Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

panasonic

zdravim všetkyc. chcela by som sa spytat , chcela by som si kupit plasmu panasonic TX-50U10E vzdialenos poerania 3,5 až4 m jhe to dobra volba alebo mi poradite niečo ine , dakujem

maria
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: panasonic

proc ne ? Hraje dobre a s dobrym zdrojem signalu natuhle vzdalenost dostacujici.

J a
Registrace: 7/2005

ano,kupte ho.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

ta plasma je dobra ale vyber kvalitný zdroj signalu/ HD Topfield 2010 napr./

tvfun
Registrace: 1/2010

A k tomu Topfieldu kvalitni servis :(
Sorry, ale nemuzu tuhle znacku ani cejtit.

J a

@Ja

Co maji Ty chudáci dělat, když jim to vychvaluje a prodává každej vocas. ;)
Dnes jsem byl na montáži a zase jsem narazil na blikátko 6000CR a chtělo se mi zvracet...

terestrickou 6000 ale montuju.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

No, me dostala kvalita servisu na TF 7700. Ty zdroje v 6000CR si spravuji sam, jinak se moc ne.se.rou. Proste tahle znacka uz muze jenom na servisni oddeleni, na prodejnu a montaze ne.
Dneska jsem montoval opticum multiview, to byl vetsi horror nez TF6000. Jenom najit soft, kde to bude aspon nejak fungovat a jeho ladovani do te plecky byl des. Na 6000CR me nejvic pohne zluci to certifikovane krypto, jak se tim Glisnik porad ohani a problemy s jejich eurosportem.

J a

Eurosport z 19.2 je přece dávno vyřešen(narozdíl od těch zdrojů a následného blikání displaye). Pitomé akorát je, že nejde přehrát soft přes redukci usb-rs232, musel jsem pouze kvůli těmto křápům sehnat redukci do PCMCIA slotu.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Netvrdim, ze to neni vyresene. Ale tech nedodelku u topfieldů je jaksi moc a sorry, ale ze servisem mam ty nejhorsi zkusenosti.
Narozdil od toho Panasonicu, ktery je skutecne obrazove velmi slusny a nebal bych se ho opakovane instalovat nebo doporucit. Narozdil od topfieldu.

J a

co maju ti chudaci robit ked ludia ako VY im tvrdia ze vsetky TOPFIELDY su zle a SHOWBOX je dobry prijmac.......

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

...

maria a co tak pockat na model Panasonic TX-P50V20E ? ... na predajniach sa objavi zaciatkom juna ... ide o vyssiu radu ako vami spominany model, predpokladana cena cca 1800EUR...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

gorefan

Být rádi, že jim to někdo řekne na rovinu.

On Air!

Saxon

TX-P50G20E

Omlouvám se, že to cpu sem, ale nechci zbytečně zakládat nové téma. Nedávno jsem instaloval tenhle televizor s VANTAGE 7100 a všiml jsem si, že fungovalo automatické aktivování HDMI vstupu na TV po zapnutí HD přijímače.
Že to chodí po Scartu je dávno známá věc, ale přes HDMI se to muselo přepínat manuálně.
Možná, že to už někdo z Vás ví, ale mě tohle velmi mile překvapilo.

On Air!

Saxon

funguje to aj s Technisatom.
To su tie vyhody normalnych prijmacov,na roznych Showboxoch a Arivach Vam to nepojde........

Ale to by ste mal vediet ,ked viete ze Topfieldy nie su dobre prijmace.

gorefan

Gorefan

To, že Topfieldy nejsou dobré přijímače a nemaji ani odpovídající servisní podporu ví dnes každý, kdo se o tuto techniku zajímá.

pouze hloupé časopisy typu S&V píšou opak a jejich čtenáři si to potom kupují a zde na parabole potom pláčou a nebo slepě tuto značku obhajují.

Takže si ty narážky pro příště ušetřete, nikdo Vám na ně neni zvědav.

On Air!

Saxon

Saxon

Máš pravdu, tento TV TX-P50G20E som kúpil pred mesiacom a bol som tiež prekvapený, že automaticky prepne na HDMI. Inak s Vantage 1100 HD to ide výborne R^

jupol
Registrace: 11/2009

gorefan

a zapoměl jsem ještě podotknout, že z dat EPG si přijímač brát přesný čas nemůže, protože tento soubor dat žádný přesný časový signál neobsahuje. přesný čas může být pouzte ve streamu, nikoliv souboru dat, protože čas běží stále...
Když budete mít v příjímači nastaven špatný čas, tak podle EPG nahrajete nesmysly.
Toto ví i člověk, který se o satelitní techniku nezajímá, musí ovšem používat logické myšlení. Vy nemáte ani jedno.

Je vidět, jak jste hloupý a ještě si tu hrajete na chytrého.

On Air!

Saxon

neviem kde som pisal,ze si prijmac berie cas z EPG.

A znova opakujem VANTAGE,TOPFIELD a TECHNISAT su dobre prijmace HD.

Prajem pekny den.

gorefan

tak kde som to pisal?

gorefan

gorefan

Tak to jsem se přehlédl, to byl jiný expert, omlouvám se.

Ale přesný čas může jít i na na programu bez TXT.
Je to nejspíš tak, že když je přijímač přepnut na program s TXT, tak se řídí časovým signálem z tohoto TXT, pokud je přepnuto na program bez TXT, tak jedou hodiny v přijímači na impulsy z interního krystalového obvodu.

Podobně jako to je u DCF hodin.

Ještě jednou sorry, ale na těch Topfieldech trvam... :)

On Air!

Saxon

ja zase trvam,ze najlepsie co som videl v akcii je Topfield 2100 a Vantage 7100.

:))) :))) :))) :))) :)))

gorefan

No, ten Vantage 7 100 také mám, připustím že mohou už existovat o něco lepší stroje. Ale nelituji a zatím bych neměnil.
Ten Topfield, ten bych tedy opravdu nechtěl Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Mám doma taky Vantage 7100 a je tak v pohodě, že vlastně ani nevim, že ho doma mam.

Možná že si pořídim dvoutunerák 8000, ne kvuli luxusu v nahrávání, ale kvuli druhému svodu od velké antény na 2D.

On Air!

Saxon

zla volba.plazma je zastarala technologia.dobre casy uz ma za sebou.a ma skaredy vysedively obraz oproti novym technologiam.

sysy
Registrace: 5/2010

A víš která je nejlepší TV?
Přeci ta, který mám narvaný sklad až po střechu.

On Air!

Saxon

saxon to samsung ma a plne sklady nestacime expedovat uz mam toho dost...

sysy
Registrace: 5/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra