, sekce: Skylink |
|
AZbox jakym plug-in na card reader?Prosim vas stale mne nejde rozchodit Skylink. Nahral som do tunera asi vsetke mozne plug-in a stale nejde kartu precitat.podarelo sa mi len rozchodit nektore kanaly na Thor. Aky je najlepsi plug-in, prosim? Mam AZbox Premium plus a mam ho stale pripojeni k routeru-broadband. Vopred pekne dakujem |
okverd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
|
|
RE: AZbox jakym plug-in na card reader?multicas..najprv musis natiahnut openxcas,v nom bude aj multicas,ten cita kartu,+ nejake veci..:) |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
|
|
free - dakujemfree - dakujem ja som to mal vsetko nahrate len som myslel ze musim mat pred plugin #. Dal som vsetke mrezky # prec od vsetkych nainstalovanych plugin a uz to ide.Len este neviem ako najlepsie usporiadat kanale, jednoducho a rychlo |
okverd
|
|
RE: AZbox jakym plug-in na card reader?Ak mas Multicas , tak vsetky ostatné musia mat krizik. Aby sa ti nebili. Na usporiadanie kanalov pouzi MAZ.AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
|
|
okverdad1) napis ake plugins tam masad2) najlepsie vsade nechaj #, len pri MultiCas NIE! ad3) velmi vhodne je ak si zakupis cam-modul, potom neriesis vobec plugins nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: AZbox jakym plug-in na card reader?Dakujem Vam za radi.Mam nainstalovane tieto plugins: MultiCAS CheopsCAS newcs SCDXCas mgcamd CCcamCAS gCam incudCamd Zatial som zistil ze iba niektore kanala na Thor mne idu v Emu. Prosim vas ktore baliky by mne mali este ist odkodvat. Chytam 4 druzice: Thorn, Hotbird, 23.5 a 28.2. Dakujem za kazdu radu |
okverd
|
|
okverdMultiCAS#CheopsCAS #newcs #SCDXCas #mgcamd #CCcamCAS #gCam #incudCamd ................... mno pisat ako a co mozes nelegalne primat nebudem, pouzi googla, ako moznu radu kde a co sa vies o azboxiku dozvediet uvediem http://forum.satdigitalne.cz/ a hlavne citaj!!! nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
alfasex - dakujemdakujem za radu.Len jedna vec sa mi npaci na tomto AZboxe.. pracuje velmi pomali. predtym som mal Octagon 918 HD a ten bol ovela rychlejsi, ked som prepnul kanala tak v sekunde prepnul ini kanal. Dufam ze vyjde nove firmaware ktore bude lepsie |
okverd
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|