Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

opět Ferguson FK-6900 a Skylink ICE po 20 dnech

zdravím přítomné a prosím o radu, jak přinutit kartu Skylink ICE k EMM zápisům. 20 dní fungovaly zakódované programy Skylinku normálně (18 den po spuštění provedena registrace), firmware 120. Po 20 dnech fungují jen volné PRG. Nepomohlo vypnutí receiveru, vyjmutí karty - žádné zápisy. S jinými kartami Skylink (ne ICE) přijímač funguje naopak zmíněná karta ICE nefungovala v CAM modulech CryptoWorks (SCM V3.01.003 - modrý) a Eurocam CryptoWorks (SMARD TV V4.02.006 - rudý) - zkoušeno v Humaxu 8000-PVR a Hyundai HSS-880HCI plus. Nepomohla ani změna firmware na poslední verzi 121, ani reautorizace karty ani zapnutí receiveru na 24 hodin (ČT1). Mohl by také někdo fundovaný upřesnit jaké jsou rozdíly mezi aktivačními impulzy, reautorizací karty a EMM - a jaká je s současné době četnost jejich vysílání?

cikan
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: opět Ferguson FK-6900 a Skylink ICE po 20...

"(SMARD TV V4.02.006 - rudý)" ti fungovat bude, zasuň ho znova do humáče a zavolej na SKylink tel 595 694 321, kdy se tě technik zeptá v čem ta karta byla a v čem jí máš teď. Pošle ti znovuformátovací zápisy, které ti příjdou do 2 hodin ;)

netace
Registrace: 12/2008

RE: opět Ferguson FK-6900 a Skylink ICE po 20...

to netace:
díky moc za radu. Doporučuji všem se stejným problémem nakontaktovat technika od Skylinku, předtím vložit kartu do licencovaného CAM modulu CryptoWorks a nechat zapnutý receiver (ČT1). Technik pošle formátovací data a do max 2 hodin podle technika (u mne do 5 minut) je problém vyřešen. Karty ICE se totiž formátují po vložení do receiveru a Furguson FK-6900 to neumí, navíc reautorizace u ICE karet nefunguje. Staré karty Skylink jsou již naformátovány výrobcem.

cikan
Registrace: 8/2010

Fakt uz nechapu SKYLINK a Ferguson FK-6900

Konečně jsem si udělal čas a prostudoval trošku manual, tam je dobra rada uložit seznam stanic :) , protoze po update flash se to smaze.
Takze pro ty co s tím mají taky problém tak navod step by step zde:
1.Zaloha programu
2.Stahni novou verzi 121 z http://www.ferguson-digital.eu/e...21_NP.zip/
nahraj z USB do Prijimace. Bude automaticky proveden restart.
3.Nahraji zalohu předvolených kanálů.
4.Potom jeste reautorizaci karty na skylinku
Vsechno vypadalo OK,

2dny pote

Tak jsem si myslel, ze mam vyhrano ale bohužel, za 2 dny stejny problem... ani posledni verze flash ze stranek vyrobce asi neni dokonala a prijimac s verzi 121 uz zase nefunguje.
Divne je to, ze to proste po flashi(121) 2dny fungovalo vsechno a ted zase ne! :( uz mam z toho nervy nadranc.
Bohuzel na skylinku jsou nevim jak to rict a s lidma bez orig. cteckou cryptoworks se ani nebavi. Prej, kupte si prijimac ktery podporujeme.(cryptoworks). A ted babo rad at to nemusim reklamovat protoze se mi ten prijimac vcelku libi a nechce se me nic posilat zpatky a reklamovat, ale asi musim :(
Dekuji vsem za pomoc

sobol7
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra