Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

sbi2050 a ICE

...objeven další problém(resp.dva)

1)nejede na ICE s 2050 csfilm(ostatní vše ok)

2)občas při zapnutí přijímače s ICE ve čtečce se nerozeběhne program.pouze až po přepnutí na jiný(toto dělalo diablo při EMU on)

...bude třeba nový fw...tedy asi :lookaround:

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

topfield

podle mě jsou to všechno šmejdy. čím novější, tím větší!

brambora
Registrace: 3/2009

RE: sbi2050 a ICE

1,CS film na ICE kartách s přístrojem Topfield SBI 2050 jde korektně. Teď ověřeno.
2,Přístroj máš vypojen od eletřiny? Nebo máš jej stále zaply v zásuvce? Jaký stendby mód máš navolen v přístroji? Aktivní či pasivní ?
Uveď prosím příklad ať se mohu přesvědčit.

petrpupa
Registrace: 9/2008

petrpupa

1) csfilm mne nejde(ted ověřeno)karta ok,všechno jinak ok,a jsem na správné f!

2)stb.mod aktivní a je to v elektřině....problém se objevuje spíše sporadicky a když je dlouho vypnut(ale v aktivním stb.)
dnes mi nenaběhlo samo Retro,minule brava HD....není to ale časté

cb21

1, A na kartě to máš zaplacený, nebo global free ? Ja mám zaplacený a OK. Jen pro upozornění CsFilm je pouze 20 dní global free a pak se musí platit. Není obsažen v promo akci.
2, A jak dlouho jsi měl vypnutý satelit ve stb aktiv? Ja jej vipánam na noc do aktivního stb. A rano vše ok. Jen když jej nechám na noc na jinem Tp co Skylink neposkytuje(např ZDF) a přepnu na nějaký program Skylinku tak se obnovují kliče ale max 5s a pak hraje vše Ok. Jakou máš verzi aplikace ?

petrpupa
Registrace: 9/2008

ano to poslední zminované platí také...to mi ale nevadí a ani to vadit nikomu zase tak nebude...mám posl. soft....
jinak jsem netušil,že jde jediný kanál pouze 20dnů:-) já to mám na cslink VIP ale netušil jsem ,že u Skylink je to takto...tak to pak ok...
dik

cb21

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra