat to co máš na krku k učelu tomu určeném. |
![]() pat |
| 19.05.2009, 08:57.04 | |
RE: nagra 2né jenom v CZ ale všude kde působí. digi-tv má pořád v CZ+SK statisíce abonentů, takže si to může dovolit. |
![]() vortimond |
| 19.05.2009, 09:12.18 | |
RE: nagra 2taky si všimni, jak se změnilo hodnocení tý služby na fórech. před dvěma lety směšná a nekvalitní a nesledovatelná hrůza, dneska když něco takovýho napíšeš, tak se hned někdo ozve, že to není až tak hrozný a že je to vlastně docela (na tu bídu) v podstatě ok (protože to má zdarma, pochopitelně). to je vynikající reklama. |
![]() vortimond |
| 19.05.2009, 09:37.29 | |
joscerPsal jsem mu výši té revize. Češtinu mě určitě nenaučíš. |
![]() Tomik535 |
| 19.05.2009, 10:02.56 | |
@patSkús hodiť teda do placu svoju variantu , keď sa Ti všetky zdajú absurdné..Ja v tom totiž dlhodobo nevidím žiadnu logiku , že sa môže brániť neautoriz. prijmu ale nerobí to dôkladne.. Zvažoval som vždy variantu , že časť origo STB to po zmene ťažko rozchádza...Zrejme to nebude pravá príčina.. |
![]() P 222 |
| 19.05.2009, 10:03.39 | |
RE: nagra 2dúvod proč neměněj kódy častěji, určitě mají. Jak psal vortimond né jenom cz a sk, ale vždyť na tom frčí skoro púlka evropy, od polákú až do španělska, nezapomeň, že HBO, Digifilm a ostatní zajímavé programy, za které se platí u jiných poskytovatelú, jsou v anglické zvukové stopě. A to je obrovská motivace - mimo cz a sk ovšem. |
![]() pepiino |
| 19.05.2009, 10:25.49 | |
RE: nagra 2v těch přijímačích to fakt nebude. já jsem tu jejich digi-humax srandu měl rok doma a na ty změny keys to reaguje v pohodě. problémy se můžou vyskytnout jedině když to někdo používá s motorem a nemá to neustále nasměrovaný na Intelsat. což je naprostý minimum lidí a ti jsou většinou už zvyknutý na různý menší problémy a že musí chvilku počkat, než se to načte. |
![]() vortimond |
| 19.05.2009, 11:10.36 | |
@p222Já nemám žádnou variantu ani se s tím moc nezabývám.Jen dle mě tahle společnost dělá vše proti lidskému myšlení a logice.Nechápu jejich myšlení,taktiku,strategii,plány prostě nic. Nemá dealerskou sít,nemá montážníky,nemá přístroje,na info lince komunikují operátoři kteří neví ani co je scart kabel,mění kody denně jak pominutý i když ví že kod je do 5 minut venku a nikam to nevede a touto cestou ani nikam nepovede..prostě kocourkov. Přitom oficiálních předpaltitelů by bylo dost ale není s kým uzavřít smlouvu,není montér,není přístroj prostě nic tragedie.. |
![]() pat |
| 19.05.2009, 12:00.58 | |
RE: nagra 2teď mění jen tak na oko, aby dostáli smlouvám, které mají s majiteli aut. práv....mohou krásně říct, jak změnami kódu bojují s piráty. Spíše by mě zajímal názor majitelů HBO a pod ? |
![]() kacenkin |
| 19.05.2009, 12:06.09 | |
RE: nagra 2Známý co má oficiálně Digi TV s kterým jsem mluvil byl asi před 14 dny pěkně naštvaný. Říkal jsem mu: Digi TV teď mění často kody - jak ti to jde? On: Jsem pěkně nasranej -vypadlo mě to a na infolinku jsem se nemohl dovolat (asi nebyl sám a volalo tam lidí hodně). Já: a zkusil si to vytáhnout ze zásuvky a znovu zapojit? On: Jo ale nepomohlo to a začlo to jít až za 20min. Takže doby kdy si s tím originální přijímače Digi TV věděli rady jsou pryč. Má přijímač Humax single. |
![]() Standa2 |
| 19.05.2009, 12:08.27 | |
RE: nagra 2Asi jim na nějakých Češích nezáleží,mají nás jen jako zadara přívažek,tak přoč by si nezobli i zde.Jen si zde zatím připravují půdu,pro další expanzi,až ji budou potřebovat. :laughing: |
![]() zzaner |
| 19.05.2009, 12:29.33 | |
Oninemají prostě nic. |
![]() hobo |
| 19.05.2009, 12:39.16 | |
nagra 2oni to nekoukají jen Češi viz.Příspěvek výše u mnoha programů je angl.stopa tak,že jsou ty programy zajímavé i na západě zadara!!!!! :8) :8) :8) A to že měnili klíče ze začátku třeba 7x za den jim,také nepomohlo,V mnoha přístrojích jede automat,a takového AZBOX stále.Takže měnění 3x za den je naprd.Pouze změna kodovacího systému něco vyřeší/viz D+,PREMIERE,ORF atd/na nějaký čas bude od pirátů v EMU pokoj,jiný problém bude se sdílením,Tam budou muset zvýšit zabezpečení Bloking kart/ |
![]() hery |
| 19.05.2009, 12:53.33 | |
STBs funkčným AU je medzi obyvatelstvom iba zlomok , polovica národa nemá internet a každodenná zmena keys začas otrávi aj najvytrvalejších somrákov.. |
![]() P 222 |
| 19.05.2009, 13:03.35 | |
P 222tak to možná u Vás na Slovensku má polovica internet,zde už si s tím hrajou děti v mateřské školce a ačkoliv je to i škodlivé zdraví,tak třeba děti školou povinné zde ovládají lépe počítač než mi starší/60 let/.:laughing: :laughing: a zjistil jsem naposled ve Švýcarech ,že tam také v hodně rodinách internet nemají,chpodí do kavárny na internet./říkají žrout času. |
![]() hery |
| 19.05.2009, 13:08.59 | |
RE: nagra 2Naprostý souhlas s Patem, Digi TV to prostě dělá špatně. Kdyby prodávala (pronajímala) karty které nejsou spárované s jejich přijímači, tak májí dnes minimálně dvakrát tolik abonentů . Osobně znám více lidí kteří mají o legál zájem, ale prostě se k tomu nedostanou a tak jdou do EMU více méně s donucení. |
![]() Jackass |
| 19.05.2009, 14:37.38 | |
RE: nagra 2ani autoupdate není problém. na d+ a cabo vydržel funkční většinou do nejbližší změny keys. měli by prostě přitvrdit a to pořádně. protože z donucení to nikdo nedělá. |
![]() vortimond |
| 19.05.2009, 14:39.30 | |
heryČo najvychytralejšie deti v EU po vzore svojich rodičov nenájdu doma, to hladajú v MŠ, to sedí.Moje deti majú surfovania doma plné zuby, tak ich to v MŠ a Š vôbec neláka.. |
![]() P 222 |
| 19.05.2009, 14:58.46 | |
RE: nagra 2Pánové,Vaše komentáře,mně připadají jako komentáře jistých lidí,kteří komentují Česko,jako pupek světa,bohužel,je to ale na opak.To chce trochu skromnosti a více se rozhlížet v zahraničí. :laughing: :laughing: :bomb: |
![]() zzaner |
| 19.05.2009, 15:17.56 | |
internethttp://www.sme.sk/c/4204223/pristup-na-internet-ma-v-unii-60-percent-domacnosti.html |
![]() P 222 |