| 14.08.2007, 17:44.12 | |
PanasonikDíky Antoníne a Eniku za vyčerpávající odpověďi k mému tématu. Mám marodnou matku a to co natočím na DVD, tak zpracovávám,/ mažu reklamy atd./. Místo abych kupoval RM jsem se pokusil disk přehrát na -R.Vidím že to bude komplikovanější než jsem si myslel.Nejsem žádná jednička v elektronice a to co mi doporučili to jsem si koupil a věřil jsem tomu, že odborníci opradu prodávají se znalostí věci. Protě mi to nefungovalo a tak jsem se obrátil na vás. Díky. Jen odpvědi jako třeba od Medůzy byly pěkně nejapné. Je vidět, že jeho inteligence je opravdu na výši. |
![]() 12345 |
| 14.08.2007, 21:45.27 | |
RE: PanasonikNazyvejme veci a problemy pravymi jmeny.Znacku Panasonik opravdu neznam, odpovedel jsem trochu jinak a za to se neomlouvam.Pokud umis napsat model, ktery mas doma, urcite zvladnes i jeho znacku, ktera je na pristroji a krabici mnohem vetsim pismem.Konvertor se tu napr. nazyva konvektorem, za chvili by se zacala pouzivat terminologie uplne mimo obor a nikdo by nevedel o cem je rec.Pokud si nekdo precte alespon zaklady ABC, proto to tu je, nestrili nesmyslne dotazy nebo se pta konkretne, v tvem pripade jde pouze o spravny opis, protoze kdyby Panasonik skutecne existoval dockal by jsi se skutecne zajimavych rad a cennych informaci.Kdyby tu byl Jaivan smetl by te velice slusnym zpusobem, ktery vytoci vice nez pouziti sprostych slov.Nic vic, nic min. |
![]() meduzka |
| 15.08.2007, 08:06.18 | |
PanasonikMilá Meduzko,doplň si vzdělání, Panasonic je velice rozšířená značka a pokud nevíš co to za značku je, tak si přečti to ABC ty. Promiň ulítlo mi to K, ale to by inteligentní člověk přešel, tak jako to udělali jiní. Jestli ti jde o tohle.Téma jsem snad zadal jasně. Mé přístroje samozřejmě nejsou nejnovějšího data, nově jsem si dokoupil akorát přehrávačku a čekal jsem, že mi kamarádi, kteří mají větší znalosti v elektonice nežli já poradí, a ne že mi budou dávat rady, že si mám přečíst slabikář. Kamaráde nikdo není dokonalý a my češi bychom si měli pomáhat. Projdi ještě jednou mé téma a jestli mi můžeš poradit tak to udělej, jinak neotravuj. Díky |
![]() 12345 |
| 15.08.2007, 11:02.21 | |
RE: PanasonikPokud mam byt slusny, tak tvoje tema je mimo satelitni techniku a je urceno pro jina diskuzni fora, ale to uz tu neni zadna novinka a o to vic me tesi, ze te ma odpoved vytocila.Pokud bys hodil svuj dotaz napr. na tvfreak.cz, tak se dockas nejenom odpovedi, ale i pomoci napriklad s dvd authoringem.Pokud mi to prijde vhodne si do podobnych strelcu, bez urazky, rad si rejpnu.Sam tu neotravuji svymi problemy nebo dotazy ohledne vypocetni techniky, zpracovani videa, protoze vim, ze odpovedi se spise dockam na specializovanem foru s vicero zkusenostmi.Jak vidis, ani ja nejsem dokonaly a sam si rad procitam ruzna fora a hledam problemy jinde nez na parabole, ale to je uz asi na tebe moc prokousavat se spoustou odpovedi, nebo angl.forem a hlavne mas problem, jako spousta lidi, s tim, ze nejdrive koupim a pak se ptam.Ja nejdriv zjistim, alespon zaklady a pak se zeptam.Bohuzel redakce nema tu silu, kapacitu podobne a zavadejici prispevky mazat.Nebo uz to proste vzdali, protoze lidi se nezmeni.On by mohl mit cely Internet jednu adresu a to parabola.cz.Moje prarodice maji taky problem s mobilem a resim tu, jak dostat vsechny jejich kontakty do pc?Je to o nicem, stejne jako tvuj OFFTOPIC.Preklep Panasonic? 2x preklep neni preklepem, ale chybou, trebas umyslnou ci nikoliv. |
![]() meduzka |
| 15.08.2007, 14:47.23 | |
sdělení pro MeduzkuTak prostě, když k tomuto tematu nemáš co říct, tak ho přejdi a neotravuj. Doporučení na parabolu jsem dostal od člověka chytrého asi jako jseš ty. Zase mi dáváš nějakou adresu kam se mám obrátit o radu a až tam budu tak se najde podobný idiot jako jseš ty, a bude mi odkazovat někam jinam. Píšeš, že jsi rád, že jsi mi vytočil. Ne nevytočil, asi nemáš co dělat a pindáš každému do všeho. Tady je totiž Parabola, kde se řeší technické záležitosti a ne utlachaný dívčí klub. Obrátil jsem se o radu a jak jsem ti již jednou napsal, nemáš li k tomuto tématu co říct, tak alespoň neotravuj. |
![]() 12345 |
| 15.08.2007, 18:10.21 | |
RE: PanasonikA jak tvuj dotaz souvisi se satelitni technikou a po odborne strance? Rad si to necham vysvetlit i s obrazkami, pane carostrelce.Nic takoveho jsem v tvem prispevku nenasel. S DVD, PC, Internet.Ano dokazu ti pomoci, ale na jinym foru. Od toho mame google a dalsi vyhledavaci sluzby. Asi jsem idiot, ale jenom proto, ze bych byl rad, aby se technicke veci tykajici se sat.prijmu neztracely v bordelu kolem PC, DVDRec apod.Dal uz na tve neopodstatnene urazky nehodlam reagovat, ale vez, ze toto je FORUM tykajici SATELITNIHO PRIJMU a ne pofoukani bolistky z jinych a nesouvicejicich oboru AV, PC techniky.Jeste jednou pro tebe "Satelitni prijem".Mohu ti to napsat kolikrat budes chtit.Ale tady ti pomahat nebudu a rad na tyto OFFTopic rad zarejpam.Jen na nektere, tvuj me zaujal me neznamou znackou. Na druhou stranu jsem rad, ze se ti zde dostalo pomoci, protoze jinak ti asi neni.Tak jako na auto je nutno mit ridicak, to same plati pro praci s PC a Internetem, bohuzel to neni dano zakonem.Preji mnoho dalsich ulovku na serveru parabola, ktery uz za posledni 3 roky naprosto ztratil kredit odborneho diskuzniho fora.Sam Zorbas rezignoval a reaguje jen obcas.Ja se tu uz jen budu bavit a otravovat lidi jako ty.Hezky den. |
![]() meduzka |