Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.08.2007, 11:26.02

UPC DIRECT

Už se někdo dožil toho, že mu skončila sleva na jeden rok za 290Kč? Co se děje dál, neví někdo?
uživatel
simon
14.08.2007, 11:31.40

UPC DIRECT

no viděl bych to, že platíš plnou palbu. Nejlepší je držet u pi či v permanentní výpovědi. Hlavně nic nepodepisovat !!!! Ty jejich dodatky nevypovíš ani kdyby jsi chtěl.
uživatel
alda10
14.08.2007, 11:32.50

UPC handl

Na to se ani neptej, protože je to naprosto zbytečný. Každej tvrdí něco jinýho, protože všichni mají různý podmínky a ceny, je v tom totální chaos. Jediný rozumný info, který z toho můžeš vyzískat je, že u UPC je možný po určitý době vyjednat slevu.
uživatel
deltagama
14.08.2007, 11:56.26

UPC DIRECT

Slevu mám od březnové splátky, vidím to teda tak, že jim tam v lednu 2008 napíšu výpověď a uvidím, jak zareagujou. Já ten dotaz myslel tak, jestli už někomu ta sleva po roce vypršela a co dělal dál.
uživatel
simon
14.08.2007, 12:32.12

RE: UPC DIRECT

Pokud ti vyprší sleva platíš cenu před slevou. Musíš dát znovu výpověď a oni ti zas něco nabídnou.
uživatel
georg11
14.08.2007, 12:45.23

Tak tohle je vážně neskutečný! To je jako na tureckém bazaru před sto lety a ne v EU v roce 2007!!! Kdyby nabídly slušné ceny, tak jim ani lidem nebudou zapotřebí takové šaškárny. Teď mám (ještě neaktivovanou, čekám na podzim) UPC předplacenou kartu na půl roku a až skončí, tak asi plnou cenu platit nebudu. Možná jsem primitiv, ale už jen proto, že vím, že ji neplatí hafo lidí, kterým nacpal UPC parabolu a reciever. Já chci "jen" kartu a Rodinu a klidně kdyby byla ještě ořezanější nabídka a byly ba tam programy co mne zajímají, vzal bych třeba tu. A zaplatil bych jim klidně 3 roky dopředu. :(((
uživatel
eduard
14.08.2007, 12:58.20

RE:

Je to naprosto nepochopitelný. Každá normální firma by zlevnila ceny a zachovala by jasný pravidla! Co to je tohle, nikdo neví. Jestli předpokládaj, že DIGI TV časem krachne nebo co...
uživatel
deltagama
14.08.2007, 13:03.38

Oni se prostě chovají jako ex-monopol, to už tu bylo. Není to tak dlouho a všichni se ptali, proč se TaT po nástupu Gtlu chová tak nepochopitelně, že asi čeká jejich brzký krach. A ejhle, sešel se měsíc s měsícem a TaT se vzpamatovalo. Jen to vzpamatování těm kolegům z UPC trvá o něco déle...
uživatel
Roy73
14.08.2007, 23:33.36

No jo, ale chtělo by to nějakou aktivitu nás, zákazníku, nebo potenciálních zákazníků, protože tohle dohadování jako na trhu, to je neskutečné! Když jsem dnes na home page viděl článek o tom, že je v Rumunsku snad 5 poskytovatelů a u jednoho začíná cena za 45 kanálů za necelá 4 eura měsíčně, tak bych brečel. Ale když si to necháme líbit ... Rakušané se nám také musí smát kolik platíme za hovory z mobilů. :-( Já jsem si třeba koupil předplacenou UPC kartu na půl roku, protože mi cena 330 za Rodinu + 167 za HBO od Gitalu, tedy dohromady bez drobných 500 měsíčně příjde ještě únosná. Ale víc asi (nikdy neříkej nikdy) platit nebudu. A není to proto, že bych byl sock* - nelituji dát za láhev koňaku 1000 Kč, za kubánský doutník 200 Kč a účty za mobily jsou málokdy pod 2000. Myslím, že jsou paka. Kdyby to dali za rozumnou cenu, tak naženou víc lidí, nemalé procento lidí by se vykašlalo na to zkoušet to obejít (jasně, je to jako s vypalováním - někdo bude pálit i když bude originální CD stát 50 Kč, protože kopii bude mít za 20 a tři pětky jsou doma) a ve finále by vydělali víc. No uvidíme, byl jsem bez toho dosud, budu klidně dál. Přitom od nich nechci přístroj a klidně jim dám peníze na 2-3 roky dopředu, takže je mohou otáčet.
uživatel
eduard
15.08.2007, 01:36.02

nechápu, proč platit UPC, když je taková

hromada dobrej FTA stanic.... jó ta znalost cizích řečí :-))))))
uživatel
kacenkin
15.08.2007, 10:21.22

No tak za prvé - zkus sem hodit data (družice, frekvence atd.) o FTA na úrovni Natioanal Geographic a Discovery Ch. a až to uděláš a přesvědčím se, že jsou srovnatelné, budu opravdu litovat, že jsem se víc neučil. :-) Ale obecně vzato máš pochopitelně pravdu - otázka je, jestli to lze dohnat. Znám holku co žije několik let v UK, má různé jazykové zkoušky, studuje tam VŠ, no prostě myslím, že 95 % návštěvníků tohoto fóra jí nesahá ani po kolena a nevěděla jak se řekne svíčka do motoru. Takže i ona by třeba tohle ve filmu nechytla. Sice věděla, že tam asi bude spark, ale celý termín nevěděla. No takže i kdybych byl na její úrovni, což by vzhledem k tomu, že žiji v Česku bylo tak 5 - 10 let každodenní dřiny a i tak je to s otazníkem, neužil bych si nikdy film, nebo už zmíněné dva kanály (kde jsou i odborné termíny s kterými se v běžné mluvě nesetkáte) v cizím jazyku tak, jako v češtině.
uživatel
eduard