Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.05.2009, 14:21.52

Ferguson 6900 kluče -USB

Dajú sa nahrať do prijimača FERGUSON FK 6900CR len klúče cez USB bez SW ?
DAkujem
uživatel
gama
19.05.2009, 17:14.11

re: Ferguson 6900 kluče -USB

protože se ti nikdo neozval, celkem se divím, tak ti odpovím, i když se zaměřuji pouze na HD stroje.
Z mé vlastní zkušenosti neexistuje loader na keys ani není možný, chybí propojení RS232, přes USB ano, ale pouze setting a firmware, ale teď pozor!!!
USB fleška musí být vždy řádně zformátovaná a musí obsahovat pouze 1x setting a 1x firmware, hrozí totiž nebezpečí a to myslím smrtelně vážně, že si to stroj špatně spočítá a na displey se objeví UCA a jsi v háji.(Samozřejmě existuje řešení, ale to snad až někdy příště).
Dostáváme se k samotným klíčům, tedy menu (podmenu třetí zleva) DO 7799 a vytvoří se edit keys, kde do všech známých systémů můžeš tyto keys zadávát či měnit ručně a to velmi přehledně a inteligentně, dokonce je i nachystán systém Nagra3 :laughing: , takže se určitě máš na co těšit.
Závěrem ti chci říct, že každý alternativní firmware již má keys v sobě, takže můžeš udržovat pouze jejich aktualizaci
uživatel
Babui
19.05.2009, 17:47.11

pre Babui

Dakuje za vysvetlenie+ochotu.
Problem je v tom,že je to pre známeho ( v sučasnost v zahraniči),ktoremu som pred mesiacom natiahol alternativny SW a podarilo sa mu vymazať komlet riadky Rumuna v Nagre 2 ,preto som to chcel riešiť cez USB.
A Je možne vložit komplet providera cez DO u tohto prístroja?
uživatel
gama
19.05.2009, 18:45.46

@Babui

Nazdar! Bobe dal jsem ted holce do pokojiku 7600-stovku a dle tveho stareho navodu ji "dal do e.. chodu"fakt spokojenost skoda ze ta krabicka neni HD jinak Octagon DE (nedam dopustit co vsechno ona (pro male dite)umi R^ R^ R^ ...jako vzdy
uživatel
skohy
19.05.2009, 18:53.36

re: Ferguson 6900 kluče -USB

@gama
ano není problém, lze zadat nového providera nebo nějakého jiného editovat je to jedno ID je 2111 nebo 2011 (nepamatuji se)
@shoky
Ahoj! mám radost, že stroj šlape, také jak jinak :8)
jj kdyby takový stroj byl v HD s tím samým softem to by byla bomba, to je pravda
uživatel
Babui
19.05.2009, 21:09.20

@Babui

21 03-21 05 je to tam! skoda ze me to nezajima ze tam pro me narocne oko nic neni :8)
uživatel
skohy
17.06.2009, 21:31.58

RE: Ferguson 6900 kluče -USB

Díky tomu, že se mi na displeji objevilo UCA :bigeyes: jsem na toto vlákno narazil. To že jsem totálně v háji je pravda. Našel jsem i několik rad, jak nahrát nový software naslepo, ale toto u mě nefunguje. Prosím proto o radu co s tím. Nebo alespoň odkaz, čeho bych se mohl chytit. Předpokládám, že @Babui by vzhledem k tomu, že ve svém příspěvku psal, že o tomto problému snad někdy příště, by mohl znát řešení. Předem díky moc za rady. :lookaround:
uživatel
petr555
07.08.2009, 00:35.37

zaměř se na tlačítko TV/STB...mačkej, pokud se nic nebude dít vypni stroj, znovu zapni a znovu mačkej, objeví se 7U a následně číslo kanálu a máš vyhráno!!!
Může se stát, že přijdeš o grafické MENU a to musíš po paměti resetovat, nebo se ozvi
uživatel
Babui
07.08.2009, 09:16.46

Kua Bobe, kdes na ty ptákoviny přišel? :bigeyes:
To snad není možné, co všechno s těmi stroji doma provádíš :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
Tomik535