| 13.08.2007, 15:29.51 | |
PanasonikMám DVD rekordér Panasonik DMR-E55 a nahrávám na DVD disk RAM/LM AF-120LE.Rád bych některé filmy, po úpravě v rekordéru, přehrál na DVD-R disk. Za tímto účelem jsem si koupil přehráčku typ LG-Model GSA-E40N, která mi byla k tomu to účelu doporučená. Mám notebook ACR 5200 a na přehrávání program Clone a nebo Nero. Notebook a ani přehrávačka mi však natočený záznam na DVD-R nenahrají. Je na DVD RAM jiný druh záznamu. Poraďte prosím co stím. Předem děkuji. |
![]() 12345 |
| 13.08.2007, 15:56.01 | |
:-)))Tak to si z tebe někdo udělal dobrý den. Takhle to opravdu nejde! V žádném případě nebude možné, aby se ve výsledném záznamu projevily ty úpravy udělané v tom DVDrec. Celý záznam je nutné "natáhnout" do PC, zeditovat, a následně vypálit. Takže k tomu určitě budeš potřebovat víc než jen tu LGinu. Teoreticky by to mohlo jít za pomocí NERO6, to je ale dost neohrabané. V každém případě by mělo být možné ten záznam do toho PC pomocí toho NERO přetáhnout. Osobně to tak běžně dělám. Následná editace je už trochu horší. Programů je na to hned několik. Některé jsou zadarmo, jiné je nutné koupit. Osobně používám Pinnacle Studio 10. Následné vypálení je už docela legrace. Rozhodně ale nepočítej s tím, že to zvládne každý počítač, a že je ¨to práce na 5minut. Jeden 90min. film je záležitost na několik hodin! |
![]() Enik |
| 13.08.2007, 16:03.38 | |
12345http://www.sezob.cz/soft/w/wmvwd/womble_mpeg_video_wizard_dvd.htm |
![]() technikTKR |
| 13.08.2007, 17:57.56 | |
RE: PanasonikPanasonik - neni to produkt zakoupeny ve vietnamske trznici nebo od tmavych avsak prizposobicich se spoluobcanu kopirujici japonskou znacku? |
![]() meduzka |
| 14.08.2007, 09:50.43 | |
RE: PanasonikA dělat celou tu práci s analogovou nahrávkou chceš proč? Máš tam natočené nějaké nenávratně cenné informace?Dělají si z tebe zjevně dobrý den furt. Nejdříve ti prodali tzv.- DVD rekordér, který tvoří DVD, ale jenom média, zapoměli ti říct, že data jsou na nich skoro k ničemu, protože jejich kvalita je prachbídná, což poznáš ihned, jakmile si jednou koupíš trochu současnou televizi. Pak ti k té blbosti prodali ještě jednu blbost. A k tomu všemu ACR 5200, který se hodí na ledacos, ale ne na zpracování videa. Správné řešení je filmy, které jsou k dispozici na DVD archivovat výhradně z tohoto zdroje. Filmy, které na DVD nejsou, nahrávat digitálně z digitálního co nejkvalitnějšího zdroje, což je dnes pro české věci Astra23east a k notebooku (pokud toho bude výkonnostně schopen), USB zařízení jménem SS2USB. Zbytek zahodit případně prodat. |
![]() Antonín |