Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.08.2007, 22:18.41

REDION,OPENSAT,OPENBOX.

Pracujem ako montážnik sat.techniky a okem iných zvlášnosti v prevádzke sa v poslednom čase vyskytuje jav,že určité programy,zvyčajne jeden transporder sa priradí samočinne k inej družici.Tak naposledy všetky programy 11992 H 27500 3/4 boli priradene k Astre 1.Samozrejme to znamenalo vypadok signalu.Inokedy sa zase vytvorí družica z nezmyslov-pismen a čislic.Môžu mať nato vplyv nové softy?
uživatel
letas
13.08.2007, 23:02.01

Openbox

Já jenom neustále zdokonaluji a doplňuji svůj setting.
Neměl jsem nikdy tento problém.

Jinak tedy jste celkem odvážný. Já bych zákazníkovy jenom dal adresy obchodů, kde si můžou přijímače objednat či koupit.
Píši to naprosto vážně, přijímače této cenové relace a zaměření (v mém případě konkrétně Openbox) považuji v kombinaci parabola za 85 No name za 1000,- konvertor Edision za pár šupů stále za nejslabší článek.

Doktor u porodu si taky chrání vlastní zadek.......

Jinak by také bylo dobré sdělit zákazníkům, jak je to s podporou Češtiny a také karet Gital a TaT v přijímačích.
U Openboxu je už teď vše na 95% doladěno.
V těch 5% jsou zahrnuty některé ojedinělé chyby v CZ EPG a chybné zobrazování CZ EPG u stanice Prima TV.
EPG Prima bohužel zřejmě korektně nikdy nepůjde, rozhejbat Ukrajinu kvůli jedné stanici s rozdílným EPG je nadlidský úkol.

Rozhodně Ván nechci radit.
Pouze předkládám svůj názor.
Přeji mnoho zdaru při podnikání.
uživatel
mirasat