Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.08.2007, 21:59.24

nova na T-T kartach

mam na vas malej dotaz hraje na kartach T-T nova a na programu publik tv v18.00 film nekodovane dekuji
uživatel
san
06.08.2007, 22:01.08

RE: nova na T-T kartach

na kartach TaT hraje nova a Public TV (kodovane filmy) nehraji, Public jen na Gital
uživatel
clyde
06.08.2007, 22:02.59

Ano - ne.

Malá odpověď! Ono stačí nebýt lenoch, a podívat se na stránky T+T.
uživatel
Enik
06.08.2007, 22:52.37

dik
uživatel
san
06.08.2007, 23:27.54

mně už nehraje ode dneška nic ani zaplacená nova za 399 na řádně zaregistrovanou kartu koupenou před léty... :( "zakázat platnost" ať už si tu slavnou kartu nabouchají,páč jak je vidět,tak já jako zákazník jsem si přeci vymyslel,že si ji budu mněnit za novou (lepší?!) a proto mi ji radši odpojili úplně bo kýho ďasa
uživatel
tydýt
06.08.2007, 23:29.19

pardon za to "mněnit" ale když je člověk vytočený...
uživatel
tydýt
06.08.2007, 23:49.44

tydýt

a problem mas ty alebo TaT ? Podla mna TaT funguje velmi dobre a aj Nova ide.
uživatel
lubor
07.08.2007, 00:47.29

však jsem psal,co mi ode dneška vypisuje karta od slavné firmy TaT - "zakázat platnost" a přitom jsem jim nic špatného neudělal,snad jen to,že jsem si koupil kartu již dříve než jiní šťastlivci a dohnojil to tím,že jsem si doplatil novu...přes pc mi v emu funguje vše,ale na co si to tedy mám platit legálně...?! :( na emaily nereagují a přitom prý preferují tuto formu komunikace,nejspíš proto,že do fónu by mi museli odpovědět,ale to je holt už teď nemine,jen nevím,proč bych měl platit zase další hovorný,když jsem já nic nezvoral...
uživatel
tydýt
07.08.2007, 08:34.05

Tydyt mas tu kartu zaregistrovanu pozri si to na TT,ktore boli zaregistrovane do 30.6 maju teraz zdarma vymenu,mne ju vymenili
uživatel
Duzu
07.08.2007, 08:53.07

kartu jsem koupil legalne oficialne,mam ji zaregistrovanou par dnu po nakupu a pokud bych nahodou nesledoval net,tak rodice,kterym jsem jim koupil by nemeli nejmensi tuseni,ze se neco meni,pridavaji programy atd,pac na ne veleslavna TaT zdaleka kasle,na mejly nereaguji,takze jim jdu zavolat a dostanou sodu,pac za ty prachy,co dostali, nedelaji vubec nic,tohle si dovolit ja ke svym klientum,uz nejsem...ale co je pro ne jeden klient :(
uživatel
tydýt