Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo misku

Chlapi zdar, pamätáte sa na madarský kung-fu seriál LINDA???Ja veľmi a zháňam ho na stiahnutie na nete a nič úplne nič, nemáte niekto tip? dík, viem je to chobotina jak delo ale to je na tom to krásne. R^ :laughing: :))) :8)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo misku

Mrkni na Ulož.TO! třeba to najdeš.Nebo televize asiČT1 má na netu archiv.Nškde jsem o tom četl ,že se dá stahovat.

koax
Registrace: 2/2008

ulož to ani share-.rapid.sk nič ani ťuk.tv pozrem.

Tami

pod skype bracho mam to pre teba R^ R^ R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

už komunikujeme,jo. R^ :)))

Tami

Taky bych měl něco OT.

Už delší dobu sháním orchestrální skladbu kterou hrál Orchestr Československé televize v pořadu Haló tady orchestr a balet Československé televize jako úvodní a závěrečnou znělku. Pokud si někdo na tento pořad pamatuje nebo ho má někde v archívu, tak si možná na tu melodii vzpomene. Bohužel vůbec netuším jak se skladba jmenuje a kdo ji napsal. V archívu ČT jsem tento pořad nenašel, a na YouTube se mi také nezadařilo. Nepomohl ani bratr Google. Pokud někdo skladbu vlastní nebo může poradit kde ji sehnat, případně aspoň ví jak se jmenuje nebo kdo ji napsal, pak prosím o pomoc. Moc mi na tom záleží. Díky. Enik.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

to snad stačilo,jste na jiném foru

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Taky bych měl něco OT.

Nevím jestli to tam bude nemám to celé projité, ale zkus hledat tady. http://filmovezvuky.fdb.cz/

perda
Registrace: 3/2010

perda

Díky za radu a snahu, ale není to tam. Podle názvu pořadu jsem to nenašel. Díky za snahu.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra