21.05.2009, 14:56.46 | |
Maďarské programy v DIGI TVpodľa mňa by sa mala DIGI TV zobudiť . Keď u konkurencií -SKYLINK pôjdu maďarské programy čiže ,RTL KLUB , M 1 ,M 2, a iné voľne budú zaradené do zakl .ponuky tak o podobny krok by sa mala usilovať aj DIGI aby prilákala čím viac zakazníkov . Nie žeby mi boli tieto programy potrebné ale od poslednej aktualizácie programov nepridali dokopy nič . |
![]() Sk Jano |
21.05.2009, 15:09.37 | |
RE: Maďarské programy v DIGI TVDigi nepotrebuje prilakat zakaznikov o to sa bat nemusis....firma,ktora ma klientov za (nevhodné slovo) a to doslovne,nulovy zakaznicky servis a to nehovorim o sluboch a realite co sa tyka instalacii,vymeny zariadeni a reklamacii...sa cudujem ze tato firma vobec este ma licenciu na uzemi SR poskytovat sluzby...raz darmo z Rumunska ani prd neni dobry...staci sa pozriet sem a kazdy si urobi svoj obraz..http://staznosti.sme.sk/cpas/200/DIGI-Slovakia-s-r-o.html :fuming: |
![]() Sefko |
21.05.2009, 16:37.06 | |
RE: Maďarské programy v DIGI TVVšichni na to nadáváte a všichni na to čumíte ať už ofi nebo načerno.Pokud se mi to za ty prachy líbí, tak držím hubu a platím. Pokud se mi to nelíbí, tak to odhlásím. Ti co na to koukají zadax, tak ti ať se zdrží diskuze vůbec!Zbytečné vlákno. |
![]() migr |
21.05.2009, 21:27.10 | |
RE: Maďarské programy v DIGI TVať toho tam n a s e r o u co nejvíc,budeme hrát piškvorky |
![]() pierrepetr |
21.05.2009, 22:57.40 | |
RE: Maďarské programy v DIGI TVmigr: souhlas! R^ |
![]() juzek |
26.05.2009, 18:02.38 | |
madarske programy v digi-tvrad by som vedel ci ich odkodujem kartou SK-link.Pritom programi nic moc. |
![]() sano1 |