Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.08.2007, 21:21.35

Pro Humaxaky - José B. a spol.

Zdar,mam takovy mensi problem-nemohu rozchodit ToH 8.7b, kde jde TPS na AU-zkousel jsem uz vsechno-eraser...puvodni firmware a vsechno nahrat znova,ale vysledek stejny-nakoci to cca po peti minutach asi na pul minuty a pak to spadne...
napadla me jedna vec-u verze ToH 7.6 se nahraval vzdy novy soubor .hdf (X-loader)- mel vzdy veliost okolo 11 kb...
neslo by ho vytvorit pres nejaky program ze softcamu nebo nejakeho jineho souboru? a jakym programem? a potom nahrat pouze .hdf na verzi ToH 7.6
uživatel
Kimm
07.08.2007, 22:43.32

RE: Pro Humaxaky - José B. a spol.

Nepoužívám ToH 3.4 HoT 8.7B ale o chlup starší verzi ToH 3.4 HoT 8.7A.
Autoupdate u TPS funguje skvěle a bez nejmenších problémů. Naposledy jsem na to koukal dnes asi v 17 hod. Vtip je v tom, že když to vypneš a jsi dlouhou dobu jinde, třeba někde na Astře, tak to musíš znovu AKTIVOVAT, tedy spustit. Nahazuje se to na stanicích France 4 nebo France 5. Pak to běží normálně jak koli dlouho a v pohodě bez výpadku na jakékoli stanici TPS. Když ale přecvakáváš sem a tam po TPS, může to vypadnout. Pak to musíš znovu nahodit na France 4 nebo France 5. Nejlépe je to nahodit. Jít na stanici TPS, kde chceš něco vidět a pak to zase vypnout, když dokoukáš, co potřebuješ. Takhle s tím funguji celkem spokojeně. Nic jiného jsem tam nedával, žádný eraser, žádná tabulka PMCT, žádné změny v settingu, žádný OTA loader, žádné keys, nic. Jen jsem přes ToH 3.4 HoT 8.6A dal tu novější ToH 3.4 HoT 8.7A. Tu úplně nejnovější ,,B" jsem tam nedával. Neviděl jsem žádný důvod. Tedy nevím v čem je vypepšená oproti ,,A".
uživatel
JoséBrtník
07.08.2007, 22:48.56

RE: Pro Humaxaky - José B. a spol.

cus...nojo..vsechno co pises mam uz za sebou - obe verze 8.7...nahazovani na France 4...a proste to nejde...nechapu proc...je to snad poprve,co me humik neposloucha...
ted tam mam zpatky 7.6,ale zase nemuzu nikde sehnat aktivni hdf...
uživatel
Kimm
08.08.2007, 01:13.38

Zkus nastavit hodiny GMT +2

to je náš letní čas. Musíš pracovat v Card+Emu, karta je vložena a akceptována.
Postav se na France 4, vypni a zapni přijímač.
Nejsou v tom žádné problémy...
uživatel
bob.r
08.08.2007, 14:12.14

to bob.r

to vsechno mam nastaveny...a nejde...
mam humaxe uz dost dlouho...proto me zarazi v cem je problem
uživatel
Kimm
08.08.2007, 17:49.15

@Kimm

Mám presne ten istý problém, stále mi išlo všetko čo má, no teraz nie. Keby si prišiel na nejaké riešenie tak napíš. Nejde to ani s najnovšou verziou 8.8. TPS sledujem cez SBCL a WSP.
uživatel
zb1
08.08.2007, 18:18.32

to zb1

hod mi please link,kde je funkcni SBCL s WSP...nejak nestiham a smazal jsem to...dik
uživatel
Kimm
08.08.2007, 18:49.08

@Kimm

Máš to na http://www.crosat.org/aploud/index.php? (Humax Sharing....), len si nastav správny Com port.
uživatel
zb1
08.08.2007, 19:03.25

zb1

ok...diky..ale stejne by me zajimalo,proc to nejde....
a nejakym zpusobem musi jit udelat X-loader...ale cim a z ceho
uživatel
Kimm