Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

LNB Invacom prirubovy plus nastav.ozarovac

Dnes som skusal spojazdnit tento konvertor na mojej 180cm parabole no v podstate som neziskal nic jedine co sa mi rozsvietilo je klasicka astra po 2d ani chyru ziadne bbc a pod. ako na predchadzajucom lnb predpokladam ze treba nieco nastavit detailnejsie v receiveri mam vantage 11OO lnb bolo na univerzal 1 9750 10600 GHz ak netusim kde sa stala chyba ma s tymto niekto skusenosti? dik za radu

forak
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LNB Invacom prirubovy plus nastav.ozarovac

Možná by pomohlo, kdybys netajil místo příjmu.
Podle jazyka hádám Slovensko. Ovšem pokud nemáš to štěstí a tvé místo příjmu neleží v ozáření postraním lalokem A2D, může být 180 cm jednoduše málo.

Hujer
Registrace: 4/2004

To je otázka jak od začátečníka a nic nemění na tom že to krmíš ze 180 cm....................Co a na čem jsi to měřil?(jiné družice,typ měřáku....)............To snad ani není možné................

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

forak

Ahoj.Zalezi v jake lokalite bydlis.V Trnave jde jedna polarizace z astry 2d na 180cm.Ve vetsine mist na Slovensku musis mit parabolu vetsich rozmeru.Podivej se na stranky Romana Davida ma to pekne popsany. http://www.dxsatcs.com/ Ahoj jirka Jablonec

vanspeed

spominal som ze na predchadzajucom lnb som jak tak prijimal nejake programy no po vymene za tento sa mi ziaden z astry 2d nerozsvietil:-/ akurat iba klasicke schopne prijimat aj na klasicku 80 parabolu

forak

Takže znovu a lépe.....Tvoje místo bydliště,co přesně naladíš za transpordéry(v jaké qualitě či signálu)....a jinak je s tebou řeč jak rozprávka......česky Pohádka !

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Na 190

Stred Sk okres RA vsetky vo vertikale - horizontal ani tuk tiez priruba Invacom a antena PaSat

Ylva
Registrace: 1/2006

Este dodam

ze som na zap.SK predal 2 metrovku a tam im to neslo v okrese NZ -kedze som to nemontoval tak neviem !

Ylva
Registrace: 1/2006

Ylva

Ylva neches popisat viacej ohladne tvojich skusenosti? ja som z Hnuste ked tak peto1981@seznam.cz

forak

pre niektorych datailnejsie pred invacomom prirubovym som tam mal inverto mascom a pod. a sla 2d sem tam vertikal po vymene za prirubovy idu len z E B 1 a Astry 2A 2B

forak

ožarovač k prírube

je aký ? rovný alebo lievikovitý ?
ak rovný, s 1 kruhom alebo 3-4 mi ?
aký je priemer vstupu vlnovodu ?
a ohnisko je na úrovni predchádzajúceho ?
skew je tiež dôležité.
vyskúšal som tri LNB x štyri ožarovače a
každá kombinácia dala iné hodnoty.

janoZV
Registrace: 8/2007

janoZV

rovny 5 kruhov ak ches mozme cez peto1981@seznam.cz s pozdravom

forak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra