Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.08.2007, 21:51.34

Gitalka a Prima?

Ahoj všem, potřeboval bych poradit. mám AB DSR 320 a vložil jsem kartu Gital a rozběhly se mi všechny předladěné programy kromě Primy..může mi někdo poradit co s tím?..pomůže nechat receiver zapnutý třeba přes noc?...děkuji moc za pomoc.
uživatel
Pájík
13.08.2007, 22:37.20

Orig modul CW

Caute, dal som Sky link kartu do 7318 orig modulu CW a ide mi jen slovaci bez Nonstopu, Galaxie a Filmboxu. Přitom v UNI čítačke ide fajn všetko, je to softom?
uživatel
rysavy3
14.08.2007, 02:46.04

RE: Gitalka a Prima?

to je teda vec a pak ze jsou problemy s uni cteckou u fergusonu...
uživatel
gsmobil
14.08.2007, 07:09.40

Kdo odpoví aspoň nějak na možnou závadu jak jsem se ptal původně?..na AB foru to jde tak strašně pomalu a tady je více lidí..děkujuuuuuuuuuuuuu
uživatel
Pájík
14.08.2007, 08:55.53

Já jsem měl stejný problém před týdnem na Koscom PVR, do dvou dnů se mi rozběhla Prima i Public TV. Nevím proč to bylo, ale te´d to jede bez problémů.
uživatel
Kamilos
14.08.2007, 08:58.01

pajik

nedaš si povedat -dal som to odkaz na satcentre.keby si tam dačo prečital tak už to maš bez problemou
uživatel
assassin1
14.08.2007, 09:00.41

napadlo ma skus dat do original cryptoworks
uživatel
assassin1
14.08.2007, 09:23.37

Důvodů může být asi tak deset.
Bez dalších údajů se to nedá poznat.
Třeba máš u Primy špatné údaje v settingu přijímače.
Nebo není oprávnění na kartě.
A to proto, že vůbec nepřišlo.
Nebo přišlo, ale přijímač nebyl zapnutý.
Nebo proto, že přišlo, ale nezapsalo se.

Zkus to oddělit nějak.
Například vem tu kartu do satelitní prodejny, kdes ji koupil a zkus ji tam. Jestli jim Prima bude hrát. taky by stačil přijímač, kde stejný typ karty dobře funguje, i když ten shop by byl lepší, aby se něco ještě dále nezapletlo.
uživatel
Antonín
14.08.2007, 12:18.32

Děkuji všem, ještě jedna maličkost...mám to zapojené přes scart, ale zlobí to a nevrací zpět na analog při vypnutí (TV Hyunday) ...zkoušel jsem odpojit pin č.8 ale to nejde vůbec..je nějaké řešení?..asi to zapojím aspoň kdyžtak přes modulátor..je to pro mámu..děkuju Vám všem a moc..
uživatel
Pájík