Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Plaznová TV LG 42PQ6000

Zdravim všechny příznivce tohoto fora.Nedávno jsem zavadil na vebu o stránku heureka a šel do kolen jak klesla cena TV jak plazem tak LCD.Před několika lety jsem koupil Panasonic 42" za 30tis jen HD.Sice stačí ale dnes je potřeba víc,proto se zajímám o další dobře vybavenou LG 42PQ6000 nebo 3000.Má někdo zkušeností s tímto modelem?Zaujala mě nastavitelná spotřeba a možnost USB připojení.Dále 600Hz prorychlé pohyby,je to opravdu lepší,nerozmazává se pohyb a písmena rychle jdoucí na spodní straně obrazovky a co kvalita a poruchovost?Prosím majitele o zkušeností jak klady tak i zápory.Děkuji za každou reakci!

Saidxxx
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

Zapoměl

sem že na konkurenčním vebu "tvfreak" by byli s takovými dobráky hotový za 5min.a poslali je natvrdo někam tam se s nikým nepářou. Takových otázek jsou denně stovky jenom stačí hledat ale proč když sou někteří líní a někdo jim odpoví tak na co mám něco hledat. KUBA-máš pravdu na to í sem přišel pozdě a už to nešlo opravit-polepším se. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33

Nejsi ty nějakej matla? Rozohňuješ se kvůli pravopisu a sám co věta to hrubka

http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=zapom%ECl

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

RE: Plaznová TV LG 42PQ6000

Aby nedošlo k omylu píši a budu psát jak mi huba narostla-nemohl bys mi napsat kde dělám hrubky když jsem matla?Lepší je bejt matla než tady psát jedno a to samý neřknuli kraviny které se dají vyčíst tady i jinde.-když jednomu dobrákovi napíšu že je to krám tak se div nepo...l,a mám pravdu.A víš že mi to vůbec ale vůbec nevadí? R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Holt

někdo je blbej a někdo chytrej ve většině případů má více štěstí ten blbeček který si svou blbost snaží utvrdit v pravdu..Přeberte si to každý jak chcete.Hovk-domluvil sem. :laughing: R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33

Z tvé strany to bylo zbytečné napadání.Tak nepiš takové kraviny jako toto, a nikdo si tě nevšimne.

Saidxxx
Ach ta čeština tos nechodil do základní školy?Nebo si byl zrovna nemocen když se učilo kde a jak se píší y-í?/chibí/To je ale ostuda.

End.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

petr33

Píšeš jako (nevhodné slovo), jsi vulgární, stále a dokola se oháníš registrací jak malej spratek, baví tě se navážet do každého kdo s tebou nesouhlasí...
Asi si připadáš jako borec ale jsi CHUDÁK.

Mne si těmi svými keci neurazil. Nezlobím se na tebe. Je mi tě líto.

Martin79
Registrace: 7/2008

Martine

neboj se já si počkám až možná tady něco zplodíš a zase uvidíš protože takovéto imbecily miluji.Tys fakt blb do koho se navážím? Kdo se mnou nesouhlasí? Vrat se zpátky do školy a popros je at tě naučí číst.A až budeš umět!!!!troch něco jako zde jiní tak se ozívej ty gragace, eště si neodpověděl na to co sem se dotazoval dyt to ani nevíš ty chytrolíne.A borec to si piš že na rozdíl od tebe sem-cos ty tady předvedl?A představ si že sem už někdy něco namontovala každou chvíli chodím štelovat televize pánům podnikatelům kteří chtěji být innn a kupují jeden krám za druhým.A takže poznám /si myslím / která televize je dobrá a která špatná, a věř mi že LG není dobráP.S. RADĚJI SI NAŠTUDUJ JAKÝ JE ROZDÍL MEZI100HZ-600HZ A HLAVNĚCO JE TO GRADACE A PAK TADY MŮŽEŠ RADIT. R^ :laughing: :laughing: :bomb:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33

Ty jsi tak zralej na 14ti denní odpočinek. Běž se v tom čase léčit!

kuba

kuba

si taky holt asi "1"! Přidej se k nim -holt blbec zůstane blbcem,že-a odpočinek tady určitě neurčuješ ty, ty se tady pasuješ na administrátora? ach jo kam sme to dospěli!!!!;P :laughing: :laughing: DEFINITIVUM-JE VIDĚT ŽE TADY NENÍ RADNO S NĚKÝM DISKUTOVAT PROTOŽE PRAVDA NĚKDY HODNĚ BOLÍ ŽE?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33

Jen s tím rozdílem, že ty nediskutuješ, ale prudíš a to dost sprostě.

kuba

Plaznová TV LG 42PQ6000

Tak jsem ji viděl na vlastní oči v několika obchodech a docela mě to přešlo.Nic moc,mají to všude polepené oceněnim za chrabrost ale obraz jsem nikde slušnej neviděl.Kolega v práci říké to samé,vadle hrál Samsung a měl lepší obraz,tak to asi vyhrá zase Panasonic.Zdravim!

Saidxxx
Registrace: 10/2009

petr33

Ty brďo, ty máš teda chování, to se hned tak nevidí, není ti trapně ??

kacenkin
Registrace: 1/2007

Plazma LG 42PQ6000

Po přečtení všech článků tohoto fora jsem se velice pobavil.
Probíráte tady TV v ceně 12 až 14000Kc zdali ta ci ona je
lepší.Mám ji už nejakej čásek doma nic 100% to není,ale když si s ní člověk trochu pohraje na to co do ní tlačím jsem ohledně našemu vysílání spokojen.Kupoval jsem ji stím,že za
13600Kc nemohu mít něco extra.V roce 80 jsem 12000.-zaplatil
jen bedny Pioneer 2460 Bonů jen gramec šásko stálo 1200 Bonů
AKAI,REVOX kotoučáky 4100 až 5700 Bonů,krát5Kc.Když jsem chtěl kvalitu musel jsem zaplatit a to sem bral 2700 sž 3000
korun.A byly věžičky AIVA,SHARP,NEC,JVC okolo 2000Bonů!
Když hledate kvalitu jděte do PIONEER KURO,SHARP,LOEWE od
60000 tisíc do 160000 tisíc a tam hledejte mouchy.
Tato TV je určena pro běžného spotřebitele který si občas
pustí DVD a sleduje pozemní vysílání.Když odškrtnu satelit,
Full HD je hudba budoucnosti a s Blu-ray soudě dle počtu
nosičů také zatím nic moc.Závěrem doma mi stojí tato plazma,
LCD,CRT širokoůhlá SONY a došel jsem k závěru,že na to co
dávají je škoda proudu.Jinak běžny divák by mel při dobrem
nastavení spokojen u TV v této cenové relaci.Postavte si
PANASONIC,SAMSUNG,LG dobře nastavené,ve stejné cenové relaci
vedle sebe a poznáte velké H.Znám to už z testů reprobeden
za plentou.Tady by Vám pomohly akorát ty LOGA!!

pego
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra