| 14.08.2007, 10:15.39 | |
Pre Omegu - Humax 5400Mám Humíka a modul Easy, kartu SKY Link, pritom využívam zdielanie. Keď v config nastavím card+emu+s tak môžem zdielať plus v emu sledovať kodovane programy, ale nejde mi SKY Link, stále musím prepnúť na card+emu. Keď to mam prepnuté na card+emu tak možem pozerať kod. programy v emu a SKY Link, ale v SKY Linku mi nejde Nonstopkino a Filmbox. Ak chcem pozerať tieto stanice tak musím buď v Parsery pepnúť na 0D70, alebo na cas. Ide to nejak zjednotiť aby všetko išlo na card+emu+s ? Je to záležitosť PMC tabuľky, alebo je softvérová záležitosť prijímača? |
![]() pankapitan |
| 14.08.2007, 10:35.21 | |
RE: Pre Omegu - Humax 5400Uvedené karty ja nemám a nikdy som ani nemal.Takže s tým nemám skúsenost . Skús sa s tým obrátit na Josého Brtníka,snád bude vediet v tejto veci viac! |
![]() Omega |
| 14.08.2007, 12:43.47 | |
re:Tiež by ma to zaujímalo |
![]() tama |
| 14.08.2007, 17:24.59 | |
RE: Pre Omegu - Humax 5400Oba problémy by měly jít vyřešit správným zápisem v tabulce PMCT. Nic méně bych se osobně znažil pouze o řešení toho druhého problému. A to z toho důvodu,že pokud zůstane poloha card+emu+s i při používání pouze karty nebo emu, jsou reakce Humíka o dost pomalejší, což mi nevyhovuje. Takže raději to ,,S" vždy vypnu, pokud ho zrovna nepoužívám. |
![]() JoséBrtník |