, sekce: DVB-S přijímače |
|
HUMAX 5400 + LCD TV přes YUVV menu je možnost YUV výstupu,ale konektory chybí.Používá někdo toto připojení? YUV signál je vyveden ve scartu? Našel jsem na německém webu zapojení,ale Y sinál tam je veden nějakým elektronickým prvkem s tranzistory.Německy nevládnu. http://mitglied.multimania.de/grandesafado/ Děkuji za info. |
Snuky
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 21 |
|
|
Překladač (nic moc, ale potěší)blasti domácího kina, je stále více a více touhy po spojení YUV, protože buď projektoru nebo line-doubler poskytování těchto vstupů, nebo alternativně, S-Video a kompozitní video. Je kvalitativně YUV dát přednost, protože všechny barevné hodnoty jsou předány samostatně, které je rovnocenné RGB. V sekci DVD přehrávač je získána na nějakou dobu zařízení, která poskytují YUV, ale v satelitní přijímač na trhu, já vím, ani jeden okamžik s touto možností. Naštěstí je již stanoveno technické, jako každý dekodér MPEG, RGB-DAC to buď na RGB nebo YUV může pracovat. Stačí vědět, jak dát kartu za to .... A to je mi teď, a se mi podařilo tento program YUV / RGB přepínač.Chcete-li použít YUV / RGB přepínač, musíte pouze 1,3 krát TOH Firmware (a nainstalovali). Myslím, že víte, které firmware mám na mysli. Ti, kdo nemají, by v době http://tuxonhumax.berlios.de . Stop od Přepnout převzal tým TOH v nejnovější verzi firmwaru, a nyní mohou být definovány v / Output Settings V. Stačí si vybrat mezi video výstup YUV. Kromě toho získají hodnoty pro R / Y, G / U a BV se upraví proporcionálně. Vedle tří různých AV-uživatelské soubory jsou vytvořeny. V každém AV-uživatel může nastavit video výstup, Dolby Digital ON nebo OFF, uloží video formátu a Gainwerte. Změny, které dělá jeden založené stále více na aktuální AV-uživatelské nastavení. Výběr AV-User-soubor se nazývá Blue UHF klíč. Můžete rychle přejít na levé a pravé tlačítko pro pohyb mezi AV-uživatel nastaví například přejít z RGB do YUV, aniž by příliš mnoho problémů přes menu. Den Scart Adapter Musíte pájka spolu sami. K tomu potřebujete i malý okruh kolem csync signál přimíchávat signál Y. (Díky Cybergent A oldowl). Všechno perfektně zapadá do SCART konektor: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
PokračováníTento zesilovač obvod používá nyní stabilní 12V Scart-napětí Pin na 8. Pass-through "," bílá tip na Sync je (zumimdest teoreticky) již není možné. Vzhledem k tomu, přístroje se liší od Gleichstrombias ze signálu Y je také Poti o 500K ohmů v obvodu integrovány. Nejlepší chytíte na maximální hodnotu a otočí zpět, dokud je obraz stabilní a nízká hlučnost.Znalost hodnoty by se dokonce, že z STB Humax byla provedena ve dvou sériích. V seriálu jsem OAK (L1.37, H1.37) byl další Scart-Chip instalovány jako v sérii OAK II (H2.08, L2.08). OAK II série je problematické. Když jsem OAK série jsem si obrázek, když jsem CS a Y jednoduše překlenout. V sérii II OAK NEZBYTNOST stále ještě nejméně 75 ohm rezistor k zemi. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
gastonděkuji za snahu , už si to přeberu ... |
Snuky
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 21 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|