![]() |
|
NOVA HD a ČT HDOd jisté doby mi nejde NOVA HD i ČT HD - při ladění tranponderu mi to oznamuje nenalezen žádný kanál.Ostatní stanice bezvadné.Mám kartu Skylink standard HD. Neplacené programy. Poradte - není to nastavením antény ? |
fanda1308
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
NOVA HD a ČT HDJaký máte satelitní přístroj? |
Achnaton
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
NOVA HD a ČT HDOstatní HD programy šlapou? |
Achnaton
![]() |
|
NOVA HD a ČT HDMám TechniSat Digit HD 8-S ostatní HD programy nešlapou protože je nemám placené - mám pouze kartu skylink HD a pouze neplacené programy. Tyto programy jsem normálně přijímal ale nyní je nemohu naladit - nemůže to být třeba pohnutím antény při silném větru ? |
fanda1308
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
NOVA HD a ČT HDPohnutí anteny bych vyloučil, protože kdyby byla pootočená taky by nešlo nic. Doporučuji znova proladit frekvence těchto programů, ale pozor na astře 3A jsou dvě novy HD, jedna patří Skylinku a ta druhá CS linku |
Achnaton
![]() |
|
RE: NOVA HD a ČT HDDělalo mi to taky u CT HD (mám Homecast), pomohlo smazání transpoderu a jeho opětovné ruční naladění... |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: NOVA HD a ČT HDOno by se mohlo jednat také o to že přešli na jiný kmitočet který v přijímači není.Musíš aktualizovat či některé kmitočty doplnit ručně.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
Někdy pomůževypnutí a zapnutí přijímače, zejména tehdy, když se touláš předtím po jiných družicích s jiným kódováním. Asi hraje roli také dekódovací modul.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
![]() |