Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

A je to v pr.... !!!!!

Zdravím..koupil jsem 2 příjmače Bigsat bs-77cx s univerzální čtečkou conax,která ale nepodporuje cryptowork..Přehrál jsem fw ,karty gital žral,ale vyhazoval hlášku ..karta ok.. Zkoušel jsem přehrát různé fw,až jsem našel ten nejlepší. Jelo to dva dny bez problémů a najednou se ukázala hláška ..kodované.. Mám takový pocit,že odešla čtečka,protože i po přehrání originálního fw je to to samé. Ale zase by byla velká náhoda,že by čtečka odešla u obou přístrojů. Dovedli byste někdo poradit???..Jo,a karta je zaregistrováná. Ď.

vasek211
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: A je to v pr.... !!!!!

povitiahni kartu a zasuň naspet

Igor
Registrace: 1/2006

Ale já potřebuju dát dohromady ty BS-77cx,na ty BS-67cr jsem se jen ptal. Do 77-ček jsem dal fw které jsem našel na polských stránkách (na českých jsem nic nenašel),nejdřív s emu,pak pro tnk a nakonec pro cyfru+, ten se zdá nejlepší..hláška vyskakuje pouze při přepnutí. Pokud by jste někdo měl fw pro BS-77cx,podporující cryptoworks,budu vděčný. Jinak,ty přístroje už jsem nahradil opticama 4160cx,sice taky conax,ale karta neměla problém..a navíc jde vypnout ta poblblá hláška o kartě.

vasek211

Igor

dokážeš si představit,že bys u filmu 4x vstával z křesla a šel si povytahovat kartu??? :lookaround:

vasek211

Já si myslím, že BS67 a BS77 je hodně velkej rozdíl.

sirda
Registrace: 11/2006

Ještě bych to upřesnil. BS 67 je Opticum a BS 77 je Golden.

sirda
Registrace: 11/2006

Má niekto samsung LE40C670?

Tento TV ma zabudovaný SAT tuner. Ako dostanem doňho digi kódy a či je to vôbec možné?

romanmar
Registrace: 5/2010

nedostanes tam ziadne kody.samsung smejdy nemontuje.a naco by ti to vlastne bolo ved emu v digi uz pomaly konci...

sysy
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra