| 13.08.2007, 13:15.10 | |
Dreambox 7020 a problem se zvukemDobry den,nevim kdy se to presne zacalo, ale po prepnuti na stanici, ktera vysila zvuk v AC3 mi prestal fungovat zvuk. Tzn. satelit je pripojen optikou do receivru a ten rozpozna jiny zvuk nez stereo (ten funguje), napise na display treba Dolby D a zvuk zacne huhlat jakoby jen z wooferu. Preflashoval jsem nekolik poslednich image a nepomohlo to. Tak jsem se vratil ke Gemini 3.6. Mam jeste nejakou sanci na home-opravu, nebo duvod k reklamaci? Dekuji |
![]() podvodnik |
| 13.08.2007, 13:48.04 | |
RE: Dreambox 7020 a problem se zvukemNeumí si z toho vybrat...ale:1. Jestli ono to vysílá AC3 skutečně. Samotné logo, nebo přítomnost volby nemusí mnoho znamenat. 2. Na jaké stanici to dělá? |
![]() Antonín |
| 13.08.2007, 15:36.06 | |
RE: Dreambox 7020 a problem se zvukemdela to napriklad na premiere - samozrejme u filmu, ktere vysilaji dolby nebo treba na zdfpokud je film pouze ve steru - hraje to dobre, vyzkousel jsem na stejnem optickem vstupu prehravat dvd, bez problemu, vymenil jsem v zoufalstvi opticky kabel detto, tak opravdu uz nevim, co jsem mohl poondit |
![]() podvodnik |
| 14.08.2007, 09:07.16 | |
RE: Dreambox 7020 a problem se zvukemUrčitě si ověř, že to není vysíláním. Chtělo by to druhý jakýkoliv přijímač a vyzkoušet, že to v daný okamžik skutečně jede v 5.1. Satčí i přítel na telefonu, ale musí být schopen poznat 5.1 od nějaké emulace ze stereo...Pokud by to nebylo už samotným vysíláním (v DD5.1 je na orbitu dost binec odjakživa), tak bych zkusil nějkaý osvědčený image s podporou AC3, a hezky přes RS232 a Erase. Já nepoužívám gemini, ani 7020, tak nevím o těch verzích nic moc. To by měl říct někdo, kdo má 7020 a používá funkční AC3. |
![]() Antonín |