Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.08.2007, 23:35.24

pro REDAKCI:

Dá se někde najít seznam zakázaných slov??!! Teď jsem snad 15 minut hledal jaké slovo tam vadí a byla to S_O_C_K_A. To si snad děláte sradnu ne??!! :-(
uživatel
eduard
14.08.2007, 23:43.34

@eduard

Dá. Ve skriptech.
Myslíme si, že Vámi uváděné slovo na server parabola.cz rozhodně nepatří.
Děkujeme za pochopení.
uživatel
redakce
15.08.2007, 01:29.23

nechci šplhat u redakce ...

ale i já si myslím, že na diskuzi o sat. příjmu tohle slovo nepatří :-)
uživatel
kacenkin
15.08.2007, 08:46.37

RE: pro REDAKCI:

Sócka, s0cka, S0CKA.
Vždycky jsem si myslel, že cenzura je naivní a nefunčkní zbraň hloupých proti chytrým.
uživatel
Antonín
15.08.2007, 08:48.00

Slovo zmrd vám Veliký Cenzore nevadí.
Mně vadí rozhodně více.
uživatel
Antonín
15.08.2007, 08:49.55

A ja si myslim, ze patri, pokud diskuse neni moderovana a redigovana, coz neni a kazdy si muze psat jak mu zobak narostl.O tom o cem je pak psano a jak je to psano si obrazek udela kazdy ctenar
uživatel
rj45
15.08.2007, 10:06.14

To: redakce

Já se přimlouvám, abyste do pravidel dopsali velkými písmeny: odpovídat Vás nikdo nenutí, pište k věci a nereagujte na urážky a provokace.
uživatel
colombo
15.08.2007, 10:17.31

Kdyby šlo o velká písmena, tak Vás by v tomto případě mělo být spíše malým.
Ještě by se tam mohlo napsat podtrženými tučnými a velkými písmeny: Veliký Cenzor tě/vás vidí.
Protože pořadí platnosti je určitě:
1. nejmenší písmena
2. malá písmena
3. velká písmena
4. velká tučná písmena
5. velká tučná podržená písmena

P.S. Já myslím, že by stačilo rozumná pravidla cenzury zveřejnit i nejmenšími písmeny. Problém je totiž tajná cenzura bez pravidel. To je oč tu běží, ale ne každý to zřejmě je schopen pochopit.
uživatel
Antonín
15.08.2007, 10:46.43

Občas si člověk může hlavu ukroutit!
uživatel
spyko
15.08.2007, 13:14.50

S0CKA je normální pojem

např. v Praze je to synonymum pro MHD, jinde je to synonymum pro sociálně slabé občany, zvláště pro ty, kteří místo mzdy za práci pobírají dávky... Snaha redakce o cenzuru se mi též zdá poněkud paranoidní, na Internetu zvláště.

Musím ovšem dodat, že jsou i jiné weby, kde nemůže přispívat žádný pan Čepička ani Slepička, natožpak, aby v přijímaném signálu byla nějaká špička...
uživatel
P.C:
15.08.2007, 13:54.10

Tak já třeba nepracuji neboť mám vše hotovo.Jsem tedy soccka?
uživatel
Kulatej
15.08.2007, 20:55.56

No tak polemizovat o tom, jestli je slovo S0CKA "závadné" nehodlám, ale nechápu to - není to sprosté slovo, ale jak už tu někdo uváděl - bšžně se to používá pro MHD, apod. Ale alespoň taková slova by snad měla být někde na extra stránce pod viditelným odkazem, protože hledat podobné slovo v příspěvku, který je na 20 řádků je vážně "zábava". :-( Stejně to nic neřeší. Redakci zdraví Mr. S0CKA :-)
uživatel
eduard