![]() |
|
BigSat BS-S67CR (CSLINK)Dobrý den, po vložení této karty do přijímače se objeví tabulka Unknown CARD SLOT 0 nevíte co by s tím bylo??? Zkoušel jsem i Skylink stejný problém. Děkuji moc za případné reakce |
Majklos
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)tak to víme na 100 procent, nový sw to spraví |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)Asi vkladaš kartu špatne, lebo funguje aj CS link aj SKY link. Skúšaj vkladať čipom dolu a potom čipom hore. Musíš to rozbehať. |
jankora
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)Kdyz ji obratim tak nápis CARD ERROR a nevis jaky soft by k tomu šel??? |
Majklos
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)A jeste jedna vec jakej program mam použít na upgrade softwaru??? |
Majklos
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)1.2.97 EMU |
tonek
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)je jich mnoho důležité je pro procesor ALI3329c |
tonek
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)A program mam použít jaký abych to nahrát do receiveru??? |
Majklos
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)Ak si nikdy neprehrával FW tak tam nedávaj nič, lebo ho môžeš odpáliť. Musí to ísť. Už to že píše card error, znamená žekarta musí ísť tak kde to píše, lebo naopak nemáš žiadnu kartu.Ja som tam dával FW pre zdielanie, ale to nefunguje korektne. Takže ten FW je pre mňa nanič.Je to 1.2.92. abs pre Bigsat.Nedá sa takto poslať. |
jankora
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)Já mám CSLINK po vložení to píše Unknown Card a po obrácení Card error tak nevím kde je chyba: Pošli na e-mail MATURA.MICHALzavináčseznam.cz díky moc |
Majklos
![]() |
|
RE: BigSat BS-S67CR (CSLINK)Chyba bude v té proklaté kartě. Z jedné strany je chybná, z druhé dokonce neznámá.Můžeš zkusit ji ještě vložit čipem k sobě. Samozřejmě zkus nahoře i dole. Možná má ten střep pro tyto situace i další dvě hlášky schovaný. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |