| 14.08.2007, 10:56.31 | |
Mimo téma - LogitechKamarád si chce koupit Logitech 5500 - prý slyšel zvuk a byl nadšen. Cena je 6900,-. Já se v téhle cenové relaci nevyznám, ale on chce moji radu - smůla. Má to vůbec cenu kupovat? Díky za každou zkušenost. |
![]() Roy73 |
| 14.08.2007, 11:20.09 | |
deltagamaJednou jsi tu psal, že máš doma nějaké levnější zařízení, neříká Ti tohle náhodou nic? Třeba jestli´s ho nezahrnul do výběru a netestoval, on je to podle internetu už 3 letý model... |
![]() Roy73 |
| 14.08.2007, 11:46.41 | |
Roy73Já mám doma trochu něco jinýho :-) ale náhodou, něco podobnýho jako je tenhle Logitech (byl to trochu levnější model) jsem slyšel v jednom krámě. Hrálo to mnohem líp, než to vypadalo. Ale jako záleží na co to chce používat, že jo. |
![]() deltagama |
| 14.08.2007, 12:04.01 | |
RE:Díky, je to náhoda, proto se tu ptám. Mezitím jsem pročetl co bylo na netu a pro jeho účel mu to doporučím. On ten účel je "HODNĚ NAHLAS" :) a 500W je 500W ;P Jen mu poradím, ať si nejdřív nechá dát volume doprava a uvidí sám... |
![]() Roy73 |
| 14.08.2007, 12:19.09 | |
RE:No právě :))) to mu určitě doporuč. Protože asi jako do malýho pokoje to bude fajn, když bude mít ty repráky přímo někde kolem sebe, ale na ozvučení místnosti to nebude dobrý. |
![]() deltagama |
| 14.08.2007, 12:36.52 | |
RE: Mimo téma - LogitechPůvodní určení sestavy je k pc, ale tohle má být ke 107 plazmě do 6x10m :O |
![]() Roy73 |
| 14.08.2007, 14:37.42 | |
RE: Mimo téma - LogitechOtázka je hlavně, co se na tom bude pouštět.Pokud jenom zvuk televizním programů a pokud se nechce nic jiného, než aby to bylo hodně hlasité, je celkem jedno, co si koupí, randál dělá všechno. Ale za levné peníze kvalita v oblasti reproduktorů a zesilovačů prostě není. Jiná věc je, jestli dané ucho vůbec kvalitu chce a potřebuje, protože koupit si 107 cm do místnosti 6x10m může určitě jenom velice skromný a nenáročný člověk. Řekl bych mu na tvém místě asi toto: pokud chceš utratit za audio cca 6000 Kč, tak je to možné řešení, pokud chceš cokoliv aspoň střední třídy, tak to bude stát minimálně desetkrát až dvacetkrát tolik. Rozhodně není žádné zařízení třeba za 8000 Kč, které by bylo výrazně lepší než zrovna to vybrané. Pokud na tom hodlá poslouchat hudbu, tak to je hodně málo a bude to hodně špatné. Pokud by náhodou chtěl poslouhcta třeba klasickou hudbu, nebo jazz, tak nemožné. Pokud bude jenom Rambo střílet a ještěři řvát, tak to ničemu nevadí, tam stejně žádné harmonické sinusové kmitočty nejsou a že vůbec neuslyší významnou část varhan z Bachových fug, to nikdy ani nezjistí. Není nikdy absolutně špatné nebo absolutně dobré řešení. Vždy to závisí na zadání a očekávaném výsledku. |
![]() Antonín |