, sekce: Technika |
|
Nový web společnosti OMKOmyslím, že vypadá lépe, než jeho starší verze ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Nový web společnosti OMKONo - mě se více líbil ten starší. Také mi chvilku trvalo, než-li jsem se sladil a přihlásil - musel jsem kvůli tomu dvakrát volat s jejich ajťákem. Jsem konzeravitní a vadí mi zažité změny.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
RE: Nový web společnosti OMKOTaky se mi víc líbil starší.V novém mi chybí automatické zobrazení mojí ceny i s DPH,tak jak to bylo ve staré verzi. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
|
|
RE: Nový web společnosti OMKORovnez i me se libila starsi verze,ale v dobe krize aspon nekdo zarobil:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Nový web společnosti OMKOBohuzel "nezarobil" nikdo, novy web byl nutnostni z duvodu prechodu na novy ekonomicky system. Prosim mejte strpeni, na webu se intenzivne pracuje, nejprve je potrebne odladit zakladni "motor" a pak se zacne s homepage, obrazky, vzhledem apod.Vsechny informace jsou zatim prolinkovany na stary web, takze nikdo o nic neprijde, postupne se to bude presouvat a optimalizovat. Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Nový web společnosti OMKOZdar,no tak snad aspon ten novy software:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Nový web společnosti OMKOTak zatím se mi nějak nedaří přihlásit , ale jinak to vipadá docela dobře. Uvidíme jak to bude šlapat až to vyladí. :lookaround: :bigeyes:HD-BOX FS-9105 PVR, Multibeam MAXIMUM E-85, Satlink WS-6912 DVB-S/S2
|
martin351
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 |
|
|
martin351Prosim kontaktujte webmastera Omka.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
|
|
Má nový webtaké nižší ceny??? To bych pak opravdu ocenil.... :))) :)))Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 439 |
|
|
RE: Nový web společnosti OMKOsamorost no drahý tam budou asi furt víc než jinde. Osobně proti omku nic nemám, nic jsem tam nikdy nekupoval, ale myslím si , že jsou i levnější seriozní e-obchody. |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
|
|
RE: Nový web společnosti OMKOCena je jedna vec, druha vec je take kompletni sluzby s tim spojene , servis atd. Firma je zamerena predevsim na vekoobchodniho zakaznika.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
|
|
@007Souhlasím s tebou.VO ceny jsou více než zajímavé. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|