Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.06.2009, 19:36.10

Porouchaný Humax

Známému nejde příjímač Humax od Digi TV. No přesně někdy mu jde a někdy ne. Když mu přestane jít tak se mu zobrazí hláška: Vložte kartu a LED dioda na přijímači změní barvu ze zelené na červenou a svítí hrozně slabě. Pak to tedy vypne ze zásuvky - zapne a někdy se to rozběhne a někdy ne. Možná to je špatný zdroj - co já vím.
Řešil to s Digi TV infolinkou a ta ho odkázala na nejbližšího montážníka Digi TV 40km od bydliště - ještě mu musel volat a on prý má jen duální přijímače a že zaplatí 10Kč/km, propojení a prostě všechno. Cca 1500Kč. Co na to montážníci Digi TV? Řekl jsem mu že to je síla ale že to je normální podle toho co tady čtu v diskuzích a on mě říkal že si to ještě rozmyslí a nejspíš vypoví smlouvu (říkal jsem mu že to taky je někdy horor - podle toho jak to tady někdy čtu) a půjde do Sky Linku nebo CS Linku. Tak jsem mu řekl že to bude nejlepší řešení.
uživatel
Standa2
06.06.2009, 20:08.21

RE: Porouchaný Humax

Klasicka zavada zdroje, tech DIGI sracu jsem opravoval hodne pres 20, kdyz nestastni zakaznici cekali 2-3 mesice na opravu.
uživatel
J a
06.06.2009, 20:52.17

Jestli jsi z Vysočiny tak ti ty kondiky vymněnim a zdroj opravim.Ale nehodlám posílat balíky jsem nato línej. :)))
uživatel
koax
07.06.2009, 06:50.01

Zákazník by měl v první řadě PÍSEMNĚ reklamovat poskytovanou službu u firmy Digi Czech Republic a rozhodně nic neřešit (natož ještě platit) nějakému montérovi, se kterým žádný smluvní vztah nemá! A vyvaroval bych se i svépomocné opravě přístroje (který je v majetku Digi CR) - byť to může někdo myslet dobře, tak je potřeba si uvědomit, že zařízení má zákazník pouze v užívání a není jeho majetkem.
uživatel
technikTKR
07.06.2009, 07:15.03

Ano,je to tak. Ale pak by měl udělat ještě jednu věc a to přesně tu co píše Standa2 a to co nejrychleji od této firmy utéct na 23,5E.
uživatel
BIDLO
07.06.2009, 11:52.48

Jo já s tím souhlasim.Jsem amatér a nemám s nima žádnou smlouvu.Tak se dívejte do akvárka nebo z okna.To byla moje dobrá vůle. R^ jinak já nic nemusim.A pro sebe si udělám. :)))
uživatel
koax
07.06.2009, 15:03.26

ano najskor zdroj povedsine odchadzaju tie najvedsie kondenzatory pozriet sa ci nemaju nafuknutu hlavycku ak hej vymenit takties je mozne zmerat napetie na vystupe zo zdroja pozriet ci niesu niekde studene spoje nic zvlastne to nebude.
uživatel
jopo166
15.06.2009, 21:41.51

Dal jsem to přečíst známému v sobotu a bude volit odstoupení od smlouvy.
uživatel
Standa2