, sekce: DVB-S přijímače |
|
Humax HDCI-5000,nejdou HD programy UPCAhoj,mám nový přijímač Humax HDCI-5000 a nejdou na něm HD programy od UPC direct teda jdou, ale nedá se na to koukat.Parabolu mám přetočenou na THOR, ostatní programy jedou perfektně, síla a kvalita signálu je na 80-100% parabola 60. V jedné prodejně řekly že tento typ přijímače s tím má problémy, tak má nebo nemá? |
bert320
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 |
|
|
RE: Humax HDCI-5000,nejdou HD programy UPCUpc na to upozornovalo a upozornuje pokial nemáte príjmač od Upc tak Upc nezodpovedá za nekvalitný príjem,prípadne problemy. |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
|
|
RE: Humax HDCI-5000,nejdou HD programy UPChttp://sk.upcdirect.com/satelitna-televizia/satelitna-televizia-vysvetlena/hdtv/Buďte pripravený na budúcnosť Neobávajte sa zmeny formátov, my sa postaráme o všetky aktualizácie a o dodanie najlepšieho výberu HD obsahu priamo k Vám domov. |
FAK13
|
|
pre:bert320http://sk.upcdirect.com/satelitna-televizia/hd/b) alebo môžete využívať vlastný HD prijímač. V tomto prípade ale nezaručujeme kvalitu prijatého signálu. |
FAK13
|
|
Humax HDCI5000/UPC HDSpíše bych se podíval zda máš správně nastaveno rozlišení v menu přijímače zda jsi připojen hdmi kabelem který je funkční a samozřejmě s jakým tv to provozuješ.Na závěr otázka cožpak UPC poskytuje nějaké zvláštní hd programy které na jiných přij. než jejich nefunguje?Už s principu je to blbost jak vrata!!! |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Humax HDCI-5000,nejdou HD programy UPCtakze FAK13 je asi fakt J.K., hovorca U*C, ked cituje mozno aj svoje texty z webu U*C |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: Humax HDCI-5000,nejdou HD programy UPCbert32. a ladíš dobre?Ja mám aj Humax 1000-ku HD a tam jeto ok! R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 754 |
|
|
RE: Humax HDCI-5000,nejdou HD programy UPCbert320.urcite to bude v nastaveni,skusil by som vymazat a naladit znova HD stanice,vysiela sa viacero verzii jedneho programu z druzice Thor tak mozno mas zvoleny program ktory nie je urceny pre upc...FAKA si nevsimaj,to je taky nepodareny maskot upc co sa tu strapnuje kazdy den a vlastne ani satelit nema...chlapec si pozical od upc taky akoze prijimac co davaju do prenajmu ludom co nemaju prachy na vlastny HD prijimac a rozdava tu rozum aj ked o tom vie prd...ladil som to na vsetkom moznom a kazdemu to zatial islo bez problemov. ;) |
satelit1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 139 |
|
|
pre: satelit1Ti si ladil a čo však ani nevieš ako vyzerá parabola. |
FAK13
|
|
RE: Humax HDCI-5000,nejdou HD programy UPCsa uz konecne spamataj ty primitiv,otravujes tu ludi svojimi vymyslami kazdy den ...ja som parabolu nastavoval ked ty si este na pieskovisku staval kopceky...poriadny satelit nemas(to co mas doma je tak pre zobrakov co nemaju na poriadny prijimac) a davas tu rozum inym... |
satelit1
|
|
satelit1můžeš mi prosím dát svuj mail nebo mi písnout na mail janosik.d@seznam.cz ? mám dotaz ohledně Humaxe zeptám seradši soukromě , Díky |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
|
|
RE: Humax HDCI-5000,nejdou HD programy UPCsateli1 ti (nevhodné slovo)... |
FAK13
|
|
RE: Humax HDCI-5000,nejdou HD programy UPCno co moj? co ti dosli pismenka alebo ti dnes to tvoje slavne upc nepridalo nikde txt? skus zavolat na infolinku a urcite nas zase niecim novym prekvapis ;) |
satelit1
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|