Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.06.2009, 11:09.10

Pro =Dejf=

Prosím Tě, pokud prodáváš televize, poraď zda koupit LCD nebo plazmu úhlopříčka 90 - 110, MPG-4, full HD, DVB-T, DVB -C. dík
popřípadě napiš na e-mail jajijaja@seznam.cz
uživatel
jajijaja
24.06.2009, 14:36.03

RE: Pro =Dejf=

Na toto není jednoduchá odpověď. Osobně mám raději LCD TV. Pokud nebudeš chtít vlastnit HDTV satelit, je Full HD absolutně zbytočné plýtvání peněz. Pokud ano, Full HD rozlišení je na místě. Osobně mám velice rád značky Philips, LG, Panasonic či např.Sharp, naopak mě zklamal Samsung. Nejlepší bude nejprve zajít např.do Electroworldu do oddělení TV a vybrat, která ti vyhovuje a poté jí objednat přes internet. Držím palce.
uživatel
Dejf
24.06.2009, 15:30.10

To jsou rady! Bež skouknout jinde do obchodu a kup u mě přes net. Chováš se jak (nevhodné slovo)!
jajijaja má rada
Objednej přes net u Dejfa, protestuj, podívej zabal a pošli zpátky. Ze zákona máš nárok výrobek přes net do 14 dní bezdůvodně vrátit. V obchodě to právo nemáš.
Dejf dej adresu tvého shopu nechám ti udělat víc takových kšeftů ty chytráku.
uživatel
juzek
24.06.2009, 15:48.40

Já nejsem chytrák, ale TY - Juzku! Kdybys někdy mrknul na moje stránky tak bys zjistil, že nejsem klasický e-shop (nemám na to prostředky a neumím to) a tak přes mé stránky televizor jen tak neobjednáš. Je přeci normální se nejdříve porozhlédnout po největší "výstavce" televizorů u nás - čili u Electroworldu a pak si vybraný TV objednat u nejlevnějšího e-ashopu u nás. Takto to dělá drtivá většina majitelů počítačů v dnešní době nejen při nákupu TV! tazatelovi nelze jednoznačně odpovědět, protože nevím kolik peněz do TV chce vrazit, co preferuje, jaký bude zdroj signálu atd. Nejsem vědma, čuz! (TV prodávám jen v mém kamenném obchůdku, kdy je mám vystavené a předvádím zákazníkům jejich funkce)
uživatel
Dejf
24.06.2009, 15:49.44

@juzek

Len neviem kde si vyčítal, že mu to Dejf káže objednať u neho. A keby Dejf už tak moc chcel, pošle mu mail-a. Rv
uživatel
Kvinto
24.06.2009, 16:18.19

@juzek

nevím na co jsi pořád tak nabubřelý!!!

Za prvé byla to otázka příma na Dejfa a to od tazatele, který si něco přečte a usoudí, že by mu zrovna Dejf mohl odpovědět.

Za druhé, to co odpověděl Dejf je jen čistě jeho věc s uvážením, že to napsal tak jak to vidí on (osobně to vidím sám úplně jinak), ale takto nebyl položen dotaz.

Za třetí, jen více takových nesmyslných výpadů jak zde děláš a za chvíli to může celá Diskuse zde zabalit, protože, jak tak sleduji poslední týdny, zřejmě nejsou nové stroje, nejsou nové zkušenosti, na orbitu se denně také nic neděje a o tom mě přesvědčuje denodenní diskuse zde,

bohužel...
uživatel
Babui
24.06.2009, 17:12.53

Juzek se pořád nalejvá tou ostravskou osmičkou a pak blbne... :))) ;P
uživatel
drobeček
25.06.2009, 04:51.33

Jako je normální? poraďit " běž do kameného obchodu a pak objednej na e-shopu?
uživatel
juzek
25.06.2009, 08:15.50

no jen vic takovych dejfu odborniku pro parabolu
uživatel
maly mike
25.06.2009, 11:12.12

Hlavně mi nikdo neříkejte, že takto to nedělá většina lidí! Dělá! Vyberou a prohlédnou si nějaký výrobek v kamenném obchodě a pak si ho vyberou na internetu v nejlevnější e-shopu. Vždy takto ušetří dost peněz! Ale toto se týká už samotné realizace nákupu. O tom, jakou televizi vybrat, jsem konkrétně nepsal, protoře na to nejde korektně odpovědět! To je jako se někoho zeptat, jaké je nejlepší auto a neuvést zda bude jezdit v terénu či nikoliv, nebo zda chce kombíka nebo sporťáka. na to musí každý přijít sám a studovat internet. Než jsem se rozhodl koupit nám domů s manželkou novou televizi, trvalo mi to 14 dní, než jsem se rozhodl správně! Tož asi tak! :8)
uživatel
Dejf