![]() |
|
Diablo a Cyfra +Zdravím,nemá někdo praktickou zkušenost zda by fungovaly v modulu Diablo zároveň karty Skylink a Cyfra+ ? Díky za reakce.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +a v jakém Diablu. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +To je jedno,koupil bych to v jakém by to na 100% fungovalo.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +tak si kup za stejnou cenu dva ofic. moduly. třeba technisat cryptoworks + ten cyfra hd modulVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +v Diablu 2.2 to jede naprosto bez problémů.Kartu mám starou bílou Skylink /TaT/ a je SIM. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE:vortimondKdyž já mám druhý slot obsazený modulem od Polsatu cyfrowy a čtečky jsou u Technisatu nepoužitelný. :-/Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +aha. to jsem nevěděl. taky už vlastně nevím kam bych dal cyfra kartu. mám ve vantage čtyřkombinaci skylink - polsat cam - freesat - hd plusVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondA jak teplota děláš topinky ?? :))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +je to vždycky sázka do loterie. ale zatím to překvapivě chodí stabilně, až na drobný výpadky jednou za 15-20 minut na těch něm. programech, ale za to může software. chodí to prostě v uni čtečce blbě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +zajímavý je, že ten POLSAT modul chodí na vantage s emu softem dobře, ale když jsem tam nahrál na test poslední oficiální soft, tak chodil taky blbě :))) je to skvělej doplněk ke skylinkuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +V diablo 2.3 a teď i v diablo 2 chodí cyfra+ korektně i se starou kartou skylink (modrá i bílá) nebo cslink, je to jen o konfiguraci modulu a dodání ID karet do CAIDS. S novou ICE zkušenosti nemám ale prý nechodí. Další je, že diablo hřeje jako blázen, takže ventilátorem chladím a chodí bez záseku i deformací karet teplem. Používám kombinaci v čtečce SAB ultimate HD je Skylink a v diablu 2 Cyfra+ a v malé SIM CSlink a v Mascom easy.TV twin modulu UPC direct. Všechno chodí jak má k plné spokojenosti i se zápisy na karty. |
Pavel H
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE:Pavel HOk ,díky.Myslíš že bude u Technisatu problém s tím přehříváním ? Nevím jak bych to chladil.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
TO:AnubisS Technisatem nemám zkušenosti ale chlazení si myslím bude nutnost, při velké teplotě totiž docházelo nejen k deformaci karty v hlavní velké šachtě ale i zasekávání modulu a restartu diabla, po přidání chlazení problém zmizel. Ale s každým přístrojem diablo funguje trochu jinak, takže nutnost vyzkoušet nebo hledat recenze na tvůj stroj po forech, které se Technisatem zabívají. Asi tak. |
Pavel H
![]() |
|
opravaZabývají samozřejmě s y , už blbnu. |
Pavel H
![]() |
|
TO:Anubisnejsou problémy,mám tam POLSAT CAM s kartou a diabla 2 v něm skylink SIM,card,ve velké čtečce Cyfra+ a v uni. čtečkách karet dvě karty IREDETO2 a pohoda,je to na to stavěné,sice mikroprocesor přístroje má co načítat,to je fofr,ale nemusíš mít obavy jde to OK./a to je ve VANTAGE.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
TO:heryDíky,věděl jsem že když ne nikdo jiný tak na tebe je spolehnutí že poradíš R^škoda jen že už nemám kam dát modul HD+ :laughing: Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
TO:AnubisProtože se takhle vše nestíhá a mám s tím zkušenosti,tak mám ještě další přístroj Ferguson HD,který mám taky osazezený moduly Iredeto a Diablo 2.3 a v nich mám další karty i v uni .čtečce kart Videoguard,a přepínám pouze na Dál.ovl. televize na ext.1 a ext.2,a šlape to taky ok.Tak nemusíš mít obavy,Všechny sloty využité různými moduly a čtečky kartami,nejsou nikdy k obtížím,a jsi nezávislý na těch co chtějí něco za sharing. :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
TO:heryTo máš pravdu,možná bych si místo diabla mohl koupit Arivu 200,do čtečky dát Cyfru+ a do slotu dát polsat.Jenom moje paní nebude ráda když uvidí další přístroj ve stolku:laughing: :laughing: :laughing: Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
AnubisTa moje je uplně stejná,musíš využít vždy chvilky,když chce něco nového na sebe koupit R^,pak začnu provokovat a vždy to dopadne!!!!I když někdy sám člověk je v přemýšlení,co potřebuje vůbec ke koukání,/premier liga angl./mimochodem Arsenál vede 1:O/a nebo film,nebo perfekt program o zvířatech,nebo HISTORY/,na nic jiného není čas. :8) :8)zatím čau,vyzkoušej a měj se!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryTak ten arsenal to moc pěkně pos..l a rosickej Rv škoda slov.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +diablo 2 stojí prd určítě bych ho nedoporučoval vzhledem jeho značnému přehřívání,kup si raději normalní modul |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
bukydiablo 2 nehřeje více než Diabla předešlých verzí,je to stejné.Každý modul hřeje/Cryptowoks,Irdeto,i POLSAT CAM, s tím však je u výrobců sat.přijímačů počítané.Když použiješ pouze jeden modul i s kartou tak OK.jestli použiješ v obou slotech moduly a navíc plné osazení karet,je dobré nechat dvířka sat.přijímače po čas provozu otevřené,aby docházelo k přirozenému větrání a mírnému ochlazení šachet pro moduly a karty.Jak tvrdí Zorbas a stačí to,mám to odzkoušené,šlape vše OK,i když se možná zdá ,že to je nadmíru ohřáté. :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Diablo a Cyfra +kolega tady mel nejakej starej krap a tam se to diablo2 hralo tak ze to do pul hodky seklo na tom svycarskym HD kanalu. podle nej to bylo tak akorat na smazeni volskyho voka :) testoval jsem ho v ipboxuHD a bylo teply ale ani po dvou hodkach se to neseklo. v octagonu 918 bylo diablo vlazny.podle me je to individualni a ani to ze v boxu mam vetracek nepomohlo. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |