Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.05.2009, 11:12.18

Technist Digit S2 problémy

Po většině kladných názorech na tento sat jsem ho taky zkusil prodávat,ale po pěti namontovaných s ním asi zkončím.První šel dva dny,potom konec,posílám na rekl.,další dva mají velký problémy nastartovat,nebo vypnot,trvá to věčnost.Aktualizace firmware nepomůže. Z dřívějších článků někdo psal-myslím Dejf že Omko vraceli na podzim celej kamion s vadným softem. Tak ho tu máme asi zpátky.Jinak si to nemůžu vysvětlit. Těch pět satů je navíc od dvou různých dodavatelů,takže asi nebudu sám kdo má problém. Asi se vrátim zpátky k Hom.3000CR,TF6000CR,z velkého množství jeden vadný displej a jeden zdroj. Dík za reakce,pokud máte podobné z poslední doby na Digit S2. :lookaround:
uživatel
Veny
31.05.2009, 11:50.53

RE: Technist Digit S2 problémy

Věřim tomu,že firma Technisat vyrábí dnes už dobré stroje. Bohužel začínal jsem analogem někdy v 92 roce a Technisatem stanice se ladily potenciometrem. Byl to pěknej krám. blikal obraz v bílejch plochách.A od té doby mi Technisat nesmí do baráku.zkoušel jsem výměnu součástek v disperzálu obvod pro potlačení blikání. Nic nepomohlo.Krám.Nechci tvrdit ,že maj vše na prd,ale věřim Goldenům. ;)
uživatel
koax
31.05.2009, 12:11.15

Dreamsky 7000

Dreamsky taky nejsou špatné0,09% poruchovost, teť se mi líbí hodně protože už tam nejsou tak svíťive diody, a vždy svítí jen jedna R^ R^
uživatel
Stanowi94
31.05.2009, 12:31.54

Jo, Technisaty jdou posl. dobou pekne s.r.a.t. a servis v OMKU taky na 3.14cu, driv jak za 28 dni se to nevraci.
Ted zrovna jsem bojoval s jednim MF4CC, na prodejne jsem si ho v patek naladil,dnes v nedeli prinesu k zakaznikovi a hralo jen OCKO, ostatni bez signalu. Pripojim merak, vse OK, dam tovarni nastaveni, vsechno fungovalo, pak vypnu, zapnu a NIC. teprve az jsem povolil Diseqc (zakaznik mel jen jednu druzici, tak jsem dal puvodne vypnuto)tak fungovalo horni pasmo.
uživatel
J a
31.05.2009, 12:34.04

Je vzal ted ty nový z Polska asi osm kusů a zatim všechny chodí OK.Je fakt, že starty jsou dost dlouhý proti starším verzím.Jinak chodí srovnatelně.
Furt je to lepší než 6000CR.Jestli to takhle pujde dál, co budem lidem montovat za dva roky?
uživatel
Saxon
31.05.2009, 12:37.07

Nic ve zlem, ale ten Technisat a TF6000CR je tak na stejno a kdyz si srovnam poruchovost, je tf6000 CR vitezem, navic opravy na TF6000CR si po dohode s dodavatelem delam sam a pokud je neco co neopravim, resi me to vymenou kus za kus, kdezto na technisat cekam skoro mesic a je fuck jestli je to predmontazni nebo zarucni oprava.
Navic uz mam pokrk tech restartu do tovarniho nastaveni u technisatu.
uživatel
J a
31.05.2009, 12:49.34

@Ja

OK, mně se akorát ta 6000CR od začátku nelíbila /pomalé MENU/ a na Technisatech jsem začínal a vždy mi bylo jejich uživatelské i instalační MENU sympatické.
Někdo má rár kozatý, někdo hubený, někdo brunetky....víš, jak to je.
Osobně nejvíc montuji Showboxy/SD/ a Vantage /HD/, fleška je vynikající nářadí. :)))
Rád bych vyzkoušel i Koscomy, vím že se o ně hodně zajímá RAF2007, podpora je docela pružná, což se mi líbí.
Bohužel toho času je tak málo, že člověk raději dá přednost tomu co zná, i když s mírnými problémy, než furt objevovat něco nového.Takovýho Koscoma by tu někdo mohl otestovat, co říkáš?? ;)
uživatel
Saxon
31.05.2009, 13:16.45

Jo, mohl. Spoluprace s RAFI007 je vyborna, test by se hodil, kdyz by bylo casu, neco napisu, ale ted delam 2-3 bytovky tydne, k tomu 5-8 individualek, do toho servis po jinych rychlomontaznicich a prodejcich (ala ReTa,...), takze na psani moc casu neni.
Ze bych neco napsal ?
uživatel
J a
31.05.2009, 13:21.51

SAXON

jestli myslíš HD tak si počkej na otestování zajímavé mašinky.
user friendly hd-box.cz :)))
uživatel
lubos3nec
31.05.2009, 13:41.04

Technisat Digit S2

Mám 8 měsíců dva kusy, jeden z Omka a druhý ze SAT prodejny ve Vsetíně, oba bez sebemenšího problému = spokojenost.
uživatel
mispi
31.05.2009, 14:30.47

Digit S2

Asi mám na ně štěstí,ale z celkem asi 200 prodaných a jenom 2ks vadné.Ty resety dělají zákazníci.Připojení přes prodlužovák s vypínačem.Zapnou vypínač,nepočkají až to naběhne a mačkají a mačkají tlač. až to zresetují.Dokonce se mi dva vrátily s vytrženým Fkem z tuneru.Já nic, to samo.Jinak jim nic nebylo.
uživatel
Promax
31.05.2009, 14:33.08

Digit S2

Vzal jsem 20 Technisatů Digit S2 zatím namontováno 6ks na Astru3A v pohodě. Update softwaru z družice mám vypnuté, kmitočet na stahování SFI jsem dal 12525, hodiny ve standby zapnuté. Předtím jsem dělal ekonomické komplety s TF6000CR asi 60 ks zatím jen jeden s vadným displejem u druhého špatně zapájená čtečka karet. Výhodu u TF6000 vidím v možnosti uložit všechna nastavení do vnitřní paměti. Potom po telefonu obnova systému se zákazníkem do dvou minut. Co se týče HDTV tak ekon. komplet s Mascomem2000HDCI, další např Optiboxy 8750, do kterých vestavuji 2,5" Sata disk. Je to uživatelsky lepší než Dreamy nebo Kathreiny.
uživatel
Judas
31.05.2009, 14:36.21

Taky mám asi štěstí ale zatím se mi ani jeden nevrátil.
uživatel
alda
31.05.2009, 14:52.34

Ale, jo, poruchovost zatim nebyla velka, ale kdyz ano, cekaci lhuty katastrofalni. Ten prijimac je jednoduchy a sve zakazniky si najde. Kdyz by ten pitomej TF6000CR mel ovladac jako Technisat bez zbytecnych kravinek, ani bych se po Technisatu nekoukal. na technisatu me vadi jen dve veci - katastrofalne pomaly servis a resety do defaultu.
uživatel
J a
31.05.2009, 19:23.41

Judas

Doufám že kabel pomohl. Jinak ten závěs s kovosatkou moc pěknej,to se musí nechat.
uživatel
BIDLO
31.05.2009, 20:59.29

Těchto přijímačů jsme před cca 1.5 rokem prodali cca 80 kusů a žádný zázrak to teda není,hlavně to tovární nastavení,a ještě odchází hlavní filtrační elyt ve zdroji.
Jsem rád že jsme přešli na TF 6000CR a zatím pouze 2x vadné D.O z cca 200kusů.
uživatel
kimi