![]() |
|
Tak tróchen vedleAhoj,můžete pradit? Potřebuji nainstalovat Windows 7 x64,jako čistou instalaci! Dříve jsem používal Vistu,ale ta je pomalá a nabaluje se. Ovladače,které mám na Vistu nejsou podepsané a i když je tam nacpu tak to hodí chybu a je to v hajzlu. Nemáte někdo link,nebo odkaz na Win7 x64 Cz,s integrovanýma ovladačema(sata/raid atd). Díky za pomoc,už se s tím jobem asi třetí den. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: Tak tróchen vedlePokud máš správnou verzi WIN7ček, tak se ti skoro všechny ovladače stáhnou sami ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
To:netaceAhoj,jak správnou,mám asi 5 Win7 a ani jedna to neumí.Když instalji tak jak to může stáhnout ovladače,když to není nainstalované,připojí se to na net,až když je instal hotovej. Prostě to chce ovladače(dig.podepsané)a když je nemáš jseš v (nevhodné slovo). Zajímalo by mě co máš za wokna7,zatím jsem se s tím nesetkal. Rv |
grower
![]() |
|
RE: Tak tróchen vedletak to jsi toho viděl hodně málo ;) mám legální verze 6.1.7600před koncem instalace se ti automaticky začnou stahovat drivery, jediný co si musíš dotáhnout sám je třeba driver na kameru, nebo na televizní kartu |
netace
![]() |
|
To:netaceJo,to chápu,to dělá každej Windows,XP,Vista,ale musíš dojet do konce s instalací. Mám notebook 2xHD v raidu 0. Tak až k tomuto se dostanu při instalaci a chce to ovladače,které nemám a tím pádem je end. Asi máš v PC jiné železo. |
grower
![]() |
|
RE: Tak tróchen vedleOvladace na raid sú závisle od chipovej sady tvojho compu. Stiahni ich zo stranky vyrobcu alebo su na disku s ovladacmi dodavaneho k pocitacu. |
mrakoplaz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Tak tróchen vedleSice mám jiný železo, ale neznám HW který bych nerozjel ;) |
netace
![]() |
|
mrakoplazTaky není po každé pravda :lookaround: , delší dobu se spíše dělá to, že se zanechává bitová kopie, přímo na disku a bootuje se přímo z Biosu, nebo po prvním spuštění kompu tě pc vyzve aby jsi si tu kopii vypálil na několik cd či dvd |
netace
![]() |
|
To:netaceFujitsu-Siemens Amilo Xi-2528. Pokud najdeš ovladače pro Win7 x64 CZ,tak dej echo. Já to řeším už asi týden. Vždycky se pak ale musím vrátit k Win7 x86. Už se asi z teho posrám. Dík. R^ |
grower
![]() |
|
To: netaceAhoj,můj příklad Win7 x86 na disku a musel jsem udělat rescue disk,teda tři(vypálit). Když je použiješ tak se ti to na comp namontuje podle svého a neovlivníš ani ťuk. Rv |
grower
![]() |
|
RE: Tak tróchen vedleDám ti radu pokud nainstaluješ, alespoň nějak systém, jako první si nainstaluj Everest http://www.uloz.to/5240716/everest-ultimate-edition-v5-50-2183-beta.rarv sekci HW si rozklikej otazníky a automaticky tam budeš mít název HW bez SW i s SW, podle toho si postahuj nový SW z netu, to je práce při mém pomalém netu 8MB maximum cca na hodinu ;) |
netace
![]() |
|
To: netaceJo dík,doufám že to rozjedu. Zatím jsi jedinej co poradil. R^ |
grower
![]() |
|
RE: Tak tróchen vedleněco jsem ještě našel, možná se ti to taky šikne"" Jeste doplnim, ze ovladace jsou tady: ftp://driver.jmicron.com.tw/jmb36x/XP_Vista_Win7/ a jsou to ty JMB36X_WinDrv_R1.17.47WHQL_WIN7.zip. Rozbalte je na flash, pokud se vam u instalace neobjevi HDD, kliknete na "load driver", vyberte flasku a najdete rozbaleny ovladac. Pro jistotu nechte zaskrtnuty "vyhledavat pouze kompatibilni ovladac". Prejdete do JMB36X_WinDrv_R1.17.47WHQL_WIN7/R1.17.47.14/Floppy32 pro 32 bit system nebo JMB36X_WinDrv_R1.17.47WHQL_WIN7/R1.17.47.14/Floppy64 pro 64 bit system, tam vam to najde ovladac (nebojte se, chvilku to trva), pak ho oznacte, kliknete OK, chvilku pockejte a HDD se vam objevi! "" http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=1864&t=1097813 "" |
netace
![]() |
|
To: netaceJo,tak je to nahrané na flas a jdu to prubnout,doufám že se zadaří. Já by jsem to jinak neřešil ale dal jsem 2x2GB paměti a Win7 x32 ukážou jenom 3GB paměti a Win7 x64 ukážou 4GB paměti. Ozvu se,zatím dík. R^ |
grower
![]() |
|
RE: Tak tróchen vedleNejde jen o to, že se ti ukáže 4Gb ram a více, ale také s 64 bitovým systémem, ti lépe pojede CPU, který stejně jede se 64 bitovýma instrukcema |
netace
![]() |
|
To: netaceČus,tak jsem na tom makal,až mě palice bolela a stejně se nepovedlo. Musím někde stáhnout Win7 x64 CZ i s integrovanýma ovladačema. Ale díky za rady. R^ |
grower
![]() |
|
![]() |