![]() |
|
HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové stopěHBO HD Skylink - trhaný zvuk na originální zvukové stopě, česká stopa OK. HBO SD také OK. Snad to není jenom u mě? |
jerry1954
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...:laughing: to bude zase ten starej problém. takže nevyřešili vůbec nic a show bude pokračovatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...u mna ok R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
wwwejo vieme máš dobrý stroj asi ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...mám chuť vzít tu polskou telewizju na karte HD s párovaným resívrem (kvůli tomu, že je tam MGM HD). cena je fantastická a co jsem koukal, tak programově to není až tak špatný. stejně jsem na HBO sledoval nejradši reprízovaný starý filmyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...To Vortimond: Taky se ti na HBO HD trhá zvuk na originální stopě? |
jerry1954
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...já nevím. já už jsem to pro jistotu teď naposled nepředplácel. ale předtím to dělalo to samý. přerušovaný zvuk na orig. stopěVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...ale ked ide dabing dobre načo je vám anglinština játo na sdhbo ani neprepínam ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...Zvuk mám taky přerušovaný, není chyba u vás, ale u provozovatele |
Achnaton
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
Jupia kvůli čemu jinýmu bys chtěl sledovat filmy jako Terminátor Salvation, než kvůli učení se anglicky. jinak je to hrozná blbost.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...To Jupi: To jseš ty. Někteří mají puštěnou pouze anglickou stopu a taky nepřepínají. Těch ze zeptej, na co jim je angličtina. |
jerry1954
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...Skylink chtěl původně taky zařadit MGM HD (bylo to hned na začátku a dokonce snad existovaly i nějaký letáky, kde to MGM HD bylo uvedený jako novinka). ale na poslední chvíli to nějak nevyšloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...Teď jsem koukal asi půl hodiny na Proroctví,ale orig.zvuková stopa v pořádku... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...Včera mi šel zvuk u filmu ve 20:00 ok (Technisat hd8-s).Ale celkově ta podpora je katastrofa, nejdřív dlouhé výpadky, pak úplně bez angličtiny, na dotazy vůbec neodpovídají... Jako by je ten kanál vůbec nezajímal, taky to, že na sd jsou k většině filmů dvb titulky, k hd nic. :-/ Na to, že je to prémiový kanál, který se platí samostatně Jinak teda já zase nechápu proč je tam česká stopa, u filmového kanálu k ničemu ;) :))) Toroidal T55; Technisat HD8-S; Skylink (HD PLUS, HBO HD), HD+
|
mihhi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: HBO HD - trhaný zvuk na originální zvukové...Ti Miihi: Přesně tak. Určině by většina diváků preferovala titulky, ale ty by musely být volitelné. Ne natvrdo, aby nešly vypnout.Mimochodem, ten zvuk už je v pořádou asi od 9 hodin od rána. Zatím. Navíc nechápu další věc - proč se u některých filmů vysílá na obou zvukových stopách český dabing? No, moc si rozmyslím, jestli si HBO HD znovu objednám po ukončení předplatného. Jsou i jiné možnosti. |
jerry1954
![]() |
|
![]() |