| 13.08.2007, 14:57.22 | |
JoséBrtník ??Mam dotaz na tebe nahral sem novy soft od Omegy 8.O a prestalo my fungoval../ když zadam menu- instalace-vyhledavaní vysílani ...naskočí tbl a pyta pinkod ale když zadam puvodní po tretím kodu se zasekne ... Mam Humík 5400Z Díka za radu... |
![]() Ivan167 |
| 13.08.2007, 16:07.36 | |
Proce se ptas JB, kdyz se jedna o pack od Omegy?nevim jestli neni offtopic, ale asi se jedna o zmenu pin.pokud se ti pri nahrati firmawaru zmenil pin tak muzes udelat nasledujici. jdi do menu. instalace. pak zmackni cervene tlc. pak zelene zlute, modre bile a nakonec 0. tim se pin zmenil na 0000. jinak pin lze zmenit vestsinou zmenit i v softwaru kterym provadis upload. humbox? jinak humik ma trsku problem s detailnim ladenim. radeji si tam nahraj uz hotovy setting. (taky v packu od omegy) pak nemusis nic ladit. |
![]() Dainos |
| 13.08.2007, 17:28.12 | |
JoséBrtník ??ALE pri zadavani pin kodu se mi podari dat nejom tri nuly a pak to dal nejde zasekne se to...dík...za radu-.. |
![]() Ivan167 |
| 13.08.2007, 17:28.12 | |
JoséBrtník ??ALE pri zadavani pin kodu se mi podari dat nejom tri nuly a pak to dal nejde zasekne se to...dík...za radu-.. |
![]() Ivan167 |
| 13.08.2007, 18:03.38 | |
RE: JoséBrtník ??Jedine Eraser od Omegy ti pomůže. |
![]() vlado72 |
| 13.08.2007, 18:17.42 | |
RE: JoséBrtník ??Nevím proč tam máš ToH 3.4 HoT 8.0 ??? Pokud si vzpomínám zrovna té HoT 8.0 byly asi 3 verse a některé byly špatné !!!Já teď jedu na ToH 3.4 HoT 9.0B a před tím jsem tam měl ToH 3.4 HoT 8.9A, čili na nějakou ToH 8.0 si už ani nevzpomenu, že to existovalo, to už je opravdu hodně zpátky... Vymaž všechno Eraserem jak ti radí a dej si tam nejnovější a jsi v klidu. Co se týče PIN kódu je to otázka SETTINGU a tam také je vidět a tam ho lze změnit, nastavit atd. Já tam cizí settingy nedávám, takže ani nemám potom překvapení s PIN kódy apod. |
![]() JoséBrtník |
| 13.08.2007, 18:30.31 | |
RE: JoséBrtník ??A nemužeš si poslat setting tvuj na ivan167@post.sk dík |
![]() Ivan167 |
| 13.08.2007, 18:44.26 | |
RE: JoséBrtník ??To sice můžu, jenže to je právě přesně to o čem mluvím a buh ví, co by ti to s tím udělalo, mám to dost po svém a nezvykle seřazené !!! To tam nemáš sakra nějaký svuj zálohovaný starý, který byl OK a s kterým to běhalo perfektně ??? Tak ten bych si uchovával a ten bych tam dal a používal ho a do něj pak můžeš vždy pomocí EXPORT / IMPORT z jakéhokoli jiného, CYPRUS, OMEGA, PET, PARABALA a já nevím kdo, doplnit aktuální věci. Ale uchovávat si ten svůj starý, kvalitní. Takhle bych to viděl. Vždy si udělat kopii, do té dodat, co chybí, od jiných a vrazit ho zpět. Pokud by něco nebylo dobře, furt máš ten uchovaný originál. Když to bude dobře povýšit kopii na originál a zase příště udělat z něj kopii, doplnit co je nového, vymazat, co už není atd. atd. Furt dokola. |
![]() JoséBrtník |
| 13.08.2007, 20:54.47 | |
TémaMám humaxe a taky jsem se nikdy nesetkal poslechni josé a znovu nahraj vše znova. Nejlíp je který byl kolem 2 ůnora |
![]() kapr |