![]() |
|
sbi2050 a ICE...objeven další problém(resp.dva)1)nejede na ICE s 2050 csfilm(ostatní vše ok) 2)občas při zapnutí přijímače s ICE ve čtečce se nerozeběhne program.pouze až po přepnutí na jiný(toto dělalo diablo při EMU on) ...bude třeba nový fw...tedy asi :lookaround: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
topfieldpodle mě jsou to všechno šmejdy. čím novější, tím větší! |
brambora
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: sbi2050 a ICE1,CS film na ICE kartách s přístrojem Topfield SBI 2050 jde korektně. Teď ověřeno.2,Přístroj máš vypojen od eletřiny? Nebo máš jej stále zaply v zásuvce? Jaký stendby mód máš navolen v přístroji? Aktivní či pasivní ? Uveď prosím příklad ať se mohu přesvědčit. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
petrpupa1) csfilm mne nejde(ted ověřeno)karta ok,všechno jinak ok,a jsem na správné f!2)stb.mod aktivní a je to v elektřině....problém se objevuje spíše sporadicky a když je dlouho vypnut(ale v aktivním stb.) dnes mi nenaběhlo samo Retro,minule brava HD....není to ale časté Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: sbi2050 a ICE1, A na kartě to máš zaplacený, nebo global free ? Ja mám zaplacený a OK. Jen pro upozornění CsFilm je pouze 20 dní global free a pak se musí platit. Není obsažen v promo akci.2, A jak dlouho jsi měl vypnutý satelit ve stb aktiv? Ja jej vipánam na noc do aktivního stb. A rano vše ok. Jen když jej nechám na noc na jinem Tp co Skylink neposkytuje(např ZDF) a přepnu na nějaký program Skylinku tak se obnovují kliče ale max 5s a pak hraje vše Ok. Jakou máš verzi aplikace ? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: sbi2050 a ICEano to poslední zminované platí také...to mi ale nevadí a ani to vadit nikomu zase tak nebude...mám posl. soft....jinak jsem netušil,že jde jediný kanál pouze 20dnů:-) já to mám na cslink VIP ale netušil jsem ,že u Skylink je to takto...tak to pak ok... dik Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
![]() |