| 27.05.2009, 17:30.05 | |
Itv hd a technisatZdravím ,neví někdo proč nejde tento program naladit na Hd přijímačích Technisat ? Píší o tom ve zprávičkách a ani mě se to nikdy nepodařilo.Má s tím někdo nějakou zkušenost ? Zrovna dnes mě to docela vadí,finále Lm v HD,co si přát víc ? |
![]() Anubis |
| 27.05.2009, 17:48.42 | |
@AnubisDůvody, proč ITV HD je zřejmý - Technisat uzavřel kontrakt na dodávku přijímačů pro Freesat, které budou mít všechny požadované funkce pro Freesat (EPG, příjem ITV HD, ...) a proto nelze očekávat, že tento program půjde na jiných HD přijímačích Technisat přijímat. |
![]() redakce |
| 27.05.2009, 18:13.53 | |
@redakceSice jste mě nepotěšili ale díky za perfektní vysvětlení. R^ |
![]() Anubis |
| 27.05.2009, 18:30.33 | |
RE: Itv hd a technisatTohle byl dřív postup pro Technisat. A údajně to dobře fungovalo. Ale něco se mezitím změnilo a už to dlouho nechodí.1. Přečíst z přijímače setting pomocí editoru Techniport. 2. Je nutné použít libovolnou naskenovanou HD-stanici jako základ a změnit data následujícím způsobem. ASTRA 28,2 11426 GHz, horizontal, SR 27500 SID 54207 PCR 2326 VPID 3401 APID 3402 FEC 2/3. Důležité je zadat ten nekorektní SID. Může být vlastně cokoliv. 3. Nahrát setting zpátky do přijímače. |
![]() vortimond |
| 27.05.2009, 19:39.29 | |
RE: Itv hd a technisatZdar synci,ja bliju,chcete tim rici ,ze nekdo vyrobi HD prijimac a nepujde na nem naladit standardni kanal?Volejme hned do technisatu,at nejaka sikovna tiskova mluvci vyda oficialni zpravu-tedy,ze mate smulu (a protoze o nem uvazuji,dokonce jsme mel moznost zkusit a excelentni obraz,nemel jsem vsak 28,2°E).Tak potom budu miti smulu. Verim vsak,ze pravda a laska zvitezi nad lzi a nenavisti. |
![]() hdpe |
| 27.05.2009, 20:34.34 | |
RE: Itv hd a technisatOd Humaxu, Homecastu a spousty dalších výrobců taky nikdy žádná podpora pro snadný naladění ITV nikdy nepřišla a kdyby to na nich nechodilo po úpravách settingu hned od začátku (což je jistě náhoda a nikdo s tím dopředu nepočítal), tak by to nešlo nikdy. Softy pro bezproblémový naladění produkujou jenom tradiční výrobci emu přístrojů, co si s nějakýma právama moc hlavu nelámou. Ta stanice vysílá záměrně nestandardně tak, aby jí nebylo možný snadno naladit. Jen na oficiálních freesat boxech, není vůbec určená pro vysílání do kontinentální Evropy. Ale těžko se dá nějak zajistit (bez kódování) aby s tím naprostá většina přijímačů měla problémy. Takže ve finále je jich naprostý minimum, který to nenaladí. Ale podporu od výrobce, co se zabývá prodejem boxů pro oficiální příjem, to prostě čekat nelze. |
![]() vortimond |
| 27.05.2009, 20:47.56 | |
RE: Itv hd a technisatDiky za vysvetleni,podrobneji jsem to nezjistoval.Na foru se neustale probira naladeni ITV.Pokud to neni urceno pro Evropu,tak potom je to jina.Avsak neni to cestne ani sportovni:) |
![]() hdpe |
| 28.05.2009, 10:36.04 | |
Pro =hdpe=hoZdravím...Prosím Tě tadyhle: https://www.parabola.cz/forum/topic-19879/ si psal, že máš firmware pro Technisat MF4-S CC, který ovšem chodí s Diablem. Jestli ho ještě máš, prosím, pošli mi ho mailem na zrehout@centrum.cz. Nikde se mi nedaří sehnat starší soft :( Hold ho musím vysomrovat od někoho, kdo si ho zálohoval... Díky Ti... |
![]() miCron |