Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Saxon

Zdravím ťa Sax, prosím ťa ak môžeš dá sa napísať mi údaje o príjme z tvojej T-90, myslím tým: LNB typ BER hodnota a na akom TP vykonávaš ladenie myslím frekvenciu.Mne sa to nejako nezdá pri tom ladení,všetko mi fachá o to pokoj ale zdá sa mi že mám slabé hodnoty aké by mali byť, môže to urobiť aj napr. LNB? Nezdá sa mi to napr. v tom že na Kaone 570 cx mám ukazovateľ sily a kvality signálu a podľa toho viem že to je nejaké divné, viem tieto hodnoty nič neznamenajú.dík za tvoj čas. :-/

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Saxon

Na údaje v přijímači se moc neupínej. Důležitá je stabilita příjmu na krajních pozicích, při horším počasí.
Já mám rozsah 4W až 42E a jde mi vše co potřebuji bez problému. Měřit se mi to nechce, kdyžtak dej nějakej konkrétní TP a družici. LNB používám Inverto SilverTech v provedení Single, Twin a Quad. Mám tam i dva Alpsy a na 21,6E používám z rozměrových důvodů Inverto Multiconnect.
Když bude čas, tak ti můžu hodit nějaké konkrétní screeny z měřáku do zdejšího Uploadu, ale komplexně se mi do toho nechce, to je na dlouho...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Saxon

o.k. R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra