![]() |
|
LNB twin konvertory a dva příjmačeNazdar chlapi mám dva přijmače napojené na dvojtý konvertor.A když chci aby Mi hráli oba dva,tak prostě nic.Jeden přijmač vždy píše že namá signál.Tak a co dál.... |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: LNB twin konvertory a dva příjmačeMôže to byť všeličo.Začal by som s s tým konventorom.Dúfam,že máš Twin a nie dual.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: LNB twin konvertory a dva příjmačeMerit. A jestli je nekde chybka nebo zavada tak to konkretni vymenit, co jinyho ... |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: LNB twin konvertory a dva příjmačeMůže býti třeba "zem"...,ale nevíme zda už jsi to nezkoušel....?(Přijímače vedle sebe....ze stejné zásuvky a případně "otočit" vidlice)....můžu býti i něco jiného...Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: LNB twin konvertory a dva příjmačezem jsem zkoušel,ALE OBA DVA JSOU NAPOJENÝ NA JINÝ OKRUH,no dneska zkusím vyměnit konvertor |
Miroslav B
![]() |
|
RE: LNB twin konvertory a dva příjmače"Jeden přijmač vždy píše že namá signál."A který to je? Vždy ten, který zapneš jako druhý? Nebo ten, který je vždy připojený ke konrétnímu výstupu z LNB? Co když zapneš jen jeden přijímač (druhý úplně odpojený) a to k prvnímu výstupu a pak k druhému výstupu z LNB? Je signál na obou výstupech? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
To Miroslav BZe stejné zásuvky....jinak to "nevyzkoušíš"......Ještě je zkus zapojit "za sebou" přes Loop.... Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: LNB twin konvertory a dva příjmačeAno signál na obou výstupech je a dělá to vždy když zapnu ten druhý a na tom druhém píše,že není signál.A Přijmače jsou sat elite HD 2000 a ferguson sd |
Miroslav B
![]() |
|
RE: LNB twin konvertory a dva příjmačeMěl jsem stejný problém s novým LNB GI, po výměně za Inverto bylo po problému. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
![]() |