Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.07.2007, 14:48.53

FOTBAL

Každou sobotu od 16:00 hodin bude televizní stanice Prima vysílat přímý přenos vybraného zápasu anglické Premier League. Pokud se Galaxie sport rozhodne vysílat přímý přenos ve stejném čase jako Prima, nabídneme divákům alternativní utkání vybrané ze zbývajících 4-5 zápasů. A v tomto případě v oblastech, kde do vysílání Primy TV vstupují v 16:00 hodin regionální studia, diváci Galaxie sport o svůj přenos z Premier League nepřijdou
Toto je ze stránek Galaxie Sport. Mohl by mi někdo vysvětlit jak tomu mám rozumět? Mě tam taky naskočí regionální vysílání. Znamená to tedy že přenosuvidím na Galaxii??? Dík
uživatel
Dolar
31.07.2007, 14:51.45

tomu nerozumim

tomu nerozumim :O
uživatel
bob85
31.07.2007, 14:54.15

RE: FOTBAL

myslim že od 16:00 hod uvidíš bud trapné reg.zpravodajství nebo zhulence z TV Očko...
Kopat můžeš akorát vztekle do zdi,že ještě nemáš satelit.
uživatel
Saxon
31.07.2007, 14:58.44

Fotbal

nevím proč se sere PRIMA do fotbalu když je to vždy o 50%
horší přenos,protože tomu ten kdo uvádí fotbal na primě nerozumí,pletou si fotbalisty a navíc kecaj bludy,zlatá GALAXIE i s hostem většinou trenerem nebo fotbalistou.
uživatel
hery
31.07.2007, 15:07.05

ona ta šaškárna s Premier League na Primě je spojena s další šaškárnou a to je Euro 2008 na Primě.Bohužel...Fotbal mám moc rád a myslim si,že ho uvidíme na Primě plakat.Naštěstí se to dá vypnout nebo přepnout.
uživatel
Saxon
31.07.2007, 18:40.39

Na galaxii pekne kecaju a maju oblibene svoje tymy, jako je manchester a kdyz hraje nekdo proti nim, tak oni su taky proti, viz radotinsky, ktery meni neustale nazory. Nejlepsi je sa na to divat na d+ nebo na premiere. Muj nazor.
uživatel
agger