![]() |
|
Dalkove ovladaniZdravim,chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo poradil jak rozebrat DO RUX7-YC01N,abych mu neublizil,kvuli vycisteni,tu jsem se docetl ze to pomaha kdyz zacne blbnout,diky. |
Motylek
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Dalkove ovladanipoužij nehty a od jednoho místa postupně oddal ten vrchní a spodní díl od sebe. a pokračuj takhle po obvodu. ten vantage ovladač normálně do sebe zapadá jako plastová krabička na mýdlo. nejsou tam žádný zahnutý plastový díly, který by se daly ulomit. akorát takový malý nožky, kterých je asi osm po obvodě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Dalkove ovladaniDiky,po rozloupnuti sundam zrejme plato s tlacitkama a pak vycistim kontakty ktere tlacitka spojujou,a cim nejlepe vycistit?abych to nemusel za chvili delat znovu. |
Motylek
![]() |
|
RE: Dalkove ovladaniúdajně lihem. já jsem ty kontakty vždycky vydrhnul nějakým prevítem na nádobí a pak se mi to vždycky za nějakou dobu vrátilo do původního stavu. nevydrželo to ani pár dní. tak jsem nakonec koupil za 500.- programovatelný DO a naučil jsem ho kódyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dalkove ovladanialkoholbenzin,bez problemou. |
jano1904
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
RE: Dalkove ovladaniMyslis universalni DO?slysel jsem ze nenahradi vsechny funkce,mozna jak ktery,s tim zkusenosti nemam. |
Motylek
![]() |
|
RE: Dalkove ovladanimyslím učící se DO. dneska už se dají koupit velice levně. naučí se všechny funkce z originálního ovladače. dáš je proti sobě a postupně po jednom tlačítku je "zkopíruješ"Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dalkove ovladaniDa se do toho nahrat vic ovladacu?nikdy jsem nemel potrebu toto resit,pac nikdy mi zadny ovladac nezlobil,a to jich mam doma docela dost. |
Motylek
![]() |
|
RE: Dalkove ovladanijo normálně ten levnej co mám se naučí kódy asi pro 4 různý přístroje a pamatuje si je. to záleží už potom na ceně a hlavně dalších vymoženostech (programování sekvencí atd.)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dalkove ovladaniNajlepší je MAK OSKAR-Univerzálny "učiaci sa" ovládač.Kúpil som ho 6.7.2008 za 850.Sk. Dokáže ovládať až 20 prístrojov, stoho 8 je možné naučiť všetký funkcie. Ovládam ním LCD Panasonic, 2x sat.Vantage HD8000S,Strong 4356 PVR,DVD Panasonic,Rec.Onkyo,CD a 2deck Technics, MD ES Sony. Pamäť musí mať veľkú,lebo s týchto prístrojov som päť naučil z originálnych DO. Objednál som ho na adrése: Jozef Ferko AV-EL mak., Komenského 2653/3, 069 01 Snina. www.avelmak.sk avelmak@avelmak.sk Tel:057-7682825 Neviem,či táto adrésa je ešte funkčná,lebo som to neskúšal. Tento ovládač vrelo odporúčam,po dlhých skúsenosťách. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Dalkove ovladaniJa mám Vantage už viac, ako dva roky a originálny DO používam dosť malo.Už som ho tiež čistil,ale takou špeciálnou handričkou,čo sa používa na čistenie okuliarov.Je potrebné dobré vyčistiť kontaktné miesta na plošnej doske aj na kotaktoch tlačitiek.Teraz to funguje OK. |
miki16
![]() |
|
miki16A ako ho naučíš , keď nemáš diaľkové original.?A ten blbý emgeton s veľkým dotykovým je na tri veci Volume +,- a mute. Nič viac nevie. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dalkove ovladaniJá jsem přegumoval kovové kontakty a DO šlape už půl roku jako hodinky. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
vlcek ačím ? Napíš.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeAk nemáš originál a na kódy nejdé,tak ho nenaučiš.Ja samozrejme mám aj všetký originály,ale univerzalné je kôli tomu,aby si ich nemusel mať všetký okolo seba. Ja som tu reakciu písal aj kôli tomu,že niektoré tieto ovladače majú pamäť na 80-100 knoflíkov,takže viac ako dva celé ovládače nenaučiš. Ja mám skúsenosť s DO-OSCAR,že mám naučených 5 celých ovládačov a na iných ešte niekoľko ďalších funkcií,čo na kódoch nešli. PS:Ak originál nemáš,tak je treba,ak je to možné si požičať na tu chvíľku kým ho nenaučíš,inač sorry. |
miki16
![]() |
|
RE: Dalkove ovladaniTou gumou, co jsi použival ve škole. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
![]() |